טופזיו,

טופזיו,

מי הפייבוריטים שלך מבין הזוגות של הסיבוב הנוכחי ומבין הסיבוב הקודם? ומי מביניהם? (השאלה מופנית גם אל השאר.)
 
אז ככה.

בסיבוב הקודם הייתי בעד יקיר וחני- אבל בכל זאת רציתי שלובו ונדב ינצחו. בסיבוב הזה דווקא רציתי שאורנה ודורית ימשיכו הלאה, אבל כבר הסתבר לפני זה שהן הולכות לעוף, לכן אני בעד ניסים ושרון שהם זוג ממש אחלה, אבל רוצה שגם חצב ואריאל יגיעו לגמר. מתוסכלת קצת.
 
את ממש מתוקה - באמת!!

את כל הזמן נחמדה ומפרגנת לכולם. לא מכירה אותך אבל את אחלה. ותראי בסוף שגם צדקת... הצדק יוכח בסוף הדרך...
 
אם את כל כך מצדיקה אותי ומחמיאה

זה אומר שניסים ינצח? משום שהבנתי כרגע שאורנה, שהיא אשתו של ניסים, היא אמא של חברה שלך.
 
חברה שלי תהרוג אותי אם אני אגלה

אבל יש מה זה הפתעות - תראי היום את הפרק הוא משהו. אבל הפרק הבא עוד יותר!! ולידיעתך בגלל שאני אוהבת אותך - כבר צילמו אתמול את חצי הגמר ואני יודעת מי בגמר. זה הפתעות שחבל"ז!!
 
חיים ונעמה עד הסוף!

אני הייתי בעדם מההתחלה ואני מקווה שהם יקחו את התחרות! בסבב הזה נקווה שאריאל וחצב או הזוג השני שאין לי מושג איך קוראים להם העיקר לא רינת ויובל זה הכל!
 

chaya18

New member
ואני שוב מסכימה איתך

אני שוב מסכימה בנוגע לנעמה וחיים... וגם בקשר לאריאל וחצב..
 

limors2

Well-known member
אז שלי הם..

בסיבוב הזה הפיבוריטים שלי הם אריאל וחצב, ואני חושבת שאו שהם ינצחו או ניסים וזאתי ששכחתי איך קוראים לה....
 
למעלה