טוף סדר

טוף סדר../images/Emo70.gif

אני מת על ניפ/טאק, ואם אני לא טועה, הצלחתי לראות את העונה הראשונה ברצף ואז התגייסתי ושנתיים הייתי לוחם(אני שנתיים ושתיים בצבא אם זה מעניין). שחזרתי לראות את הסידרה דברים הזויים קורים שם ולא מובנים בעליל, זאת כבר לא העונה שלפני שנתיים, התמימות ,הגיון, השפיות אז נראה, שזאת סידרה רגילה שבאה להראות תופעה מסויימת שנקראת ניתוחים פלסטיים, היום זה נראה כאילו הם התרחקו מהמטרה העיקרית- טלנובלה נהיה שם.... אני במתח, היום ראיתי את הפרק, ומפרק שם ופרק פה הבנתי בערך מה קורה אבל תסבירו לי לעזאזל, מי זה הליצן המפחיד הזה שחטף את החברה של כרסטיאן
וראיתי איזה פרק בכלל ששון היה איתה, ומתי כרסטיאן היה מאורס
ולמה כרסטיאן וג'וליה נפרדו
הבנתי שמאט לא הבן של שון אז של מי
מי זה הליצן הזה, והאם הוא קשור למבתר שכולם פה בפורום מדברים עליו
ומתי הגיע בכלל המבתר הזה כאילו, באיזו עונה הוא נכנס לתמונה
ובאיזו עונה אנחנו פה בכלל
הזוייייייי
|! ואל תשכחו, שאני מתעדכן מפרקים בודדים... נטשתי את הסידרה לשנתיים, אודה לכם, אם תוכלו לעדכן אותי ומצידי להפציץ בספויילרים....
תודה מראש יקיר

GaIi4697

New member
אוקיי

[דאמט יצא ארוך] מה שמשדרים עכשיו בערוץ 2 זה העונה השלישית כריסטיאן הוא האבא הביולוגי של מאט אם אני זוכרת נכון, לפני החתונה של ג'וליה ושל שון, ג'וליה שכבה עם כריסטיאן ומתישהו בעונה השניה היא עשתה בדיקות וגילתה את זה היא סיפרה על זה לכריסטיאן בערך מתי שלקחו ממנו את ווילבר באותו זמן מאט היה נפגש עם אווה, ג'וליה התחילה לספר לה משהו על זה אבל עצרה באמצע, אחרכך כשאווה נפגשה עם כריסטיאן והוא סיפר לה שהם הכירו לפני 17 שנה [הגיל של מאט] היא הבינה את זה לבד וסיפרה למאט [אווה היא מאמנת לחיים, היא באה עם מטופל שלה לניתוח אצל שון וכריסטיאן ומשון הגיע לג'וליה ומג'וליה למאט. באיזה שלב כריסטיאן גילה שאווה היא גבר ואחרכך הסתבר שהבן שלה מאומץ (ניתוח לשינוי מין) ואז שון, ג'וליה וכריסטיאן הכריחו אותה לעזוב את מאט ואת מיאמי] כששון גילה על זה הוא התעצבן על ג'וליה והעיף אותה מהבית, בקטע הזה הם נפרדו [כשהוא התעצבן הוא קצת חנק את ג'וליה, ומתישהו כשמאט גילה שאווה היא גבר, הוא יצא לבר של טרנס והכיר שם מישהי, כשהוא ראה שיש לה זין הוא הרביץ לה ויום אחרכך היא באה עם חברים שלה והם הרביצו למאט, אז מאט עבר ניתוח והכל.. שון, ג'וליה וכריס החליטו לעשות ארוחה משפחתית ומאט איחר, אז שון התעצבן עליו והביא לו בוקס. מאט הגיש נגדו תלונה ואחרי כמה ימים ביטל אותה, מה שמוביל לזה שעכשיו הוא גר אצל ג'וליה] כריסטיאן הציע לקימבר נישואים לפני כמה פרקים וביום של החתונה המבתר [או הליצן המפחידXD] חטף אותה, הכריח אותה לכתוב לכריסטיאן מכתב שהיא לא רוצה לראות אותו יותר, התעלל בה, הוציא לה את כל הניתוחים בלי הרדמה ובלהבלהבלה היה פרק אחד בעונה השניה שקימבר הוציאה בובת מין שלה, והיא לא הייתה מרוצה מה..איבר[?!] שעשו לה, אז היא רצתה ששון/כריסטיאן יעצבו לה כוס חדש, הבובה נשארה ללילה אחד אצל שון, כשקימבר באה לקחת את הבובה היא הבינה ששון עשה איתה דברים ואז הם שכבו כמה פעמים, זה היה בזמן שהוא וג'וליה נפרדו המבתר [הקארבר] נכנס לתמונה בסוף של העונה השניה הוא תקף איזו דוגמנית אחת [חתך אותה בפרצוף ואנס אותה] והיא באה לקליניקה לניתוח אחרכך זה קרה עם עוד דוגמן אחד וכל מיני אנשים כשהקארבר שמע שהם מתקנים את הקורבנות שלו הוא חיכה לשון, ביתר אותו [החתכים הם בעיקרון שני קווים כאלה בצדדים של הפה, זתומרת קו בכל צד] ואיים עליו שיפסיק לתקן את היצירות שלו כמה ימים אחר כך שון החליט לחכות לו ולהרוג אותו, אבל בזמן שהוא חיכה לו, המבתר חיכה בבית של כריסטיאן, הוא אנס אותו וחתך אותו בצוואר אני יכולה להמשיך לחפור על כל מה שקרה איתו, אבל אני לא בטוחה שיש סיכוי שתקרא את זה אז אני אעצור כאן

GaIi4697

New member
חחח זה לא ספויילר

קוונטין הוא המנתח השלישי שהצטרף אחרי שהמבתר אנס את כריסטיאן כי לכריסטיאן היה קשה לחזור לקליניקה והכל אז שון צירף אותו לצוות הוא גם עזר בניתוח אחרי שהמבתר ביתר את שון והמ, הוא גם המבתר [סורי אם לא רצית לדעת]

למה לעזאזל לא כתבת ספוילר?

