טופאקונים...

טופאקונים...

רציתי רק לשאול- מה כ"כ פאדיחה בלהיות "טופאקון"? אני נכנסתי חזק לראפ עם טופאק, הטקסטים שלו (לפחות חלק) חכמים, כולם מרגשים, אחלה הפקות, אחלה כושר דיבור/ שירה/ פלואו. רואים שהטקסטים שלו באים מהלב, לאומת כמה ראפרים אחרים. גם אחלה ראש ל"ביזנס"- כל הקטע של היטאם אפ וכל הסיפור של המלחמות , שהביא לו לדעתי הרבה קהל. אני לא בא לרדת על אפאחד, אבל יש כאן, ובסצינה בכלל, אנשים שכל המטרה שלהם בחיים כרגע, אבל ממש כל, היא לנסות להכיר יותר שירים, להיות יותר אנדרגראונד, לשמוע מוזיקה (שלא כולה, אבל תסכימו איתי שחלקה פשוט לא מספיק טובה בשביל להכנס למיינסטרים), רק בשביל שהם יוכלו בסוף לכתוב לי "טופאקון, להיות הכי מבינים בראפ, לקטול כל אחד שפחות מבין מהם ובכלל לחשוב שהראפ שייך לאבא שלהם... מצטער- אני שומע מוזיקה לא בשביל להיות הכי טוב, הכי מבין- פשוט בשביל להנות ממנה, בלי לשים זין על דעות של אחרים... תקראו לי צר אופקים, או טופאקון, אבל לדעתי הוא הכי טוב, ופשוט עושה לי טוב על הלב, אז למה לזלזל במשהו או מישהו שעושה טוב לאחרים? אני מאוד ישמח לתגובה שתסכים איתי, או שתתן לי צד אחר על העיניין (או שתסביר לי למה זה לגיטמי שמישהו ששומע איזה הרכב שהוא היחד שמכיר אותם, בטוח שהם הכי טובים ויקרא לאנשים טופאקונים). ובדרך אני גם קורא להתפקד (כל הזכויות שמורות לקיקס בע"מ), לכל אחד שממש אוהב כאן טופאק.... 1

MC IdO

New member
מ-ת-פ-ק-ד

וגם אני חושב שטופאק בין הטובים ואמי אוהב לשמוע אותו \אבל אני שומע עוד מלא ראפרים אחרים

וואלה....

אני בעד... שכל אחד ישמע מה הוא אוהב וסלאמת!

Blood

New member
אתה כנראה לא מבין את ה"הגדרה"

למה שמכונה "טופאקון"... כנס לפורום "סאב והצל", תקרא 20 הודעות באופן רנדומלי, תהפוך את המילים סאב + צל ל-טופאק בכל אחת מההודעות - ותבין טופאקונים מהם...

EmGee

New member
גם זה לא בדיוק ההגדרה

טופאקון זה מישהו שמשחק אותה גנגסטר (wanna be). אחד שבטוח שטופעק עדיין בחיים ומוכר פלאפל בדוכן של חתוכה בצומת של שטמפפר וחיים עוזר. זה כמו שהמושג דרוויניזם חברתי לא בהכרח קשור לדרווין.

Blood

New member
תשמע..

"פנים רבות לטופאקון המצוי" זה ידוע.. גם זה נכון, וגם זה נכון.. ועוד הגדרה שמתאימה ל"תפקיד" - אחד שבטוח שהשיר שהוא עשה על המחשב הוא פשוט ע-נ-ק (או כמו שגימל היה אומר בזמנו - שולת!!1)

Rapid נאור

New member
גלעד, תיקן קטן

פלאפל חתוכה בדיוק בכניסה למדרחוב יענו רחוב ההפגנה פינת חיים עוזר, אחלה פלאפל, ולא טופאק לא מוכר שם פלאפל יש שם איזה תימניה בת 20 ומשהו, ואיזה שמן מכוער כזה..

