טופו

לא יודעים ?

דואגת1

New member
טופו

עקרונית אין הרבה פחמימות בטופו, נדמה לי שיש סוגים שונים. מוצרי טופו וסויה מכילים חלבונים, ויטמינים, סיבים רבים - מומלצים לכולם, ודאי למי שאינו אוכל בשר. להזהר ממוצרים מעובדים - טבעול...מכילים הרבה שומן וחומרים משמרים, לקרוא את המרכיבים.

desertm

New member
6 גרם פחמימות ב-100 גרם טופו

לפי בסיס הנתונים של USDA

טופו 100 גרם, 76 קלוריות, 4גרם שומן

טופו 100 גרם: 76 קלוריות, 4 גרם שומן, 8 גרם חלבונים, 1 גרם פחמימות. 0 גרם כולסטרול. לפי מחשבוני אולימפוס. רק בריאות.

תודה לכם דואגת1, desertm והנרי../images/Emo20.gif

האמת, שקצת בילבלתם אותי
כי כמות הפחממות הייתה שונה בין התגובות, אבל העיקר, שלפי כולכם, כמות הפחממות לא גדולה, אז נראה שאין בעיה להוסיף כמה קוביות טופו לסלט (זו היתה מטרת שאלתי).

את יכולה להוסיף הרבה...

את יכולה להוסיף הרבה...שימוש אפשרי גם במקום בשרבמאכלים שונים. לדוגמה: קציצות. גם הקולסטרול אפס! לא פחות חשות... בתיאבון. רק בריאות.

הכי פשוט תסתכלי על האריזה

אבל גם מעצם היות הטופו בעיקר חלבון אנני מניחה שיש שם הרבה פחמימות.

פעם הבאה שאהיה בסופר אסתכל

בינתיים, אני מתלבטת כמעט יומיום, בארוחת צהריים, אני הרבה פעמים אוכלת במקום של "בר בריא" בו מכינים במקום סלט, עם מרכיבים על פי בחירת הלקוח מתוך מבחר גדול של מרכיבים. אני כל פעם מתלבטת אם אני יכולה לבקש טופו כאחד המרכיבים או לא. (ובינתיים נמנעתי). היה חשוב לי לדעת שאין בו כמות פחממות גדולה. עכשיו, מהתגובות, אני יודעת שאני יכולה לכלול אותו בסלט, ובהזדמנות הראשונה גם אבדוק בסופר.

יקרתי את מחוברת למשאבה ../images/Emo70.gif

תמדדי רמת סוכר, תתוסיפי טופו לסלט - אני אישית לא הייתי מוסיפה בולוס בשביל זה, כי למרות השוני בן מה שכתבו desertm והנרי עדיין ערך פחמימות נמוך. תבדקי כמה פעמים אחרי הארוחה (אפילו כל 30 דקות אם את רוצה להיות ממש עם היד על הדופק). ובמקרה הכי גרוע תוסיפי אז אינסולין. תאכלי ותהני
בתאבון

צודקת! ../images/Emo51.gif

הראש שלי עדיין די מקובע
(אולי בגלל שאני בכל זאת די חדשה בעסק, ואולי בגלל שאני עדיין מקובעת בחשיבה של ההריון - של לסטות מה שפחות). אבל עכשיו אני בהחלט יכולה לנסות, לבדוק איך משפיע ולתקן. אעשה זאת. תודה

תמיד צריך להסתכל על החצי כוס המלאה

בכל חסרון יש יתרון
עכשיו תוכלי לעשות נסיונות על עצמך קודם בלי לחשוש ולהגיע להריון הבא
מאוזנת ועם קצת יותר ניסיון (מאחלת לך קצת נסיון כדי שזה יקרה במהרה
)

למעלה