טוף

infatuation

New member
טוף../images/Emo9.gif

בתחילת השנה הבטחתי שאני ישים תמונות מהפרוייקט שלי באמנות, אך בגלל בעיות טכניות שונות כמו מחסור בסורק
לא היה באפשרותי להעלות תמונות למחשב. אבל...... עכשיו כשהפרויקט גמור, ואתמול הייתה הבגרות (הלך טוב לדעתי) צילמתי את כל הפרוייקט כשהוא מוכן וחברה סרקה לי את התמונות והעלתה על דיסק! אז אני יעלה עכשיו מספר תמונות, נושא הפרוייקט הוא "התפתחות / הפתחות", והוא היה עבורי דרך להתמודד עם רגשות קשים וחוויות בחיים.

infatuation

New member
הבא הוא

סמל פאלי של איבר מין גברי החודר לאיבר מין נשי (השקיעה זה הגברי והמים זה הנשי)

infatuation

New member
השלישי בסדרה הוא מסמל עבורי

את התקופה בה הייתי פוצעת את עצמי, ואת דרך ההתמודדות שלי עכשיו עם העובדה שזה באמת משהו שעברתי.

infatuation

New member
הרביעי

אלה 3 דמויות כל אחת בחלל משלה, כל אחת מהן מאוד בודדה ולא מרוצה מאיפה שהיא נמצאת.

infatuation

New member
חמישי ואחרון...

זרע וביצית, הזרע הוא בצורה של איבר מין גברי, והוא חודר לביצית הגדולה בכח. היא לא מסוגלת להגן על עצמה ובטחונה מתערער והיא נסדקת..

../images/Emo24.gifכל הכבוד אינפי../images/Emo45.gif

עבודות מדהימות ומיוחדות!!! את מוכשרת !!!!....בואי נהנה מהיצירה והאומנות ולא נכנס להיבטים הפסיכולוגיםשל עבודותיך! בהצלחה !! עידן

qt1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif גדולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo24.gifאז עוד התיחסות...

האומנות שאנו רואים היא צילום רנטגן של הנשמה ולא צריך דיפלומה רפואית או פסיכולוגית כדי לפענח מה סוער שם בפנים. אומן שבוי בתוך נשמתו ושם הוא כלוא כל ימי חייו. הדבר הכי אינטיליגנטי שהוא יכול להציע הם רגשותיו ותחושותיו!! תמשיכי ככה !!!! עידן מיליצ'ר

infatuation

New member
תודה לכולכם!!../images/Emo9.gif

עידן אהבתי את ההתייחסות השנייה
סופ"ש נעים!

למעלה