טופיק חדש.

Moondust

New member
טופיק חדש.../images/Emo41.gif

מה מעצבן אתכם ברומח הדרקון? זה יכול להיות כל דבר. דמויות, ספרים, סופרים, טעויות תרגום, סתירות בעלילה, צבע השיער של תניס. הנה הרשימה שלי:
מינה. בלה בלה בלה אל אחד בלה בלה בלה. דורשת כאפה.
קריסניה. בלה בלה בלה פלדין בלה בלה בלה אני אוהבת את רייסטלין בלה בלה בלה. דורשת שתי כאפות.
קטב מרירי. מה זה לעזאזל? למה התרגום המגעיל הזה? כל כך כואב לך לראות "ורמינאארד", מר לוטם?
גרייגם איש גאראת'. זו האבן האפורה! א-ב-ן א-פ-ו-ר-ה. כל כך קשה לך לברר קצת רקע, מר לוטם?
סייאג' מקאלאמן. זה המצור על קאלאמן. כל כך קשה לך לפתוח מילון, גברת כפרי?
שדים, גדילן "היחף", דרקונים ולא דרגונים... מה יהיה איתך, מר וייס?
ג'ין רייב. גרר.
העיניים של סער ומי-נהר חומות. חו-מות. לא כחולות!
סילבנושי. אידיוט. הכול מגיע לך, דרך אגב.
Spirit of the Wind
למה הרגת את החבר של שחר-בהיר? למה?? ממש נקשרתי אליו! בעתם, למה היית חייב להרוג חצי מהדמויות הראשיות ולפצוע אחרות קשות? בסדר, טרגדיה, אבל כמה אפשר?

Marina 666

New member
אמ...צריך לחשוב..../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

קריסניה (אבל רק בהתחלה)
מי נהר,לא צריך להביר
אמ..איך קרו לו? א! כן קוואראט ! יש עוד...את התרגום.

Marina 666

New member
אני לא בדיוק...

שונאת אותו,הוא כזה..אמ...לא ממש קשור..לא התכוונתי להעליב....פשוט הוא כמו שומר ראש של סהר פז,הוא לא ממש מראה אהבה אליה...כלומר,הוא אוהב אותה,אבל לא ממש שמים לב לזה... קוואראט זה האלף (בן נערץ)(דפוק) שחושב שקרמון הוא רוצח וקריסניה בעסק איתו...

Moondust

New member
לא מראה אהבה אליה? ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אנחנו קראנו את אותם הספרים? בכל מקרה, את צריכה לקרוא את Heart of Goldmoon, מתוך Love and War... שם הוא בהחלט... ממ... מראה אהבה.

tantals

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-!!!

איך-את-מעיזה-! נופר... את צודקת! מה יש לשנוא במי נהר???!!! איך אפשר???!!!

Marina 666

New member
כמו שכבר אמרתי..../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אני לא שונאת אותו!!!! אף אחד לא מבין אותי (אולי חוץ מקריס,שלא מופיעה בפורום הזה שבועיים) >_<' >_<' >_<'

Takisis

New member
סנובית ומפונקת

כמובן שקריס היא הכי הכי הכי מעצבנת כי היא תמיד פונה למישהו (כמו שציינת, או לרייסט או לפלדין או לאוד מישהו...) וחוץ מזה היא מזה סנובית....!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Marina 666

New member
*שיעול**שיעול**שיעול*../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

כמו שאני מכירה אותך,אין לך ממש בעיה עם סנובים,דווקא להפך!

שלי.. ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

ד"א, היה כבר טופיק דומה, של הדמויות השנואות. מילא.
הסוף של להבת קיץ. סוף רומנטי, אבל עצוב נורא.
תניס!!!! חצי אלף מיוסר, מתלבט ומתחבט!!!!
קריסניה של תחילת אגדות. כמו שציינו לפני, מגיעות לה שתי כאפות.^^
שדים, גדילן היחף ובלה בלה בלה
שישיית המפגשים. מישהו קרא סדרה נוראה מזו?
פלד בהיר להב. שלום, אני נקרע בין הטוב לרע. ביי.
הקטעים הסוטים של קיטיארה שמשתגלת עם גברים שונים ומשונים, והקטע עם רייסטלין ומירנדה בכבשן הנשמה. אממ... נדמה לי שזהו ^^

אמממ..

אני אגיב עכשיו ^^ לא הייתי פה בשבועות בגלל שהייתי במלון \: דברים שאני שונאת ברומח הדרקון...אממ..בסדר.. *קריסניה *קריסניה *אממ..עוד פעם קריסניה,השנאה שלי כלפיה הפכה לאובססיה. *הסוף של להבת קיץ.. למה???למה???!!למה להרוג אותו??!!!ארג..הדמות הכי מעניינת בעולם!!האפלה ביותר!המדהימה ביותר..רק תגידו לי למה?!!! *אושה..היא די עיצבנה אותי \: *תאניס..משום מה לא אהבתי ממש את חצי העלף הזה ואת הבעיו הנפשיות שלו,את מי לבחור את קיטיארה המפתה או את לוראנה הנסיכה הקטנה \: נו באמת!לא אהבתי איך שהוא עושה איתן אנ-דן-די-נו,כלומר יש ללוראנה רגשות!!!מרשע שכמותו!! *כמה בעיות בתירגום פה ושם..וכו'... אבל זהו בעיקרון ^^

Miss Pigmelion

New member
אין לי מושג...../images/Emo163.gif

אבל אני בטוחה שאני אוהבת את רייסטלין, קריסניה לפעמים גרר...אבל רק לפעמים, התרגום המעצבן והספרים הנלווים הגרועים ש כל מיני סופרים למיניהם.

מוהאהאהאהאהא!!!

*התרגום של וייס. אדוני, אם אין לך מושג בפנטזיה- אל תתרגם אותה. *כל הסופרים שכתבו ספרי רומח שהם לא מרגרט וייס, טרייסי היקמן, כריס פירסון, ריצ'ארד נאק ומייקל ויליאמס בגלל השירה והספר "מזלו של סמור". *קרמון- אפשר להיות נחמד והכל, אבל להיות עיוור כ"כ??? ואתה עוד חשבת שקריסניה הייתה עיוורת??? בהשוואה אליך הייתה לה ראיית נץ! *אלהנה צפריר של מלחמת הנשמות- תקלטי שסילבנושי הוא לא הדבר היחיד שקיים עלי אדמות. כמה אידיוט צריך להיות כדי לסכן חיים של אומה אלפית בשביל שק איגרוף מסכן שירק לך בפנים סמכטה שאומרת "אין לי צורך בך!". *באותה הזדמנות יש לי גם טענות לצמד הסופרים המהולל שלנו על מה שהם עשו מסילבנושי. *דלמאר- אף פעם לא אהבתי אותו. *מממ...מממ...מממ...מתי גדיל ימות?

חןשסק

New member
הכי מרגיז זה

התרגום שמשתנה בסדרות ספרים שונות.... אההה והדיכאון התמידי של תניס.. אבל הוא בכל זאת הדמות האהובה עליי

למעלה