טוף, נשברתי

evilihi

New member
טוף, נשברתי

כן, תקראו לי חלשת אופי, תקראו לי איך שאתם רוצים.. אבל נשברתי היום. אפילו צעדתי את כל קינג גורג בת"א היום. ברגל. בחום. ועוד חזרתי את זה אח"כ.. עם שתי שקיות עמוסות. כן. קניתי את הספריה. וגם את LENTICO SIGILO 1500 חלקים |מתחבאת| אז נכון שיש בערך 10 פאזלים בארון שמחכים. אז מה. שיחכו. צריך את המוזה הנכונה.

האדרים

New member
תתחדשי!!!

יש לנו את LENTICO SIGILO בסלון - הוא מכניס המון אור לבית - קשה להסביר, אבל כולם מתפעלים ממנו .... בגלל שקנית 2 פאזלים מוערכים - אנחנו סולחים לך. אין גיבורים על הפאזלים האלה... חג שמח!

evilihi

New member
../images/Emo13.gif

תודה על התמיכה. משום מה, אנשים נעצו מבט בשקיות הפאזלנד הענקיות שלי היום באוטובוס

evilihi

New member
אגב

על הלנטיקו זממתי כבר קרוב לשנה. הוא אזל בזמנו בפאזלנד. תכננתי האמת לקנות איזה קלוד מונה ב-1000 - אבל ראיתי את הלנטיקו בכניסה לפאזלנד (קופסה) ואת הפאזל עצמו על הקיר, מה עוד שלא היה אף קלוד מונה לרפואה ב1000 (היה אחד די מכוער של סירות) אז לקחתי אותו. יש עוד אחד מהסדרה ב1000 - והמוכרת אמרה לי שיש כמה מאותה סדרה?? לי היה ידוע על אחד 1500 אחד 1000 אחד 500 תקנו אותי אם אני טועה?

123נעמי

New member
גם אני הרכבתי אותו ../images/Emo9.gif

פאזל כיפי להרכבה תתחדשי על הרכש החדש

פ א ז ל

New member
למה לא חיכית לי? ../images/Emo7.gif

האמת היא שטוב שקנית כבר ועכשיו אני לא אתפתה לקנות אותו לפני שאני אסיים את הגדולים אז, תתחדשי
הפאזלים מהממים!

למעלה