טוף יקרים שלי ...

Mekhasheife1.

New member
טוף יקרים שלי ...

אני נראה לי עוזבת את הפורום ובכלל את האינטרנט אולי פעם ב...אני יכנס למסרים לא יותר מזה ... אז תהנו לכם פה ומתי שמשי תחזור מהצפון תימסרו לה דרישות (=ד"ש) ממני ... וכל החדשים שבאו/יבואו ברוכים הבאים כולם! בכל מקרה בה ביי יקרים שלי ... ולכל נשותיי ובעליי הרבים/רבות אני אוהבת אותכם!
בכל מקרה אוהבת את כולכם! בה ביי!

Mekhasheife1.

New member
תראו אנשים ...

האינטרנט הזה תופס את כל החיים שלי! זה לא הולך ככה! אני בקושי יוצאת החוצה! אני בקושי רואה את החברים שלי! אני כבר לא זוכרת מתי פעם אחרונה נסעתי באוטובוס שזה לא היה לעבודה! אז יקרים שלי אולי מידי פעם אני יכנס לפורום הזה ויגיב על כמה דברים אבל עקרונית אני לא כ"כ יהיה בפורום ... אבל חפיף יקיריי! תהנו!

לא את לא !1

פשוט תעבדי על עצמך שהנט לא יבוא לך על חשבויינ דברימ אחרים אבל אני בטוחה שישאר לך מספיק זמן גם בשבילנו "נופי אל תלכי..ה
לא תזרח עלי שאת לא לידי" אל תלכי אהופתי
נו באמת תעבדי על ההתמכרות שלך ! אבל תיכנסי לכאן חצי שעה ביומ לפחות.. בקשה בקשה בקשה בקשה

Mekhasheife1.

New member
מתוקים שלי!!!

אני עוד תיכננתי פעם בחודש בערך לראות מה מצב הפורום ... אני בטוחה שהשמש תמשיך לזרוח בלעדיי (אם אני לא טועה היא ברגעים אלה זורחת!) ואני בטוחה שיהיה פה שמייח וסבייבה גם בלעדיי! אנשים חולה עליכם! היום עוד אני יהיה עוד קצת בפורום כי היום אין לי יותר תוכניות מיוחדות אבל ממחר ... יהיה שמייח! למרות שהיה לי ממש סבייבה איתכם זה אחלה פורום!!!
ואני אוהבת את כולכם!!! לימפית מתוקה שלי אשתי האהובה והיקרה אני אשתדל פעם בשבועיים לראות מה מצב הפורום ... אוהבת אותך מתוקה שלי ... ! אוהבת את כולכם! בה ביי!

נו את לא יכולה עשר דקות ביומ../images/Emo35.gif

גרר
אופ איתכ נו בקשה נופע
גרר אופ
כל מקרה תהיי בקשר אהופתי
גרר בלעע אני יכתופ לכ מייסר ורק שתדעי שממש העצבת אותי וזה על מצפונכ !

Mekhasheife1.

New member
לאאא יקירתי אל תעשי לי ריגשי ....

אני אשתדל פעם ב...להיכנס ... מבטיחה! עכשיו זה בסיידר אהובתי?????

De-Panther

New member
כנסי פעם ביום וזהו ככה לפני השינה..

מה כבר יקרה?? וזה לא ניראה שאת נעלמת מהחיים שלך את ממשיכה להיות עם חברות שלך וכאלה

אופ.

זה היה בצחוק כל העניין שאת מעציפה אותי למרות שאת כיינ
אבל לא מאשימה אותֵך אבל אופ באמת את לא יכולה פעם ביומ להכנס
לחמש דקות
5
בקשה
אני לאהופ אותך

לללללללללללללללאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את לא יכולה לעשות לנו את זה....... "ואני מיתפללת לאל.. לאחד הגואל אלי.. למה
" למה את עוזבת אותנו כאנ לבד בקור הזה בחושכ
את לא יכולה לעזוב אותנו ככה בלי התרעה של כמה חודשימ לפחות...
אז קואק תישארי איתנו......בבקשה?

Mekhasheife1.

New member
אנשים באמת יקרים שלי ...

דייייייי!!!! אתם חמודים מידי! אני לא עומדת בזה! אבל עדיין אני ממש בקושי רואה את החברות והחברים שלי אני בקושי בקשר איתם וזה מאוד מבאס ... אז אני חייבת לפרוש ... ומשי מתוקה מתי שתחזרי תימחקי ת´שירשור הזה , כמה שזה נשמע מטומטם אני לא רציתי למשוך צומי! אני רק לא רציתי שאם תרשמו לי הודעות ואני לא יענה לכם אז תחשבו שאני סנובית או משהו כזה ואני ממש ממש לאאאאאא!!!!!

Skate is Back

New member
תראי,היום ארוך

סדרי לך את זמן כמו שצריך וככה תוכלי גם לראות את החברים וגם לגלוש באינטרנט. יש מספיק זמן להכל...

Mekhasheife1.

New member
אבל יקיריי תבינו דבר אחד ...

אני מתי שאני נכנסת לפורומים אז אני לא שם חמש דקות אלא אם כבר חמש שעות ואז זה באמת תופש לי כמות נכבדת של היום! הכי קצת שלי זה יהיה אם כבר שעה ... אז תבינו!

למעלה