טוף יאללה משאל עם!

FreakOfNature

New member
תעשי חיפוש באתר של דן

אני מצאתי כמה קווים שמגיעים לת"א מראש העין ואפילו עוברים דרך פ"ת!

Ana Lyn Newkirk

New member
יגאל,קשה לדעת אם להאמין לאיומיך ../images/Emo8.gif

כבר מרוב איומים על חסימות גולשים, כבר לא יודעים אם לייחס לזה רצינות או לא
ואגב, גם לי אין ת'DVD
אני מתכוון לנצל אחד מכם ולצרוב ממנו עותק

adii1201

New member
גם אם היה יוצא לי לראות אותך

לא הייתי נותנת לך... יש לי הערכה לזמרת שאני מעריצה... אתה רוצה ת'-DVD לך תקנה אותו או שתוריד לא אכפת לי אבל אני לא שותפה לזה שאתה צורב את זה... אם אתה כ"כ אוהב את אנסטסיה כמו שאתה אומר למה אתה לא הולך וקונה את ה-DVD?!

רוני1002

New member
חשבתי שאני היחידה שלא יכולה לצרוב

דיסקים בשביל עצמי. כאילו האמת שבשביל אחרים אין לי בעיה, אבל לא יודעת. לחשוב שהאומן השקיע בזה כל- כך הרבה זמן ומשאבים ושזאת העבודה שלו...

adii1201

New member
שלא תביני אותי לא נכון

אני צורבת מלא דיסקים אבל לא של האומנים שאני אוהבת... יש לי את הדיסקים של אנסטסיה צרובים וכן גם את הדיסק ה-3 אבל יש לי גם את המקורי שלו. פשוט באותה תקופה לא יצא לי לקנות את FON ואת NTK ואח"כ כבר לא רציתי להשקיע בהם... אבל את ANASTACIA יש לי צרוב בגלל שכשלא היה לי MP (
תקופה ישנה
) אז לא אהבתי לקחת דיסקים מקוריים... בכל מקרה, אם זה אומן שאני סתם אוהבת את המוזיקה שלו אני לא אקנה את הדיסק אבל כשזה מגיע לאומן שאני מעריכה, מעריצה ואוהבת הוא שווה את הכסף ואני מוכנה לשלם על המוזיקה שלו ובטח שאני לא אתן את ה-DVD לצריבה!!!!! דיסקים שלה לאנשים שאני יודעת ששומעים את המוזיקה שלה אבל לא אוהבים אותה אני אתן אבל לא את ה-DVD כי אם רוצים את ה-DVD סימן שזה לא סתם אהבה לשירים ואז שיילכו לקנות
וצביקה המשפט האחרון היה מיועד בעיקר אליך! אם אתה מציג את עצמך כמעריץ שרוף של אנסטסיה ואוהב אותה וכו' לך תוציא על זה כסף! זה לא שזה יקר... וגם אם זה היה זאת אנסטסיה ואתה אמור להעריץ אותה...

מישהי 111

New member
לי אין די וי די וקניתי.

דב ראשון תמיד יש אצל מי לראות. גם אם הם סובלים, הם יסכימו (תלוי כמה חברים טובים הם). ודבר שני, אני צריכה לסבול את זה שאין לי? ואם יום אחד כן יהיה לי ולא קניתי? אני לא אסלח לעצמי. מה גם שתמיד יש את יגאל כפשרה...

דניאל1992

New member
אני גם רוצה לקנות יש מצב אני הולך

מחר...(אולי), תגידו אין אפשרות להזמין טלפונית?!?!? אם כן תגידו לי בבקשה!!!

adii1201

New member
אתה יכול לקנות באינטרנט

ואתה יכול להתקשר לחנות, לברר אם יש ולהגיד להם שישמרו לך אבל בדוגרי אני לא חושבת שעושים משלוחים....

למעלה