טוף.אני אנסה גם פה.. :)

ultra_violet

New member
טוף.אני אנסה גם פה.. :)

טוף אז ככה..אני צריכה את עזרתכם.. התחלתי לצאת עם מישהו לא מזמן..ויצאנו רק פעמיים בינתיים.. אבל הרבה פעמים היינו אמורים לצאת ובסוף לא היה לו אוטו..(הוא בן 18) או שהוא עייף..וכל מיני כאלה. הוא אמר לי שגם הוא מתבאס מזה שלא נוכל לצאת,ואמר שנצא מחרק מחרתיים.. הוא נותן לי רמזים שהוא מעוניין- מתקשר אליי,טרח להסביר לי את הסיבה שהוא לא יכול היה להגיע בהרחבה..ואומר שהוא נהנה איתי.. אבל,אני חושבת לפעמים שאולי משקר לי,ובעצם באותו היום הוא יצא עם חברים במקום לצאת איתי או משהו כזה. האם לדעתכם אני צריכה לבוא אליו בטענות למרות שזה תחילת קשר חדש והוא לא חייב לי כלום.. האם יש דרך לגלות אם הוא משקר לי או לא,והאם אני צריכה להעלב.. אולי אני גם צריכה בכוונה להגיד לו שאני לא יכולה באותו היום וכל מיני כאלה? טוף..אני צריכה את עצתכם,אתם המנוסים ממני בתחום :) -בת 16-

אולטרה

הפורום ממוקם בקטגוריה למבוגרים בלבד מה שאומר שזה לא בדיוק הפורום שמתאים לשאלתך. יש בתפוז פורומים נפלאים לגיל ההתבגרות ואני בטוחה ששם יהיה לח´ברה מה לומר.

אחות קטנה

אני סבורה שב"לעשות דווקא" לא משיגים דבר. מה יצא לך מזה? עד שהוא סוף סוף יהיה פנוי, תגידי לו שאת לא יכולה ושוב לא תפגשו. אם את לא מרוצה מזה שאין לו די זמן להקדיש לך, את תמיד יכולה להגיד לו שזה לא מתאים לך, הקשר הזה, אבל אני לא רואה סיבה שתעלבי או תכעסי עליו כי הוא עייף או אין לו רכב או בא לו להפגש עם חברים שלו. היו לו חיים לפני שהתחלתם לצאת וזה אך בריא שישמור עליהם גם בזמן שאתם בקשר. לדעתי. בהצלחה.

ultra_violet

New member
תודה לך :) באמת עזרת לי.

אבל עוד שאלונת אם אפשר? אם הוא משקר לי ואומר שהוא לא יכול,ובעצם נפגש עם החברים שלו..למרות שאין לי הוכחות.. ולמנהלת..אני באמת מצטערת ואני אקח לתשומת לבי,פשוט הרבה מבני גילי מנוסים פחות או יותר כמוני ואני ביקשתי עצה ממישהו שעבר חוויות בתחום. :) תודה בכל זאת.

תראי

זו זכותו להחליט שבא לו לצאת עם חברים בזמנו הפנוי. את לא צריכה "הוכחות" לשום דבר. היה כמובן עדיף אם היה כן איתך בעניין. אבל אם הוא צופה שתעשי לו סצנות אולי קשה לו לומר לך את האמת. חמודה, אם נראה לך שהבחור משקר לך ואת לא מרוצה מהזמן שהוא משקיע, דברי איתו או סגרי עניין. אל תשבי לך בבית ותחכי לו. את בת 16! ובחופש! לכי תשתוללי עם חברות... צאי עם מישהו אחר... רק אל תתיבשי בבית...

אופקקקק

New member
אולטרה מתוקה..

בהחלט נקודה חשובה שהנקודה העבירה לך.. תעשי חיים!!! תרשי לעצמך להיות בררנית. הוא עושה בעיות? לא מעלה על פנייך חיוך אלה בעיות וחרדות.. ל ה ת ר א ו ת תמיד יהייה אחר!! HAVE FUN

ultra_violet

New member
אז זהו שאני בררנית והוא מוצא חן

בעיניי.. טוב תודה לכן בנות עזרתן לי מאוד :)))

למעלה