טופיק חדש!

שניש

New member
"קיוב".../images/Emo99.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

וכהיפוך גמור-כל סרטי "מת לצעוק". הידעתם שבאפריל יוצא הרביעי
חוץ מהם-ממנטו,טריינספוטינג,הדוויג והשארית העצבנית...

Pure M

New member
קיוב?

סרט נחמד, אבל לא אחד הטובים.. מת לצעוק אלוהי, לא ידעתי שעושים רביעי
כמה מאגניב.

thebaby

New member
קיוב אחלה../images/Emo70.gif גם 2 ו0...../images/Emo101.gif

גם מסור מעולה. גם 1 ו2.

שניש

New member
קיוב אפס,חביב פלוס.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

קיוב 2,נורא! לא להמין שמסרט כל כל מעולה,יצרו סרט כל כך גרוע. לקחו את כל מה שטוב בקיוב והגזימו אותו פי חמישים עד שהוא התפוצץ להם בפרצוף. זה יצא ממש מגוחך.לפעמים זה אפילו נראה כאילו הם ניסו לעשות פארודיה (כושלת) על הסרט הראשון.אותי הוא ממש אכזב.

thebaby

New member
כולם אומרים את זה.../images/Emo101.gif

אני אהבתי =]. סתם קשה לך עם המימד הרביעי. כי את טיפשה !!!! [סתם]

שניש

New member
זה היה טיפשי *מידיי*../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אפילו בשבילי

שניש

New member
זה פשוט מצחיק ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

ואת בהחלט מוזמנת אליי למרתון של שלושת הסרטים ברצף! (מובן שברצף,זה הרי מרתון.פוסטמה.*כאפה*)

Knotted String

New member
"הדוויג והשארית העצבנית".../images/Emo42.gif

אבל בקרב מאד צמוד אחריו: איידהו שלי, ד"ר סטריינג'לאב [או איך למדתי להפסיק לדאוג ולאהוב את הפצצה] [
] פול מטאל ג'אקט, חינוך רע, חדרי שינה, ראן לולה ראן, לנגן מהלב, עקומים ושבעה חטאים. והתפוז המכני גם, למרות שאין, אין על הספר.

Kuroi Tenshi

New member
סטריינג'לאב../images/Emo99.gif

כנ"ל פול מטאל ג'אקט ותפוז :) את "הדוויג" אני עוד צריך לראות, המליצו לי על הסרט לפני חודשים.

Knotted String

New member
מעולה. מעולה מעולה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לראות כמה שיותר מהר! דווקא התפוז המכני הכי פחות טוב משלושתם, לדעתי.

Kuroi Tenshi

New member
יש המון

כל מה שראיתי שיצא ממשפחת טרנטינו (הכל מלבד "ג'קי בראון"); משפחת קובריק (FMJ, סטריינג'לאב, תפוז מכאני והניצוץ); ומשפחת סמית' (במיוחד Chasing Amy, ולא ראיתי את ג'רזי גירל... ידעתם שיוצא קלרקס 2 בקיץ?). וגם "עיר האלוהים", "קן הקוקיה" (JACK, baby) ו"דבר אליה". והיפה והחיה >_>

Kuroi Tenshi

New member
^_^

You sent me a letter! אגב, אני סומך על כך שאת מכירה את הסרט החמוד בעולם, שהוא זה.

thebaby

New member
מועדון ארוחת הבוקר.../images/Emo101.gif

סתם כי אני שומע עכשיו תשיר נושא וכי היה ממש מגניב לראות אותו שוב בלוס אנג'לס. כבר לא זכרתי כלום ממנו. זה כל כך עצוב כשהם עושים מהפריקית מכוערת ;_; וכל כך צפוי כשהגיק מסיים לבד ! D=

thebaby

New member
ואתמול, בערך בשעה הזאת,../images/Emo101.gif

ראיתי את לאון שהוא במאת אחד הסרטים הטובים. ואממ פעם ראשונה ראיתי אחרי זה את רקוויאם לחלום. חביב. לא כזהההה חזק כמו שעשו ממנו. היה קטע אחד שהרגשתי באמת וזהו. נמנמ. גם את הסרט "דומינו" החדש מאוד אהבתי. קשה לי לחשוב באמת על סרטים ממש ממש טובים. אני רואה הכל. ואוהב תרוב. אין הרבה שבאמת אני מתלהב מהם. לא יודע נו. כולה סרט P=

שניש

New member
מועדון ארוחת הבוקר../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני לא יודעת אם הוא נכלל בחמשת הסרטים האהובים עליי ביותר,(אולי ב-10) אבל יצא לי לראות אותו כל כך הרבה פעמים. ואיך קוראים לשיר נושא

למעלה