טופז טייגר

motios

New member
טופז טייגר ../images/Emo13.gif

פרדי הקלף הגיע היום ! אתה מגיע לטורניר או משהו בזמן הקרוב שאני יוכל להעביר לך אותו ?

impale

New member
הא,מעולה!

האמת שלא היה בתכנון שלי שום טורניר עד הבאן הבא. אבל היות וזה מקרה מיוחד-יתכן ואבוא. לפריק אני לר יכול להגיע בימי שני שלישי (אני פשוט לא בבית) זאת בעיה. יסמין,זה הזמן לסדר מפגש באשדוד באיזה יום חמישי XD

motios

New member
אני מסכים

למפגש בשמחה יסמין תסדרי משהו יש לך כבר שלושה
ופרדי מה עם ראשון אני משער שאתה לא פנוי גם ברביעי ?

impale

New member
כן

תפנה אלי לפרטי אם תרצה הסבר מפורט. לצערי גם ביום רביעי אני לא זמין עד שעות הערב המאוחרות. ולגבי מפגש באשדוד-אם זה יום חמישי.. אני בוודאות בא.

Witchcrafts

New member
14 בפברואר, יום חמישי, מתאים?

או שאתם מעדיפים תאריך מוקדם יותר? ואמנם זה די בדיליי, אבל אם הקלף של זיגי הגיע, אז אני מניחה שגם שלך. תתחדש(ו), בקיצור.~ P-:

motios

New member
הגיע (זאת בעצם חפיסה)

זה בסדר מצידי, אם ההודעה מוקדמת אולי יבואו עוד אנשים מהפורום.
למרות שלפי מה שראיתי עד עכשיו רוב האנשים הם מהמרכז צפונה...

impale

New member
אני אומר ככה

לי כל יום חמישי טוב. כל חמישי. עכשיו יש לי רעיון.. בואו נעשה איזה דיל. אני אדאג לעוד 2 שחקנים מאשדוד בתמורה-יסמין צריכה לשחק -גם- יש לי דק להשאיל לה,הוא אפילו חזק יותר מזה שלי XD

motios

New member
נשמע טוב

אם יסמין תסכים. זה יהיה נחמד לראות את יסמין משחקת בפעם הראשונה ! (וחוץ מזה ככה אני לא יהיה היחיד שמשחק פעם ראשונה
) מה את אומרת יסמין ? ואיזה דק זה פרדי ? זאת אומרת איזה סוג מונרך, אלמנטל

impale

New member
לא ולא =P

סייברדארק של חבר. אני מעדיף שלא להביא מונרך כי מונרך זה משעמם XD לך יהיה גלדיאל,לי קריסטל,ליסמין סייברדארק ואני מקווה שיגידו אנשים לדוגמת שרון שמשחק ספלקסטר-מגישן או ניאוס דק,דניאל שמשחק אלמנטל ומאור שמשחק ווטר. כמובן שאפשר לארגן איזה DDא אבל אני בספר אם מישהו יהנה לשחק מול דק כזה.

motios

New member
זה טוב יהיה מגוון ../images/Emo13.gif

דרך אגב משחקים עם רשימת האסורים נכון ?

Witchcrafts

New member
../images/Emo6.gif בטח אפשל כ"כ.

אני בקושי זוכרת איך משחקים, אז זה לא יהיה מחזה נעים. זיגי, מה פשר ההצעות המגונות האלה שלך, מה!!!11םעה5וחמפק945'ד עוד מנסה לאיים עליי עם דק יותר חזק משלו. האמת שזה נשמע מפתה. נראה כבר, בקיצור. אם לא אשתפן ברגע האחרון... P-: ואני מקווה שנהיה יותר מחמישה, כדי שנוכל להכריז על זה אפילו כמפגש פורום. או סוג של. הבעיה היא שמלבד שלושתנו, לפתע כולם נעלמו מהפורום (וכמובן שגם הסמויים מוזמנים).

motios

New member
איפה כולם ?

|מסתכל מסביב| יש עוד מישהו מהפורום בדרום ?

Witchcrafts

New member
לאו דווקא מבחינת מיקום בארץ.

תעבור על דפי הפורום, יש מספר כינויים שתמיד חוזרים על עצמם. בעיקר מיכאל (tormentor2) ויונתן (magicannn). בתקופה האחרונה מופיע גם "argamadon" (לא זכור לי שהוא ציין כאן את השם שלו. אז אם אתה קורא את ההודעה הזו, אשמח שתשתף אותנו). הכותבים הקבועים (על בסיס יומי או בשאיפה לכך, לצורך העניין) מעטים לעומת אלה שהצטרפו מזמן ושקופצים פעם בחודש (לדאבוני) לשאול או לציין משהו. הפורום מתחלק לכאלה שמגיבים בנושאים שקשורים לאנימנגה בלבד ונמנעים מלדון על המשחק (מתוך חוסר עניין או ידע) ולהפך. מנגד, יש אותי, שמנסה לדרבן את כולם לדון על הכל, בתקווה להגדיל את הנוכחות (הצעות יתקבלו בברכה, מיותר לציין). ככל הזכור לי, יש כאלה מהמרכז. אם כי נדמה לי שקיימים פה עוד כמה דרומיים. השאלה היא היכן הם מסתתרים.
(ג'י, כולה מה שאלת ותראה איזו חפירה! ךםך, קבל את התנצלותי.)

motios

New member
לא נורא

בענייני חפירות אני ארכאולוג
! ממש לא אכפת לי... עשית לי חשק לחזור לסדרה הראשונה להשלמות (ראיתי אולי 5 פרקים מתוך כמה ? אולי 100 פרקים
) למרות שאת abridgedראיתי בקפדנות ! ממש שופך ! אולי כשיתקנו לי את הכונן הנייד אני יוריד מאיפשהו.

impale

New member
5?

5 אנשים יש. אם סופרים את שלושת האנשים שמדברים כאן על המפגש ובאמת יבואו,עוד 2-3 אנשים אני חושב שאפשר לארגן די בקלות =)

למעלה