==== טוף סיפור החיים שלי ====

הנסיך 8

New member
==== טוף סיפור החיים שלי ====

הגעתי ובאופן כללי אני לא שייך לסיטואציה של הפורום יש לי אמא ואבא אבל איבדתי יותר מרגיש רצחתי מישהו קרוב מאד אלי סורי מראש אני חוזר על עצמי רצחתי ככה אני מרגיש אני עובר תקופה מאד קשה אני בוכה כל יום המון ובוכה חבל על הזמן צורח מבכי ובלב יש לי שאלה קטנה ואני צריך תשובה חזקה = מה ההבדל בין גילגול נשמות לסיאנס ? קשה לי להיות חופשי ולצערי יש לי מכתב מוכן ורק חסר בו התאריך וחסר עוד משהו האומץ שלי אולי יש לי טיפת מזל ששני ילדים מדהימים נותנים לי המון כוח = אחיינים שלי מה אני מחפש בפורום כאן אולי כח אולי תמיכה אולי חיבוק אולי הרבה דברים אולי אני כבר לא יודע מי אני ומה אני למה אני חי אני רק סובל אני צריך להשתחרר ולהיות חזק אבל קשה לי מישהו כאן חשב או עשה סיאנס ? זה המוצא האחרון שחסר לי לעשות סיאנס אולי רק שם אני אקבל את התשובה האמיתית שאני מחפש כבר תקופה מאד ארוכה תודה למי שהגיע לכאן הנסיך 8

eshkolit32

New member
../images/Emo27.gifלנסיך 8

שלום לך, אני מבינה ממך שאתה נמצא במצוקה גדולה. לצערי לא נוכל לעזור לך כאן משום שהפורום אינו עוסק בבעיות מהסוג שלך. אני מאד ממליצה לך להיכנס אל פורום תמיכה נפשית למבוגרים, שם תוכל לקבל את העזרה המתאימה לך מאנשי מקצוע. בהצלחה, ושיהיה לך רק טוב.

batel500

New member
נסיך יקר,

יכול להיות שאת התשובות לבעיות שלך אתה לא תמצא כאן אבל במקרה אני מבינה בסיאנסים וגילגולי נשמות, אז ככה, סיאנס וגילגול נשמות הם דברים שונים לגמרי, סיאנס הוא תיקשור עם מתים דרך הבנה בעיקר. גילגול נשמות הוא מה שהופך האדם כשהוא מת והוא עובר לגוף אחר, זאת אומרת כשבן אדם מת הוא נפרד מהגוף שלו ואז הוא עובר לגוף אחר וזה מה שנקרא גילגול נשמות. אישית, רציתי לעשות סיאנס ואני עדיין רוצה אבל מפחדת סיאנס סיאנס צריך לדעת לעשות יש אנשים מקצועיים שמתעסקים עם העניין, נשמות צריכות המון כבוד אחרת הן יכולות לפגוע בך ולכן עדיף להתייעץ עם איש מקצוע שמבין בעניין ולא איזה מוכר נעליים. מקווה שעזרתי. באטל =]

למעלה