טופיק חדש על לורי רום

charmedmen

New member
טופיק חדש על לורי רום

כיתבו כאן כול מה שאתם יודעים על לורי רום ועד איזה פרק היא הייתה במכושפות ולמה היא הלכה וכול זה.

SaberTooth

New member
היא שיחקה רק בפיילוט....

וטוב שהיא עזבה, אליסה שלנו יותר מתאימה לשחק את פיבי.

SaberTooth

New member
איזה עוד מידע אתה רוצה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Woogyman

New member
היא לא הופיעה באף פרק של הסדרה...

ולא יודעים עליה כמעט כלום, היא לא ממש מפורסמת.

nadiwainer

New member
תראו, מה עשיתי.....

הכנתי אנימציה של בלת´זור נעלם באור... היא לא יצאה מדהימה כי עשיתי לעצמי אתגר, להכין אותה ב-3 דקות! והשניה היא של פייפר זורקת כדור אנרגיה....

Adrienne

New member
בשביל שפייפר תזרוק כדור אנרגיה הוא

צריך לצאת לה מהיד, כאילו רואים אותה מקפיאה ופתאום נכנס כדור אנרגיה. גררר

ofirush

New member
אה שכחתי עוד מש

הו... כהורדתי איזה פרק של היקרות שלנו אז הי כתוב במשתתפות: שנון דורטי הולי מרי קמבוס ולורי רום...... יאנו היא השתתפה באיזה פרק........

Woogyman

New member
זה הפיילוט

זה פרק נסיוני שעשו לסדרה לפני שהיא התחילה. זה לא נחשב לפרק ממש, סתם צילומי ניסיון.

ofirush

New member
אה... ועוד משהו

למה היא יצאה בכלל? נראה לי שאם היא הייתה נשארת אז הסידרה הייתה חרא אבל שנאן לא הייתה יוצאת......(לא היו לה ויכוחים עם אליסה......:) טוב עדיף ככה........ לוב יו אול

Charmed 4ever.

New member
לא יודעים למה היא יצאה...

אני כעיקרון שמחה שהיא יצאה כי בלי אליסה לא הייתה פייג´...
אבל לא אהבתי את התגובה שלך על התמונה.. כי היא בכל זאת נבחרה בהתחלה לשחק את פיבי... וכנראה שיש לזה סיבה..

buffgirl

New member
היא לא יצאה. יש לי קטע במחשב שאליסה

ואיזה עוד מישהו זקן מדברים ואומרים שם שאליסה לא יכלה להגיע לצילומי הפיילוט אז הם הביאו את אליסה במקום.... זה מה שהם אומרים.

Woogyman

New member
זה טעות.

לורי רום נבחרה במקור לתפקיד של פיבי. היא צילמה את הפרק הראשון (שהוא פרק הפיילוט). הפרק נשלח לWB והם החליטו שהם מקבלים את הסדרה. כשהם החליטו את זה, לורי הודיעה שהיא פורשת בגלל סיבות אישיות. ספלינג בעצמו צילצל לאליסה שצילמה בדיוק משהו בהוואי ושאל אותה אם היא רוצה להשתתף. היא הסכימה ואחרי חמישה ימים היא כבר הגיעה לעבודה וצילמו מחדש את כל הפרק הראשון ביחד עם אליסה, וזה הפרק ששודר.

Woogyman

New member
ועוד משהו -

בפיילוט (הפרק הנסיוני עם לורי רום) היה גם שחקן אחר לתפקיד של אנדי. במקור, השחקן כריס בויד נבחר לתפקיד של אנדי, אבל הוא הוחלף בט. וו. קינג (אנדי שאנחנו מכירים) והפרק צולם מחדש, ביחד איתו ועם אליסה.

למעלה