טוף אירופה..

shermond

New member
טוף אירופה..

אני חייבת ללכת עכשיו למרות שהייתי נשארת בשמחה.. בכל אופן איש קטן אני מאוד מאוד אשמח אם תרשום את המתכונים, זה נראה מיצויין באמת! (ואני מצטרפת לעניין השליח של אוחן) יוסיוס טוב לראות אותך שיהיה יום נעים נ.ב. ספרקוש לא ידעתי שיש לך עיניים בגב
לכל החמודים S

Sparker

New member
אאאאאאאההההאאאאאאאאאהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד לא נגעתי בספר היום
אפילו בעלי חיים לומדים מטעויות (ואני לא מדבר על דולפינים ועכברים שהם כמובן הכי אינטיליגנטים)... אז למה אני לא לומד?!?! אוף!!! הלכתי לאכול.

little wave

New member
ספרקי מ'תה לומד?

אולי נוכל לעזור לך.... נארגן קבוצות לימוד וירטואליות לסטודנטים שלנו בפורום... (לך תדע זה באמת יכול -אולי לעזור)

Sparker

New member
אני לומד Empresariales

משהו דומה למנהל עסקים אבל לא... יש לי מבחן אחרון ביום שבת (סטטיסטיקה)... ולאור "ההצלחה" האדירה שלי במבחנים האחרונים... אני רוצה להוציא משהו במבחן הזה... אבל לאחר 5 שנים ללא לימודים, ולאור העובדה שמעולם לא ישבתי יותר מחצי שעה רצוף, אני נוטה לוותר לעצמי וזה משגע אותי!!

little wave

New member
ספרקי יקר - כבוגרת

תואר במנהל עסקים (לפני כמה שנים אבל עדיין...) אולי אפשר יהיה לעזור לך... אל תעמיס על עצמך יותר מידי; ןאל תכריח את עצמך - בכח זה לא עובד. תנסה לארגן לך לו"ז יומי שיש בו אחוז שווה של ישיבה לצורך לימודים; ישיבה לצורך צ'יטוטים, ישיבה לקפה; לארוחה. סדר יום מאורגן יעזור קצת יותר בחזרה לספסל הלימודים.... זה קשה בהתחלה, גם איתי המצב היה דומה בהתחלה אבל לאט לאט זה הפך יותר ויותר לשיגרה. ועוד טיפ תנסה לארגן קבוצת לימוד קטנה ואיכותית לעבור על חומר למיבחנים ביחד, זה עוזר ומפיג לחצים... בהצלחה!!!!

Sparker

New member
להעמיס יותר מידי??

את עדיין לא מכירה אותי...
אני מתחיל לחשוב שאני אולי עצלן... לסמסטר השני אני באמת מתכנן לו"ז מסודר וקבוע... הבעייה היא שבגלל שם משפחתי וכמות התלמידים בשנה ראשונה "נתקעתי" עם לימודי ערב... לספרדים זה סיוט (אין זמן לסיאסטה) אבל כבר די התרגלתי וזה עדיף על לקום מוקדם... הבעייה היא שזה אומר שצריך ללמוד בבית בבקרים (ולקום מוקדם מן הסתם), דבר שעוד לא יישמתי... ואין ספק שלימוד בספריה (לבד או עם אנשים) היה עוזר לי (בלי אפשרות "רק לעשות ריפרש"), אבל אני עדיין מתקשה קצת בשפה ומשתמש פה ושם במילון הממוחשב... (או אולי זה סתם תירוץ לא לאפשר לי להתרחק מהמחשב??
)

een ogenblik

New member
עצלנות היא תכונה חשובה כמעט כמו

היכולת לקטר, כך שאינך צריך להרגיש לא טוב עם עצלנותך המתפרצת. לימודים בערב הם טובים כדי לא לקום בבוקר (חשוב נורא!), אבל לעצלנים טובה חברת לומדים אחרים, אז אולי למצוא מבין לומדי הערב חברה ללימודי בוקר בספריה יכול להיות פתרון זמני.

Sparker

New member
הגעתי למסקנה...