את מודעת לכמה אנשים יכול להיות שהרסת עכשיו את מה שנשאר מהעונה? פאק... "למזלי" כבר הודעה אחרת הרסה לי את העובדה הזאת, אבל לאנשים אחרים אולי לא

GaIi4697

New member
אז זה פאקינג בעיה שלך בסדר?

אני לא אשמה שאתם אלה שרואים באיחור סיכמנו על זה שאני לא אכתוב דברים בכותרת אם היית פותחת את ההודעה הראשונה וקוראת, אולי היית מבינה שאנחנו מדברים על המבתר.

וואוווו... פאקינג בעיה שלי?

לא שמת לב שזה פורום? יש עוד אנשים כאן חוץ מהתחת הענקי שלי והאגו שלי, אוקיי? ומי זה "סיכמנו"? וואי, כאילו, כזאת בעיה לכתוב שיש ספוילר בפנים. ואני ידעתי שאת מדברת על המבתר אני אשמה בזה שרציתי לדעת מה את כותבת עליו? זה כזה פשע גדול? אני אוהבת לקרוא הודעות בפורומים, ואני אוהבת לקרוא את כולן. מפתיע? נוראי? את לא אשמה בזה שאנחנו רואים באיחור! אבל אין כל פשע בלהתחשב! גם מי שכתב את ההודעה הראשית לא ראה את העונה הזאת, ואולי הוא לא רצה לדעת מי המבתר? ואולי אני סתם מתנשאת, אבל אני ראיתי את כל העונה השניה ואת כל הפרקים שהיו עד עכשיו בעונה השלישית. נכנסתי לפורום הזה רק מתוך רצון וכיף. ולא באתי בשביל שיכעסו עלי בלי סיבה וגם אם את לא רוצה לכתוב ספוילר בכותרת, איזה רווח משמעותי או משהו שיזהיר אנשים אחרים...

ואם זה עוזר לך, אני לא אכנס יותר לפורום הזה

ולא בגל שאני "עושה לך טובה", או כל דבר אחר, זה בשביל שאני לא אתקל בעוד איזה ספוילר תודה ולהתראות...

limors2

Well-known member
"סיכמנו" זה הפורום

העונה השלישית כבר שודרה בארץ לפחות פעמיים, אם לא יותר. ספוילר אנחנו מסמנים רק על פרקים שעוד לא שודרו בארץ. הסכמנו שלא נכתוב ספוילרים בנושא של ההודעה, ואם אתה לא רוצה סיכון של לספיילר לעצמך יש פיתרון פשוט- אל תקרא הודעות בדיונים על פרקים שעוד לא ראית, ובטח לא בכאלה שהבם הכותב רשם בהודעה שלו "ומצידי להפציץ בספוילריםו!

אני מצטערת, באמת לא שמתי לב שהוא כתב

מצידי להפציץ בספוילרים... חוץ מזה, אני חדשה בפורום הזה. ובשביל עוד אנשים כמוני אני חושבת שיהיה עדיף אם יהיה בצד איזה קישור לחוקים או משהו כזה של הפורום, כדי שלא יהיו טעויות כאלה שוב

limors2

Well-known member
יש הודעה אדומה ענקית ודי בולטת בצד שמאל של

הפורום, שאומרת "לסמן ספוילרים לפרקים שלא שודרו בארץ"...

בסדר, אבל אני חשבתי שמדובר בפרקים

שעדיין לא שודרו באותו היום זה לא ממש מובן אני לא אומרת את זה מתוך נזיפה, אני אומרת את זה בשביל שלא יהיו עוד אי נעימיות כאלו ז"א, אני יודעת שהעונה כבר שודרה, ראיתי פרקים ממנה בפעם הקודמת. אבל לא חשבתי שמדובר בפרקים חדשים לגמרי אני חושבת שכדאי לעשות מאמר ולשים קישור בולט בצד אני רק מציעה... תחשבי על זה

RenanaD

New member
נשתדל לעשות את זה ../images/Emo140.gif../images/Emo131.gif

בכל אופן, אנחנו מצטערים על כל הבלגן פה. כמובן שזה לא היה בכוונה, וכמובן שאין צורך לעזוב את הפורום בגלל זה

אני רוצה להוסיף בקשר למבתר

הוא אומר שהיופי האנושי הוא בלי כל הניתוחים הפלסטיים הוא פגע אני חושבת באנשים שעברו ניתוחים או אנשים שמשנים את המראה הטבעי שלהם הוא מנסה להראות בדרך מעוותת שכזאת... את היופי בגוף האנושי הטבעי וואי איך אהבתי את הפרק שחשבו שכריסטיאן המבתר! איזה פרק גאוני

למעלה