טופיקון:

ד י י ז י

New member
הא ידעתי!

(עוד צד טוב ללהיות אובססיבית לגבי שחקן מסוים.) גם יצא שראיתי את הסרט "המובחר שבמובחרים 2" רק כי הוא צריך להיות שם. ואני ממש לא ממליצה לראות אותו. בעעע...

smgfan

New member
שרה-"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"

1997- שרה משחקת את הלן שיברס, נערה יפהפייה ועשירה שרוצה להיות שחקנית מפורסמת. בסרט היא ו-3 חבריה בטעות הורגים מישהו ב-4 ביולי שהוא ראש השנה בארה"ב (נראה לי...) והם מסתירים את זה. ולאחר שנה מישהו רודף אותם ומנסה לרצוח אותם. שרה לא שורדת את הסרט הזה....
סרט מעולה!!!!!

smgfan

New member
שרה- צעקה 2! ../images/Emo5.gif

שרה משחקת שם את קייסי (סיסי) קופר, תלמידה באוניברסיטה שסידני לומדת בה. וגם שם....היא לא עוברת את הסרט בחיים...

smgfan

New member
שרה- "משחקי פיתוי".... ../images/Emo123.gif

שרה משחקת שם את קת'רין (שםמשפחה שכחתי אבל זה משהו מסובך ולא חשוב...). הסקט הוא מ-1999 (מאותה שנה של "פשוט מקסימה" ששם היא שיחקה את אמנדה שלטון). במשחקי פיתוי היא משחקת את השרמו*ה.

smgfan

New member
שרה-"Harvard Man" ../images/Emo98.gif

בסרט היא משחקת את סינדי בונדוליני, בת של מאפיונר איטלקי. הסרט הוא משנת-2001, והוא היה בארה"ב בבתי הקולנוע, ובישראל לא ראיתי עדיין אם הוא בקלטות או די.וי.די. סינדי היא תלמידה בקולג', שיש לה חבר מהרווארד והוא צריך כסף מאבא שלה, ואז יש סיבוך עם המשטרה או משהו כזה.... לא יודעת בדיוק את הסיפור כי ראיתי רק כמה קטעים קטנים ממנו... נראה דווקא סרט טוב.

B a n j o

New member
יש

את הסרט בDVD ראיתי אותו בספרייה אבל עדיין לא לקחתי

היא לא שרמוטה היא

מאותגרת מינית:) האמת שזה סרט מצוין לא משנה מנה תגידו- ולצערי היא לא שרמוטה שמה, היא כמו כל רוב בנות שיכבתי:) והאמת שאני מהסרט הכי אהבתי את הסוף... *סניף-סניף* (דאבל) היא משחקת מלינית שאמא שלה התחתנה עם משהוא שיש לו בן בגיל שלה והם מתערבים על אם הוא יצליח להש**ב משהיא, והיא מנסה לגרום לאחת להיות כמוהה, כדי לפגוע במשהוא.. בקיצר סרט מסובך, שנשמע טיפשי, אבל סרט נורא חכם למי שמבין את המסר, כדי לכןם לקרוא את הספר שלו...

Better Man

New member
מסכים

אחלה סרט(עצמאי דרך אגב). הסרט היחידי שאהבתי של הגלר נשאלת השאלה...אחרי הסרט הזה,סרט פורנו בכיכובה אפשר לקחת בחשבון?

Better Man

New member
התכוונתי כמובן ל Harvard Man

היא הולכת בו הרבה יותר רחוק מאשר ב"משחקי פיתוי" המחורבן

smgfan

New member
just for the record ללא עירום...../images/Emo3.gif

בסרט Harvard Man- הסצינות סקס שם אמנם באמת הולכות יותר רחוק מ"משחקי פיתוי", אבל אין שם עירום או משהו שחושף את שרה. ד"א, ידעת שאת הסצינת סקס ביער הם היו צריכים לצלם על היומיים הראשונים שהם הגיעו לסט?!?!??!

Skunk On Wheels

New member
אפשר את השם של הסרט

משחקי פיתוי באנגלית שיחפש להוריד שיראה על מה כל הדיבורים?

לiלה

New member
אוקיי אם כבר סרטים:

ישבתי בסלון וראיתי E. ופתאום אני רואה את השחקן של טד (טד הרובוט הרשע) ישר קפצתי מהכיסא וחשבתי אולי מדברים על באפי?! אבל לא... דברו על איזה סרט חדש שהוא מוציא ובכל מקרה זה לא מה שחשוב... הכל ממשיך בטלוויזיה שלי כרגיל טד (אני לא יוגעת איך קוראים לשחקן) מדבר ואני מקשיבה רק שתפאום הוא צורח "פיית'!" ואני קופצת עוד פעם ועוד פעם אני מגלה שזה לא קשור לבאפי אלא זו פיית' אחרת (פיית' היל) שעברה לידו אז הוא צרח לה....
...

למעלה