שעצלנות זה לא העניין... הרי מאז תחילת תקופת המבחנים כבר הספקתי לתקן דברים בבית, לנקות ולסדר את החדר מספר פעמים, לשלוח חובות אימיילים מהשנה האחרונה, להתקשר לכל מי שיכל להרגיש מקופח, לסדר 200 דיסקים בסדר אלפאביתי ולפתח דיונים מאוד מעניינים עם כל מה שזז... וכל זה רק כדי לא ללמוד... הרי החומר מונח פה לצידי על השולחן ליד... ואני רק קורא עוד מאמר, רק עוד תגובה, רק עוד סיגריה, רק עוד עוגייה (לא מתוקה), רק עוד קפה, רק עוד קפיצה למרפסת לראות אם תהיה שקיעה יפה... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה!!!!!!!!! עוד 64 שעות למבחן... ועוד לא עשיתי כלום, כלום, נאדה, גורנישט, ניכט, ניצ'יבו...
|אייקון של Sפארקר מאבד את זה...|

little wave

New member
ספרקי נראה לי שלא נותר אלא

לפנות לפתרונות קיצוניים..... שליפים!!!!! ואם ישאלו אז אני אכחיש כל קשר....

little wave

New member
I’m proud of you...

I didn’t think you where one to take short cuts... hang in there it’s not as bad as you feel....

stevie1

New member
ספארקיטו

מנסיון, הדרך הכי טובה היא לא להשאיר השלמות לרגע האחרון - ז"א, כמה שזה קשה ושלא מתחשק במשך הסמסטר לקרוא את כל המאמרים שמחולקים/פרקים בספרים וכו' ואפילו לעשות להם סיכומים קצרים שכשהמבחן מגיע צריך רק לחזור עליהם!

een ogenblik

New member
מוכר כל כך מעברי המשוטט בין תחומים

שונים (כלכלה, גיאוגרפיה, מחשבת ישראל), עם פזילות בדרך לכיוונים עוד פחות רלוונטים. אני מצטערת שעלי מוטל התפקיד לספר לך זאת, אבל אתה כנראה לומד משהו שאינו מתאים לך כלל. חשבת לשנות תחום לימודים?

Sparker

New member
אני לא חושב...

זה לא החוסר עניין שלי... זה החוסר משמעת או הפאסיביות או מחסור בהרגלי למידה או התמכרות לאינטרנט...
אני לא מכיר פקולטות שהתלמידים לא יכולים לחכות לעשות ש"ב/מבחן... זה לא ממש קשור לעניין בחומר... אני (בייחוד לאור גילי המתקדם) כבר מת לצאת ולקדם דברים בעולם האמיתי, אין לי סבלנות כנראה לרכוש את הידע בדרך הקלאסית/מיושנת

שאני הייתי בתיכון בשראל למדתי כמו

מניאק כל השנה, וכשהגעתי לאנגליה הייתי בבצפר אקסטרני, ואז באמת לא עשיתי כלום כל השנה, ורק לפני הבגרות עצמה למדתי כמו מניאק- לפני זה גם לא יכולתי ללמוד כל השנה. האמת שללמוד כל השנה זה בזבוז (במיוחד לבגרויות), זה פרקי זמן ארוכים מדי, ואפשר לתחום את החומר בחודש במקום ב-10 ..

Nathi

New member
מכירה...

אווי כמה שאני מכירה את התופעה הזו...אני יכולה להעביר ככה ימים שלמים-להתקשר לכל בן אדם אפשרי בזכרון של הפלאפון, לכתוב אימיילים לאנשים שכבר שכחתי איך הם ניראים, לאכול...כל דבר...רק לא ללמוד.

סנדייז

New member
ספארקר מה עם קבוצת למידה../images/Emo63.gif?

קובעים יום,שעה ומקום. ואז אין ברירה חייבים ללמוד. והתוצאות
מניסיון אישי. דרורה השכנה

shermond

New member
ממי מכירה את זה...

נורא חשוב בדיוק עכשיו לאפות עוגה לשבת (ושזה יום ארשון אל תהיה קטנוני) יהיה בסדר.. נו, יכול להיות אחר??

למעלה