טופיק חדש+ניצול

charmedmen

New member
טופיק חדש+ניצול

קודם כול אופל ברוכה השבה לפרומינו הקטן וזה טופיק די מוזר אבל אני רוצה לדעת טיפה יותר עליכם כלומר (זה לא כמו הטופיק שדל פרטים איישים) כול אחד יכתוב פה איך הוא הגיע לפרום ומתי. אני הגעתי לפרום בערך התחילת החודש הרביעי ונרשמתי לאחר כחודש והגעתי לפה כתוצאה מחיפוש אתרים למכושפות וראיתי בחיפוש פרום מכושפות בתפוז.

Cole cohen

New member
אני הגעתי 5 ימים אחרי פתיחת הפורום

איך שמעתי? ניצן אמרה לי ... והכניסה אותי לשם...

Charmed 4ever.

New member
מה?! על מה לעזאזל אתה מדבר?

אני הגעתי לפורום איזה שבוע- שבועיים אחרייך... אתה הבאת אותי, לא אני אותך!

Ophel McNeil

New member
אני הייתי פה מיום הפתיחה,

אפילו לפני שהפורום הצטרף לרשימת הפורומים המוכרים, ואפשר לומר שאפילו ניסיתי (ואני לא בטוחה באיזה מידת הצלחה) לפתוח אותו. ותודה, התגעגעתי.

HuGo Hell

New member
אממממ.. אני עונה כי משעמם לי..

הגעתי לפורום דרך תמונה.. כן כן תאמינו או לא.. אני סתם חברה של אחותי אמרה לי להיכנס לפורום 20 פלוס.. ואני רואה תמונה של מכושפות בדף הראשי.. ולחצתי עליו והגעתי לפה.. ואני הייתי מאוד מאושר כי שנים חיפשתי אוהבי מכושפות כמוני.. ומשם באה ההתנהגות המטופשת שלי בהתחלה
זה הפורום הראשון שהייתי בחיים שלי.. {ייפ} אני פה בערך אמממ.. אני בפורום מה 03/05/02 ככה רשום בפורום בחיפוש .. זה אומר שאני הגעתי חודשיים אחרי פתיחת הפורום.. אני בפורום 3 חודשים ו6 ימים לפי החישוב של תום {וואווו אני קצת זמן
}

buffgirl

New member
וואו, אני פחות אפילו.......

אני ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא זוכרת איך היגעתי הנה, נראה לי שסתם נכנסתי לפורומים של תפוז ואז ראיתי את הפורום הזה.

HuGo Hell

New member
ואני הייתי רשום בתפוז..

מ1999 אבל לא הייתי מעוניין בפורומים.. ** .. אז אפילו לא חיפשתי..

Charmed 4ever.

New member
עשיתי חיפוש..

והחיפוש אמר שאני בפורום מה: 23.03.20 אין לי מושג מה זה אומר.. אבל זה כנראה לא נכון.. כי זה גם מה שיצא לתום בחיפוש.. וזו אפילו לא הודעה של "היי"... אז או שזה היום הכי רחוק שהם יכולים למצוא בחיפוש, או שזה היום בו הפורום עלה לרשימת הפורומים... אני מניחה ש-20 זה אומר 2000 או 2002

charmedmen

New member
מה? אני מכיר את הפרום יותר מהוגו

אני לא מאמין אני מכיר את הפרום יותר מהוגו (מאושר) ועכשיו הבנתי למה כשהגעתי ושאלתי מי יותר מקובל אף אחד לא אמר שהוגו כי הוא היה חדש כמוני מלא באושר.

HuGo Hell

New member
L../images/Emo6.gifL

אתה חולם
אתה הגעת החודש.. אני יותר משלוש חודשים בפורום.. אין לי כוח לחשב בידיוק..

charmedmen

New member
חחחחחחחחחחח היית רוצה אני הרבה

יותר מחודש ואיפה בודקם מתי הגעתי?

Charmed 4ever.

New member
הוגו הגיע לפניך... אניוואי לעניין

שבשבילו בעצם פתחתי את ההודעה הזו.. עשיתי בדיקה די יסודית על הארכיון של הפורום.. ואם לא הורידו ממנו שום הודעה או שרשור.. אז ההודעה הראשונה שלי היא באמת מה שכתבתי קודם, בלי לכלול את הודעת ההסכמה לעצומה שעשינו, שהייתה ללא תוכן...

HuGo Hell

New member
שלושה חודשים*..

וזה בכלל לא הגיוני שזאת ההודעה הראשונה שלי.. **

ofirush

New member
אני

הגעתי לכאן בערך שלושה חודשים אחרי הפתיחה ונרשמתי.............. ממממממ לא זוכרת...... הגעתי הנה דרך עצמי....... לוב יו אול.........................

nadiwainer

New member
אני בפורום רק.....

חודש, שבוע, ו-4 ימים ולל היום. לפי החישוב שלי.....כי חדש מכולם. נ.ב.- התעדכנתי! אני לא הכי קטן. רועי יותר!!!!יש!!!!

למעלה