טופיקון..

LillipooT

New member
טופיקון.. ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שאלה לי אליכם..
דמיינו סיטואציה: השעה עכשיו 3 בבוקר, אתן מתעוררות ממגע של יד עדינה על כתפכם. אתם פותחים את העיניים ורואים מולכם גמד צבעוני. "שלום" הוא אומר. "צנחתי לכאן הישר מכוכב שבתאי בשביל למלא עבורך משאלה אחת. אך היא חייבת להיות אחת משתי אלו.." אז.. שתי המשאלות הן: 1. שתהייה עוד עונה שלמה של דוסון קריק!! 2. לנסוע בחינם לניו יורק, שם תפגשו עם כל הכוכבים! אז שאלתי היא.. אם הייתה לכן אפשרות לבחור, הייתם מבקשים עונה שלמה, או מפגש יחיד וקסום
סתם מעניין אותי

ווואיייי...../images/Emo105.gif

שאלה קשה!!!!! אין לי מושג!!! באמת שלא!!! אני אחשוב על זה ואחזור אליכם...

המממממ..../images/Emo42.gif

אוקע אז אני אישית הייתי בוחרת בטיסה לניו-יורק כי אין כמו ניו-יורק
ובכלל...להפגש איתם במציאות!
אבל.... המממ אז כל השאר(כולל עצמי) יפסידו עוד עונה
.... אז החלטתי שאני אבחר בנסיעה לניו-יורק
אבל...עם כל חברי הפורום
!! פתרון יצירתי בהחלט!

התלבטות קשה ../images/Emo66.gif

יהיה קשה לוותר על עוד עונה, אבל אני חייבת לבחור באפשרות השניה. היא משלבת שני דברים שאני מאוד רוצה לעשות - לטוס ולניו יורק ולפגוש את שחקני דוסון קריק. זה היה יכול להיות מושלם.

גל1234

New member
מפגש , אבל אפשר בקפסייד במקום ?

שכחתי איך קוראים למקום במציאות ... בכל אופן אממ הסידרה גם ככה איבדה קצת מהקסם שלה אז הייתי מעדיף מפגש שאני לא ישכח בחיים מאשר עוד עונה שמצד אחד יכולה להיות מעולה אבל מצד שני יכולה להיות כמו העונה החמישית ואז סתם חבל.....

shira245

New member
עוד עונה אבל../images/Emo113.gif

רק אם הפיינל בעצם מתבטל ומתחילה עונה חדש. האמת היא שלא הייתה לי בכלל התלבטות,טיסה לניו יורק זה מאוד מפתה אבל אני לא ממש מתלהבת מלפגוש את השחקנים ואין לי שום רצון לכך אז האפשרות של העונה נוספת מאוד קוסמת לי. עונה עם הרבה ג'ק,ג'ן,פייסי ודוסון וקצת ג'ואי.

DAN1EL

New member
האפשרות השנייה, ללא ספק.

ולמה לא עוד עונה? כי דוסון קריק מיצתה את עצמה , ואני לא רואה צורך בעוד עונה אחרי שלושת הפרקים האחרונים שסיכמו וחתמו את הסדרה כל כך (אולי לא בצורה טובה אבל זה כבר נושא אחר) ככה שלא צריך עוד עונה. וגם עוד עונה תהפוך את הסדרה לפאתטית. גם בגלל "קללת 90210" (יותר מדי עונות, אתם יודעים...), וגם בגלל שאם ימשיכו את זה מהנקודה שהפיינל נגמר זה יהיה דבילי בגלל הגילאים ובגלל שג'ן מתה, ואם ימשיכו אותה מהפרק שלפני הפיינל זה יהיה עוד יותר דבילי כי אנחנו כבר יודעים מה קורה להם בסוף. בקיצור - עדיף לטוס לניו-יורק ולפגוש את השחקנים (רצוי גם את מוניקה קינה).

Dawson girl

New member
שאלה קלה בהחלט

לטוס לניו יורק ולפגוש אותם!!! אין ויכוח בכלל! קודם כל ניו יורק בחורף.. זה בכלל חלום... ועוד לפגוש את השחקנים ואחרי זה ללכת עם ג'יימס ל"אפטר-פארטי" (ולא של סרט, אם אתם מבינים אותי).... מה יש??? גמד מגשים משאלות.. מותר לי לבקש

LillipooT

New member
חח ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני עדיין לא הצלחתי להחליט....

למעלה