EmGee

New member
צודק

הרבה זמן לא הייתי באזור איך קוראים לפלאפל שיש בצומת של שטמפפר וחיים עוזר? או שזה בכלל שווארמה, פאק שנים לא הייתי שם...

EmGee

New member
מדברים על קיקס

את יכולה בקשה להסביר לי את התורה הזאת?

אוי, זה הסניף החדש של חתוכה

אחרי שהם נהיו ממוסחרים, ה-סניף של חתוכה, זה בכלל בהסתדרות פינת מונטיפיורי, (ליד הבית של ג'אננה, פתית מידע למעריצים) והפלאפל שאתה מדבר עליו גלעד זה בכלל חיים עוזר פינת סוקולוב ולא פינת שטמפפר, וקוראים לו בכלל פלאפל מרדכי ובגלל שאתם לא חיים אתיופים, אתם לא יודעים את העדכון האחרון, שטופאק חי באי בודד וטרופי באוקיינוס האטלנטי (נקודת ציון 77 מערב ו-7 דרום) שמלא אתיופים באו ושמו לו חול שיהיה לו אי עם הרבה משרתים וכושיות וזה, ולא בראש שלו לחזור בכלל כי הוא חי לו חיים טובים שם

Lady Bee

New member
../images/Emo32.gif

אם כבר אוכל אז הבורגראנץ' יותר קרוב לג'ננה...והמקדונדלד יותר קרוב אליי...(נכתב ברגע של רעב אטומי)

ראםJarasMan

New member
שמעתי פעם ממישהו שעשה קעקוע

עם אות יפנית שאמרו לו שהיא מסמלת משהו והוא שאל במסעדה יפנית מה זה מסמל- אז אמרו לו שזה אוכל... אל תהיה בטוח שרשום שם מחשבה, אולי רשום שם חזה עוף...

Rapid נאור

New member
אני יכול להבטיח לך שזה מה שזה

כי זה לא משהו שהיה כתוב אצל מקעקע או משהו כזה, זה ממילון.... ככה שאני בספק אם המילון טועה...

יש הבדל בין זה לזה...

טופאקון קוראים בפורום הזה (מצטער אבל זה ככה), לכל מי שאוהב טופאק/ לא מבין בראפ (עזוב שאני בכלל לא מבין איך זה יכול להיות... מישהו יכול להבין יותר טוב ממני מה טוב לדעתי?!) הכוונה לצערי בטופאקון (ממה שהבנתי) זה לא טופאק וואנבי, הולך עם בנדנות על הראש וצועק ט'אג לייף..., אלא לכל מיש שאוהב טופאק.. ואם כבר בכלל אני סנופ וואנבי. ממש וואנבי. הייתי מתחלף איתו בשניה... הבנאדם חיי ט-ו-ב!!!

Bracker Bracker

New member
הבעיה היא לא טופאק...

יש לו אחלה שירים , טופאקון זה מי שנכנס לאיזה סרט שהוא טופאק .

MC IdO

New member
חחח למה שמישהו יחשוב

שהוא טופאק... מה הוא מסתובב עם חברי כנופיות או משהו שהוא אמור להיות טופאק? או עמד למשפט מלא פעמים??? נירא לי זה קצת קשה לחשוב שאתה טופאק..... ואני מעריץ אותו אבל אני לא מנסה להיות כמוהו.... ולחיות בסרט כאילו אני טופאק!

אחים, אתם יודעים

מה החיובי בלאכול סרטים? זה שאם אתה ממש בקטע, אז אתה באמת נכנס לזה (לפעמים...) רק תחשבו (בשיא הרצינות) כמה טופאק היה שומע ת'משפט: "טופאק- דיי כבר לחיות בסרט שאתה EAZY E/ ICE CUBE... ואיפה הוא עכשיו?!..מת...טוב, הבנתם ת'כוונה... אם תרצו אין זו אגדה למרות שבאמת לא מומלץ לחיות (יותר מדי) בסרטים!!!

למעלה