טוף אנשי פורום לידר...

טוף אנשי פורום לידר...

חיים יפים שיהיו לכם... אני לא אציק לכם יותר, כי... אממ... אני לא חושבת שזה כזה משעשע לקרוא לי יצאנית או פתוחה (לא ניב, זה באמת שלא מצחיק גם אם אני לא לוקחת קשה.) והכובע או החזה שלי לא באמת מעניינים אף אחד. בכל מקרה, בטון אופטימי זה, ותוך כדי שמיעת- "זה תמיד אהבה" אני רק רוצה להגיד שהיה אחלה. אולי אני עוד אמשיך לבוא מידי פעם לקרוא... תהיו בריאים חיים יפים... ותחיו כבר את המקום הזה הילה.

הילה!!!

אל תקחי ללב מה שאנשים טיפשים (!!!) פה אומרים. זה סתם שטויות וחבל שאת נעלבת מהם כי אני בטוחה שכל מה שאמרו זה ברוח טובה... ילדים, תגידו מהר סליחה!!!!!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo52.gif

הילה!!!!!!!!!!!!! ביוטי החמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!! די, זה היה בצחוק. ולמה את נתפסת רק לדברים האלה? למה את לא מתגאה בזה שאת אופטימטריסטית? אנשים רואים רק דברים שליליים! סתם! אוהבים אותך!!!!!!!!!!! שובי שובי שובי לכאן! פליייייייייייייייז!

חן j

New member
חחחח

אני לא יגיד לך " לא אל תלכי.." וכאלה כי כבר אמרו וזה נראה לי גם מטומטם כי את די מחכה לזה... אבל אם באמת את עוזבת בגלל זה זה קצת טיפשי, בגלל שניב והמסניפה צוחקים איתך? תגידי שזה מעצבן אותך הם יפסיקו וזהו...לא חבל..פחות חברה נורמלית בפורום!

חן j

New member
../images/Emo8.gifניסית לשכנע אותה...

אני דווקא אוהבת את השלושתיכם אתם מצחיקים, את ניב ואירית..

למעלה