טופיק חדש!

A lost angel

New member
טופיק חדש!

הפורום קצת רדום(חוץ מריבים), וחבל, אז החלטתי לפתוח טופיק קטן עם שאלה: למה אנשים מתחילים לזמן? אני לא מדברת רק על סיאנסים ורוחות, אלא באופן כללי, מה מושך אנשים לקטע של זימון ישויות, בין אם אלה רוחות ושדים, נשמות תועות או יצורי קסם למיניהם? דנה
ו
לי ולמורן במתכונת מחר!

נראה לי ש...

בגלל סקרנות בגלל הקטע-יעני מתח,הרפתקה בגלל באמת רצון להכיר את זה. שלך חנה גונן

MoonLady

New member
קודם כל... ../images/Emo141.gif

בגלל רצון להתנסות, ולהרגיש חזק, שולט. אתה מזמן רוח שנענית לך, וזוהי תפיחה רצינית על האגו. חוץ מה, אתה מרגיש שהכוחות המאגיים שלך בשיאם, ואתה "מכשף גדול"... זימון נחשב למשהו גדול יותר מסתם לחשים, ואנשים שמזמנים מרגישים שעלו בדרגת היכולת והם מתקדמים בתחום. אם זה לא זימון מהסוג הזה, אז זוהי משיכה פשוטה לנסתר וללא מודע, מעין סקרנות אנושית לגלות ולדעת הכל. שאלה טיפוסית לדנה

danihell7734

New member
בהצלחה אנשים! אה..לי יש עוד זמן

למתכונת חמש יחידות,אבל שטויות למחוננים שלנו הייתה היום וסיימו תוך שעה וחצי! אז שטויות...תביאו איזה מאה הבייתה

A lost angel

New member
תודה../images/Emo13.gif

פתרתי מתכונות על זמן היום, יצא לי קצת פחות משעה וחצי.. מקווה שילך טוב:) תודה בכל מקרה:)

Flame

New member
לפי דעתי

הדבר פשוט מאוד..
באופן די טבעי אנשים נמשכים למיסטיקה/רוחניות וכל מה שקשור בהם.. זה טבוע בנו בני האדם, וכל אחד יכול.. עצם היותינו פה כבני אדם על פני הפלנטה, היא בכדי שנצבור איזשהו ניסיון להתפתחות הרוחנית-כלומר.. אנחנו נמשכים לזה מכיוון שאנחנו בעצם עושים מה שאנחנו אמורים לעשות, להתפתח רוחנית וללמוד על כל מה שקשור בצד החשוב הזה.. החשוב ביותר אפילו לדעתי! אה, ובהצלחה שיהיה לכם במתכונת

I am a freak

New member
קשה לעשות הכללות-

אבל אני יכול להגיד לכם למה אני התחלתי להתעיסק בזה, מכמה סיבות-
סקרנות- שמעתי אנשים שמדברים על הנושא, והייתי סקרן...
לצבור ידע- אני מסוג האנשים שרוצים להספיק לעשות ה-כ-ו-ל... החיים קצרים ויש עוד כל כך הרבה דברים שלא עשיתי...
תחושת עליונות וביטחון- התחושה הזו לא באה בהתחלה, אבל לאחר שרואים תוצאות. אני לא בחור מתנשא אבל כשממש פוגעים בי, לא נראה לי שאני אחשוב פעמיים לפני שאני אפנה לכיוון המאגיה.
התפתחות רוחנית (כמו לין)- בהתחלה עסקתי בחומר התאורתי ורציתי להתפתח הלאה...
למה לא- חיחי.... אני לא מוצא סיבה לא לעשות את זה (חוץ מהסכנות האפשריות) המשך יום נעים ומהנה,

קרנוש21

New member
אני אישית משתדלת לא לזמן וגם לא

עושה סיאנסים היה לי איזה קטע עם איזה נוכחות לא טובה אבל שמתי לזה סוף בתכלס אני נהנת מהאור כי שם אני מרחפת וזה מה זה כיף!!! זו הרגשה נהדרת....

למעלה