טופיק חדש.

strahd

New member
מה אני שונא? ../images/Emo58.gif

מי עם לא....ג'ין רייב!!!!! היא הסופרת הנוראה ביותר, סיוט של כל חובב רומח דרקון אמיתי. עוד דברים: 1. השירים של מייקל ויליאמס - מישהו בכלל טורח לקרוא אותם? 2. טרייסי הקימן אשר מחליט לפתוח בקריירת זימרה - הוא שר לפני זמן מה את שיר המוות של מינה ובמקומו, לא הייתי פוצח בקריירת סולו - גם בכתיבה. 3. השוואות בין פיזבן לזיפנאב - Grow up! 4. דהאמון, דהאמון, דהאמון, דהאמון. 5. העידן החמישי.

Moondust

New member
אוי, שמעתי אותו שר! ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

והייתי מציעה לו לפרוש בשיא.

אוי אני שונא את העידן החמישי. וגם

את דרקונים של להבת קיץ. מכמה סיבות: 1.תרגום גרוע 2.רוב הדמויות הן קרובי משפחה בדרגה 4 או משהו כזה 3. כשנעלם הקסם מקרין אז זה איבד מההנאה.

מצפות לך הפתעות אם תקרא

את מלחמת הנשמות.
לפחות 2 מהסעיפים שציינת לא רלוונטיים לגבי מלחמת הנשמות. אני שמער שלא קשה להבין לאיזה מהם הכוונה...

השירים של ויליאמס די טובים

לפחות השיר של מינה, והשירים ברשומות. אם כי הזדעזעתי מתי שקראתי פעם ראשונה את "השב לחיקו של הומא"(שיר האשכבה הסולאמני) באנגלית...לא משהו, ובעברית הרבה יותר טוב. סה"כ הוא עשה עבודה מצוינת בשירים, והזלזול שלך לא במקום!

strahd

New member
זה לא זלזול

זאת חוות דעת. זה נכון שהשיר של מינה טוב, מכיוון שטרייסי היקמן כתב אותו. לפי דעתי, לשירים של מייקל ויליאמס יש בעיה, מכיוון שהם לא בדיוק מובנים, הוא מנסה לומר משהו ולא משתמש בחרוזים או במשקל, כך שבסופו של דבר יוצאת פרוזה מוזרה ולא סימטרית, דבר שקצת לא מועיל לפופולריות שלה.

Moondust

New member
דווקא השירים שלו די ברורים...../images/Emo41.gif

לפחות ברשומות. כשקראתי את Magic of Krynn ביליתי רבע שעה מתסכלת בניסיון להבין למה לעזאזל הוא התכוון ב Riverwind and the Crystal Staff. למעשה, עד עכשיו אין לי מושג מה הוא רצה להגיד בשיר הזה.

VVolverine

New member
אהמ,

STAFF = מטה או משו כזה... אבל המפשט עצמו עקום כזה לאמשנה סתם משעמם לי אז אני עובר על הודעות :\

Moondust

New member
אני *יודעת* מה זה Staff...../images/Emo41.gif

התכוונתי שלא הבנתי למה הוא התכוון בשיר עצמו... למרות שהבנתי את כל המילים, אין לי מושג מה הפאקינג פואנטה...

KagomeSama

New member
מה מעצבן אותי?

קריסניה, בהתחלה, באמצע ובסוף (טוב, לא בסוף, לא קראתי את מלחמת הנשמות...) יפת נפש מתחסדת ארררגגגג שונאת אותה! היא כזאת טובה ומושלמת... פיכס... תניס- כל מילה מיותרת. מה אני מעדיף? את העבר או את העתיד? באמת, אני לא יודע... אז אולי אני אתלבט במשך כל חיי תוך כדי החלפה מתמדת... סער - בואו נעשה לכולם יסורי מצפון על זה שהם לא מאמינים אדוקים שהולכים לפי המידה... ואמממ... מה מעצבן במי נהר? הבנאדם עמוד שעוקב אחריהם, הוא לא מוציא מילה!

תורי!

עכשיו התחלתי את להבת קיץ (-איזה כיף לך!) ומעצבן אותי התרגום! אאאאאאררגגגגג!!!!!!!!

בלין

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים מהתרגום

התרגום מונחים דיי גרוע, אבל בכללי התרגום בסדר גמור.

אני מתכוונת לכל הקטע של

שדים, מפלצות, גדילן היחף, עין דרקון..... פשוט.. אותי זה מעצבן כי במשך 8 ספרים התרגלתי לשם השני (או הנכון) רק אומרת את דעתי....

RaistGirl

New member
אהמ...

אני שונאת את זה שאין התאמה בין הסיפורים.... קראתי את ששת המפגשים ואת רשומות ואין שם התאמה!!!!! אפשר להגיד ששת המפגשים היא הדבר שהכי עצבן אותי ברומח...

moriabar

New member
רייסטלין!

רייסט הוא בהחלט הדמות השנואה עליי ביותר, אני דווקא די אוהבת את קיטיארה...

נכון! איזה זונה! ../images/Emo58.gif לכבשן

"בוא, רייסטלין, תוכל לבוא אלי בלה בלה בלה" ובסוף הזדיינה עם קרמון.

למעלה