טופיקון:

N i c o l e

New member
טופיקון:

לא נראה לי שעשו כבר אחד כזה, אם כן...סורי... ובכן, שכל אחד יכתוב שם של סרט שאחד השחקנים השתתף בו, מתי הסרט יצא לאור, ואם אפשר גם תמונה וקצת מידע על הסרט!

ד י י ז י

New member
Valentine

ולא, זה לא סרט על ואל. זה מהסוג סרטי אימה של צעקה, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון והכל.. רוצח מסתורי רודף אחרי 3 בחורות וחבר של אחת מהן, שאותו מגלם דיויד בוריאנז (אם אני לא טועה קוראים לו צ'ארלי) לא סרט רציני, ראיתי אותו רק בגלל דיויד בוריאנז (אוי באמת, גם לי מותר להיות שטחית לפעמים! כאלו משהו ראה את סקובי דו בגלל התסריט...
) אין לי מושג מתי הוא יצא.. אני חושבת 2001 אבל לא בטוחה... ומוזר לראות את דיויד בשמש הא? אה, חברה ספרה לי שהוא מופיע בסרט 'חיילים הינו' אני ממש ממש לא מאמינה לזה, אבל משהו יודע?

dawn 14

New member
כן הוא מופיע

טבל בעיה אחת אמא שלי לקחה את הסרט הזה ואז אני הגעתי הביתה בידיוק כאשר מארק מת!!!! איזה חרא!!!!!!!

Darkness falls.

תקציר: כילד, קייל וולש מתעורר מהשינה ובטעות מגלה שפיית השיניים מנסה להרוג אותו, מאז הוא נחשב בפני כל אנשי העיירה למשוגע- חוץ מאהבת הילדות שלו- קייטלין(אמה קאופילד) ואחיה הקטן, מייקל. שנים לאחר מכן, קייל צריך לחזור הביתה בשביל להתמודד עם העבר הכאוב, ולהציל את קייטלין ומייקל מרוע ששורה על העיירה כל 150 שנה. לאתר הרשמי. ואל.

פיית

New member
BRING IT ON

לקבוצת המעודדות "טורו" מבית הספר התיכון "רנצ'ו קארן" בסן דייגו, יש הרבה אומץ, חוצפה וריקוד יוצא מן הכלל. מה שזיכה אותן בשש אליפויות המדינה ברציפות. הכל נראה טוב ויפה עד שטורנס (דנסט), הקפטנית החדשה של הקבוצה, מגלה לתדהמתה ממיסי (אליזה) שהריקוד המנצח שלהן אינו אלא ריקוד גנוב מקבוצת המעודדות של תיכון קומפטון במזרח העיר. אליפות המדינה מתקרבת והלחץ נותן את אותותיו בשתי הקבוצות ששומרות על יריבות צמודה, רק קבוצה אחת תזכה בתואר, מי זו תהיה? האתר הרישמי לא עובד....

פיית

New member
CITY BY THE SEA

בלש מחלק הרצח הניו יורקי וינסנט לה מרקה (דה נירו) קנה לעצמו שם של אדם שמשקיע את הכל בעבודתו. אבל בתיק החדש שהוא חוקר העניינים קצת מסתבכים כשהחשוד הראשי הוא בנו (פרנקו), ג'ואי. היחסים בין השניים לא במיטבם מאז עדב וינסנט את אמו של ג'ואי ואת לונג איילנד המנוונת לטובת האנונימיות של מנהטן וקריירה מפוארת במחלק הרצח. וינסנט חי את חייו בבדידות להוציא את חברתו (מקדורמנד) ושותפו רג' (דזונדזה) אתו הוא בחיסים טובים כל עוד השניים בעבודה. כל עוד וינסנט חי את ההווה המיידי הוא אינו צריך להתעצב בגלל העבר הבואב והיחסים המעורערים שלו עם ג'ואי. אך התיק החדש עליו הוא עובד מביא אותו בחזרה ללונג ביץ', לעיר ליד הים, שם העבר המתין לחזרתו של וינסנט. אביו של וינסנט היה רוצח שהוצא להורג כשוינסנט היה רק ילד ומאז הוא מתייסר בגלל המקרה. וינסנט מבין שהכאב שלו בגלל יחסיו עם אביו השפיעו על מערכת היחסים שלו עם בנו, וככל הנראה ישפיעו גם על נכדו בן ה-18 חודשים. עכשיו וינסנט צריך לסכן את חייו בכדי להתמודד עם כאב העבר ועם הרצון לשבור את מעגל הדורות במשפחה, ולו רק בשביל הנכד הצעיר. ווינסנט מגלה שלא קל להישאר נאמן למשפחה ולמקצוע באותו הזמן...

Better Man

New member
הסרט הכי גרוע שראיתי

אח שלי הביא אותו בווידאו לפני כמה זמן, ישבתי לראות אותו כי ידעתי שפיית´ מפויע שם אבל בעעעעע איזה שיעמום, נרדמתי אחרי רבע שעה, את מי פאנקינג מעניין תחרות מעודדות? יעק

idan3k

New member
קראתי גם משהו שהוא יופיע במשימה

בלתי אפשרית 3 -- יכול להיות שיא הפצצה.

הנה- פשוט מקסימה

סרט קיצי שבמקור אם לא שרה אני היתי שונאת. אבל במחשבה נוספת נתן לחיבוב- בכמה מילים- בחורה (שרה- ששכחתי איך קוראים לה בסרט יכול להיות אמנדה?!:) שאמא שלה השפית מתה מתחילה לבשל במסעדה של האמא. רק שהיא שפית גרועה (בנג'ו...:) והיא נתקעת בבחור בשוק אחד כשהיא מחפשת סרטנים... ואז היא מדברת איתו והוא מוצא חן בעיניה.. ואז היא מגלה שהוא בעלים של חנות מתחרה (מסעדה+קניון משהוא לא ברור) ובקיצר הם מתאהבים ויאק יאק... אבל היופי של הסרט שה"בחורה" בעצם מביעה רגשות והם מובעות דרך האוכל שהיא מבשלת- לדוגמא שהיא בכתה כל האנשים התחילו לבכות מהמנה שלה... וזה היה רעיון יפה:) טוב בטח הרסתי חצי סרט אבל ניסתי:)

למעלה