טוף,אז החלטתי.....

dirty pink

New member
טוף,אז החלטתי.....

לפגוש אותו. בשבוע הבא. בדרך לבקר אצל חברה. כהיא יודעת שאני פוגשת אותו. והוא יודע שאני בדרך אליה. והוא גם שומע אותי מספרת לה שאני איתו. נפגש בתחחילה מבקום ציבורי.. ונראה איך זה ימשיך. החברה שלי תהיה זמינה כל היום.. ועם חיוג מקוצר מהפלאפון שלי. וכך גם מישהו מת"א עצמה. במיקרים של סטוץ רגיל לא הייתי מודאגת במיוחד...אבל בגלל שזאת פנטזיה ואפילו די מורכבת.... יש מה לחשוש. בנתיים גם היו לנו כמה שיחות שמביאות אותי לסמוך עלי קצת יותר.. וכל שנותר הוא לקוות שיהיה בסדר.... בגלל שאני לא אהיה בבית אחרי זה (כי אני אהיה אצל חברה) אני לא אוכל לכתוב לכם ישר אחרי זה איך היה... אבל יומיים שלושה אח"כ מקסימום תקבלו הודעה.....שמכילה בתוכה גם את הפנטזיה וגם איך היה להגשים אותה... מה דעתכם על סטנדרט הביטחון שלי?

*g99

New member
מצויין!

תבקשי מחברתך שבמהלך הפגישה תתקשר מס´ פעמים לוודא שהכל בסדר איתך.תתאמו קוד מסויים כמו: היא מתקשרת ואומרת לך "ההוא מהמסיבה התקשר אלי ורוצה לצאת יחד מתי נוח לך? פה תסכמו יום שיתן קוד...למשל יום שני-אומר שהכל כשורה,יום רביעי-אני צריכה עזרה... קודים שאין סיכוי שהוא יבין... האמת,זה מנסיון שלי...זה נשמע דבילי,אבל הביטחון חשוב יותר. בהצלחה, g99...

מושי1

New member
אם יש תקציב

ניתן לשכור חברת אבטחה לכמה שעות - לא כל כך יקר ... סתאאאם חחחחחח

*g99

New member
חחחחחחחח

מנסים לחסוך לא? זה המינימום... g99...

למעלה