טופיק חדש!

בלין

New member
טופיק חדש!

מה הם עושים היום? מה עושות היום דמויות רומח הדרקון, במה הן מתעסקות, במה הן עובדות? הכל מתקבל, סיפורים, ציטוטים וסתם רעיונות! והנה שני הרעיונות היחידים שהיו לי 1)רייסטלין-מוכר במק'דונלד ("ואתם תראו יום אחד אני אשלוט בעולם, לא יהיה אף אחד עם כוח רב משלי, כולם ישתחוו... אתה רוצה צ'יפס, אדוני?") 2)סות'-דיפלומט מצליח (הוא אומר לך להתפגר בצורה כל כך יפה, שאתה ממש עושה את זה").

SaberTooth

New member
חחח... רעיון נחמד...

אני רואה את תניס כמנכ"ל של תאגיד גדול ועשיר. את לאורנה וקיטיארה כפעילות למען זכויות הנשים. את סער כמפקד בצבא. את גדילן מאחורי סורג ובריח (גניבה)
. את קריסניה כמטיפה דתית, משהו כמו הרבנית קוק ("נאכל חמין, במקום בנזין" ן-"כפיים לקדוש ברוך הוא! כפיים לקדוש ברוך הוא!"). את מי נהר כמנהיג של מדינת העולם השלישי קטנה. ולבסוף, את קרמון מעולף על ריצפתו הטונפת של איזה בר נידח באיזה חור נידח עוד יותר.

Moondust

New member
אדיר...../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

סות' - גדול... רייסטלין - עוד יותר. וקריסי - !LOL
אני קצת יבשה עכשיו, אז תאלצו להסתפק בזה: קרמון - דייר קבע בלשכת העבודה, ישן בתוך שלולית וודקה. רייסטלין - מייצר במעבדה סודית נשק ביולוגי קטלני. אם אתה רוצה להשתלט על העולם אתה חייב להתאים את עצמך לתקופה... לאורנה - אווריל לאבין החדשה. איכסה. קריסניה - פעילה בארגון לזכויות האדם. מפגינה נגד המלחמה בעיראק ורוצה להחרים את ישראל בגלל המדיניות בשטחים. סהר-פז - פתחה קלינקה ענקית לרפואה אלטרנטיבית. מי-נהר - נעול בבית משוגעים וצורח - "אני חייב להציל את בת ראש השבט! אההההה!"

Time & Death

New member
מנסה את כוחי...

רייסטלין- ממש את חלומו להשתלט על העולם בכך שהוא כופה את חברתו על ביל גייטס, משכנע אותו להפוך אותו ליורשו היחיד (ואז יום אחד ביל גייטס נמצא מת... כולם חושדים ברייסט אבל כמובן שאין הוכחות...
) ולאט לאט קונה חלקים שונים בעולם אותם הוא הופך לדיקטטורות בהם על כולם להעריץ אותו ולסגוד לו... בקיצור סטלין/מוסליני2 רק ברב העולם במקום רק ברוסיה או איטליה. (גאד, זה יצא ארוך) תניס-בכלא, מואשם בביגמיה לאחר שנישא גם לקיט וגם ללאורנה ושתיהן החליטו להתנקם בו. קיט ולוארנה- חברו ביחד ופיתחו מערכת יחסים מופלאה שכוללת דקירות בובות וודו של תניס כל לילה שני. (נסו לנחש מהן עושות בשאר
) קיט היא אלופת משנה בצבא עם אופציות לקידום, לאורנה היא... עקרת בית. קרמון-במוסד לגמילה, לאחר שהדרדר לסמים בעקבות נטישתו של רייסט. טיקה-חשפנית, לאחר שקרמון נכנס למוסד והשאיר אותה עם 5 ילדים היא הייתה חייבת לעשות משהו שיכניס לה קצת כסף... וזהו... לא הלך לי משהו....

D gitaL

New member
../images/Emo46.gifאייייייייי

העתקת ממני את הרעיון של ריססטלין!!!

Time & Death

New member
לא אני לא....

אני לא הקבלתי אותו לביל גייטס, אלא אמרתי שהוא כפה את חברתו עליו והפך את עצמו ליורשו היחיד של גייטס כדי שיהיה לו מספיק כסף להשתלטות על העולם.

מירטל

New member
מותר לנסות את כוחי?

רייסטלין- עובד בחברת WB - מדבב את מוח מהאנימנייקים. קרמון- שומר הראש של ג'ון לנון. מי נהר- מחליף את שוורצנגר בסירטי קונן הברברי. גדילן קוץ בתחת- פולטיקאי. חלמי כור אש- גנן- של ילדים. כריסטניה- מנהלת בית בושת מצליח. תניס חצי אלף- שחקן באופרות סבון, או העוזר של חלמיש. טקאסיס- אישתו של ביל גייטס ( מאחורי כל גבר מצליח עומדת בחורה אינטלגנטית). קיטיארה- כרגע מוצבת במפרץ הפרסי עם שחק ( שעשה הסבה לF16) מחכים שיהיה קצת אקשן.

Ophel McNeil

New member
"מאחורי כל גבר מצליח, ../images/Emo117.gif

עומדת אישה שרצתה מעיל פרווה."

Magma99

New member
אוקיי ../images/Emo79.gif

לורד סות'- עציץ/פסל סביבתי בגן ציבורי
רייסטלין- אחרי כישלון (נוסף!) בהשתלטות על העולם רייסט הופך לדראג-קווין מפורסם.
דאלאמר ארג'נט- המנהל של רייסטלין ונער ליווי מצליח
טאקיסיס מלכת האופל- סופרת שמתמחה בכתיבת
רומנים רומנטיים
קיטיארה-
נשיאת ארה"ב
ליידי קריסניה- מטופלת ראשית בבית חולים לחולי נפש
טאניס חצי-אלף- כותב ספרי פסיכולוגיה בגרוש
קראמון מאז'ר- נתמך ע"י מוסדות הרווחה של המדינה
ומפזר ילדים חסרי אבא ברחבי המדינה

פגעסוס

Well-known member
או קיי...

גדילן - מדריך טיולים לבתי הכלא השונים ברחבי העולם. תניס - נמצא בסדנת מנהיגות, והולך לפסיכולוג על מנת לעבוד על הבטחון העצמי שלו. רייסטלין - משחק אותה אלוהים באברבאנל. קרמון - עובד כאח מטפל באבארבנל. פיזבן - מנהיג כת של אתיאיסטים שכדי להוכיח שאלוהי היהדות לא קיים, הם יקימו בעתיד כת הסוגדת לאלי רומח הדרקון. חלמיש - שחקן הכדורסל הידוע ביותר בכל הזמנים לאחר שהועף מהליגה בגלל שביקע את הכדור עם גרזן.

La Gamba

New member
פגעסוס? בפורום שלנו?!

רק שכבר פרסמו דבר כזה, ראו בקבצי הפורום. או שזה היה גיבורי רומח הדרקון בצה"ל (|קיט הייתה מ"כית בנים)

למעלה