חחח
S Sababush New member 17/12/02 #1 טוף נו... פאנפיק אני אכתוב פאנפיק חדש... אחרי מלאאא זמן הפעם רק עם בלו... אז התפקידים הם כמובן בשביל... לי, דאנקן ואנטוני... הראשונה תופסת, אין קומבינות, אין כלום סורי מאור, בלי בנים, חחח
טוף נו... פאנפיק אני אכתוב פאנפיק חדש... אחרי מלאאא זמן הפעם רק עם בלו... אז התפקידים הם כמובן בשביל... לי, דאנקן ואנטוני... הראשונה תופסת, אין קומבינות, אין כלום סורי מאור, בלי בנים, חחח
D Dani Ryan New member 17/12/02 #5 אממ.. אם לא תהיה מועמדת לבוטן לא תהיה לי בעיה לחטוף אותו גם אבל בטח יעל תיקח אותו כי איילת תתפוס עכשיו את דאנק
אממ.. אם לא תהיה מועמדת לבוטן לא תהיה לי בעיה לחטוף אותו גם אבל בטח יעל תיקח אותו כי איילת תתפוס עכשיו את דאנק
S Sababush New member 17/12/02 #15 ברצינות!! חחח אני לא יכולה ללכת לאלה שנחשבים החתיכים? דאנקן ולי? אני חייבת ללכת למוזרים... אף פעם לא שחיתי עם הזרם אני בן אדם מוזר!! צריך לאשפז אותי!! (סורי, התרגשות יתר, חח)
ברצינות!! חחח אני לא יכולה ללכת לאלה שנחשבים החתיכים? דאנקן ולי? אני חייבת ללכת למוזרים... אף פעם לא שחיתי עם הזרם אני בן אדם מוזר!! צריך לאשפז אותי!! (סורי, התרגשות יתר, חח)
S Sababush New member 17/12/02 #18 חחח להזכיר לך באיי1 כולםםםם אהבו את בן ואחריו הכי יפה זה כריסטיאן ללא ספק אז מארק לא נחשב יפה במיוחד ואז הלכתי אליו חחח
חחח להזכיר לך באיי1 כולםםםם אהבו את בן ואחריו הכי יפה זה כריסטיאן ללא ספק אז מארק לא נחשב יפה במיוחד ואז הלכתי אליו חחח
I i am just a girl New member 17/12/02 #20 אין מצב איילת! היא הבטיחה לי שהוא שלי כבר בפיק הקודם שהיא כתבה!