טוף אנשים יקרים שלי ...

Mekhasheife1.

New member
טוף אנשים יקרים שלי ...

כולם אבל כ-ו-ל-ם מוזמנים למסיבה! גם החדשים אלה שהצטרפו!
היום בשעה טובה ומוצלחת עשיתי את כל הקניות למפגש הזה ואני אומרת לכם מעכשיו בואו על בטן ריקה! כי חסר לכם שאתם לא אוכלים חמש שקיות גדושות ומלאות דברים נחמדים ... ויש גם המון המון שתייה ... עליתם לי נורא יקר! בכל מקרה תבואו! יהיה סבבה! אפילו גלידה קניתי בשבילכם! אז תבואו בהמונכם ... גם אנשים שלא כ"כ מכירים את חברי הפורום (אני מתכוונת לחדשים) , אל תאכזבו! ועוד משהו מחר בבוקר בשעה טובה ומוצלחת הזקנים שלי יטוסו! ב-6 בבוקר הטיסה שלהם! YOPI ... ! אז אנשים אני היום השקעתי עבורכם המון! יותר נכון עבור המפגש הזה ... בוא נגיד ככה קמתי בשש בבוקר וחזרתי רק עכשיו! אז תבואו אפילו רק קצת ... את הפרטים איפה אני גרה וכלמיני כאלה שרמתי באחת ההודעות שלי אז תחפשו את זה ...
מקווה לראות את רובכם!
אוהבת אותכם!

De-Panther

New member
אם כבר בקשות אישיות RC קולה מזמן לא

יצא לי לשתות קצת RC קולה הכי טוב!!

Hole In The Sky

New member
בלעעעעעעכס RC קולה..

אם כבר קוקה קולה
ותשנה כבר ת´חתימה המעצבנת שלך אורן! לקח לי מלאן תאלפים זמן להגיע ל"הוסף תגובה"

Mekhasheife1.

New member
אנשים טוף אזזזזז ....

יש במבה אבל רק שניים! אז תסתפקו בזה ... ולא לא קניתי אר סי קולה תהיה קצת ישראלים! תקנו ישראלי! אז קניתי קוקה קולה וגם מהישראלים ..
אמממ ... וואי היו מ-ל-א צחוקים במגה אתמול שעשיתי ת´קניות ... חחחח ... אתם רואים כזה כבר אמא שלי היתה בקופה מעבירה ת´דברים פתאום שמתי לב שקניתי רק 4 וופלים של מן אז נתתי כזאת ריצה לפני שהיא משלמת והבאתי עוד 3 ... חחחחח ... ובדרך גם הבאתי גלידות ועוד כמה דברים .... חחחחחחחח ....
איזה מכה ללכת עם אמא שלי לקניות!!! יווווו ... והכל בשבילכם! אנשים! זהו! הזקנים שלי טסו!!!! אני לבד בבית!!! (חוץ מאח שלי שרוב היום הוא בעבודה ...) איזה יופי! אני מחכה ומצפה כבר למפגש הזה! איזה יופי!!!! שמיצי!

Hole In The Sky

New member
מזה רק 2?

2 במבות מספיק רק לי מה עם שאר האנשים?! לא לא נופר זה בסדר
לא צריך לקנות עוד במבה! חח אנחנו נסתדר איזה מותק את.

Mekhasheife1.

New member
חחח ... משי מתוקה שלי ...

תזהרי כי אני מסוגלת גם היום לקנות עוד 10 במבה! אזזז ... תיזהרי במילותייך! אסור להתגרות בי בצורה כזאת ... מה שמזכיר לי שחברות שלי שאלו אותי אם יש לי אומץ לשאול ת´מורה כמה דברים שאנשים נורמלים לא היו שואלים והן לא האמינו מתי ששאלתי אותה את השאלות ... מאז הן לא מתגרות בי ... חחחחחח ...
בכל מקרה יקירתי את צודקת! אני יקנה עוד במבה! את הוופלים המשובחים ביותר של מן צריך לאכול עם במבה וקולה! זאת ארוחה בת זונה!
עוד כמה במבה לקנות?? 6?? 7?? כמה??

Hole In The Sky

New member
15893 במבות

לאאאא אל תקני עוד זה בסדר
בכלל לא היית צריכה לנות כלום מההתחלה..

Mekhasheife1.

New member
בטח שהייתי צריכה!

וואי ... יש לכם הרבה לאכול! אל תוכלו כל היום ובערב תסתערו על האוכל! חחחח ...

Mekhasheife1.

New member
למה את צריכה דיאטה לעזאזאל?!?!

למה?!?!?! כולך אנורקסית ... דיי! את גם לא יכולה לעשות דיאטה! כולך רק עצמות ואותם אי אפשר לצמק! חחחח ... בכל אופן זהו סוף הדיאטה שלך! את לא צריכה אנורקסית שלי!

Hole In The Sky

New member
חחחחחחחחחח אני? אנורקסית?

ראיתי אותי בזמן האחרון?! בלעעעעעעעעע אני צריכה דיאטה דחוף תישאלי את טום
הוא ראה הכל
חחעחעעע טום

Mekhasheife1.

New member
את ממש אנורקסית!!!!

ולמה בדיוק התכוונת שטום ראה הכל?!?! כבר?!?! בגיל כזה?!?! את כולה בת 13!!! טוף נו ... חחחחחחחח ...
אא ... אז אני רואה שהשוקולדים שהבאתי לך בבית חולים עזרו ... סוף סוף בטח יש לך גם קצת עור ולא רק עצמות ....

Hole In The Sky

New member
חחח נראה לך!? לא נגעתי בשוקולדים

זה משמין! אבל המשפחה עזרה לי להיפטר מהם

Mekhasheife1.

New member
מה?!?!?! את רוצה להגיד לי שלא נגעת

בשוקולדים שהבאתי לך?!?!?! מה?!?! לא רק שעכשיו אני בטוחה שאת רק עצמות אלא גם העלבת אותי ... איזה רעה את! אל תזלזלי! לא ידעתי ששוקולדים עולים כ"כ הרבה כסף ... יימח שימם!

Hole In The Sky

New member
לאאאאא אל תעלבי

אולי תתנחמי מזה שהייתי בעננים כל היום וביום למחורת בגלל שבאת לבקר אותי? אפילו בלי לאכול אותם.. הייתי שמחה
אוהבת אותך!

למעלה