טוףף!

Ez sLeeP

New member
טוףף!

תקשיבו אנשימים. היו לי תקלות בפורום, ונראה לי שמחקתי איזה שרשור או שניים. מתנצל מראש. מחר אני יוצא לטיול לאילת. ראשון עד חמישי. אני משאיר את הפורום לפיקוח של ענברי ודידו'ש - אם תתעורר בעיה, הן יידעו מה לעשות. אנא מכם, שמרו על הסדר! אוהב המון!
נדבו'ש.

*superstar*

New member
../images/Emo41.gifכנסו בבקשה../images/Emo41.gif

אוקיי, אז נדב נסע לאילת ויש משטר חדש בפורום, לפחות עד יום חמישי. אני מאוד מאוד מבקשת מכם, אל תעשו לי ולענבר את החיים קשים. אני לא רוצה למחוק הודעות לאנשים ואני בטוחה שגם ענבר לא. אז בבקשה לשמור על הסדר, ובלי הערות מפגרות ולא נחוצות. בתודה, הרשות המחוקקת והרשות המבצעת.

אפשר להיות הרשות השופטת?

יואו.. יש לי מבחן יום חמישי על החומר הזה.. איזה ייבוש!!!! היומן רייטס סאק!!!

בהצלחה לך. ועוד משהו..

אני מוחה! מה שאת עושה זה אפליה גזעית. את לא מקבלת אותי לעבודה כי אני נקבה שורה שגדלה בפיליפינים, וזה אסור על פי חופש העיסוק, המתיר לי לעבוד בכל מה שאני יכול. הדבר אסור גם על פי עיקרון השיוויון. כי בעצם את מפלה ביני, כושית שגדלה בפיליפינים, לבין אנשים אחרים

החלטתה נובעת מהזכות לחיים והזכות

לביטחון (של אנשי הפורום) כל עוד אתה תמונה לרשות השופטת... מעשים בלתי מוסריים יעונו. חובת המנהל..או במקרה שלנו מחליפת המנהל, להגן על ביטחונם של אנשי הפורום גם ע"י אפליה זו. נה!

מה שעשית הרגע זו פגיעה בשמי הטוב..

טענותייך הינן חסרות שחר ומקור מבוסס. אז מה אם אני מתעלל בלטאות? יש לי זכות לשם טוב. אני תובע אותך על הוצאת דיבה ולשון הרע!!

הזכות לשם טוב של אדם אסורה כאשר אין

סיבה להכפשה. אבל לי יש סיבה. התעללות בלטאות הוא מעשה בלתי נסלח. מה הם לא בני אדם?! חוץ מזה (ירידה במשלב הטקסט) לכל אדם גם חירות המחשבה והדעה, ולדעתת\י מניוך לתפקיד לא תביא שום תועלת. בנוסף, זכות בסיסית נוספת היא חופש הביטוי והמידע ואם ברצוני לשתף את הפורום בדעותיי עלייך so it be!!

ItSnowsDownHere

New member
אחי להתעלל בלטאות .... NO GOOD...

ממש לא מתעללים בלטאות .... קודם כל הן אוכלות את כל היתושים, הג'וקים המגעילים ועוד כל מיני קריפי קרולרס למיניהם ... אז , הן סבבה
ועוד משהו , נדב תהנה באילת !!! I'M NEXT !!!!

משום מה, אנשים לא קולטים..

אני צוחק!!! תשע עשיריות מהדברים שאני כותב לא רציניים. זה מתחיל להרגיז אותי..

ItSnowsDownHere

New member
אוקיי אני חושב שנתחיל לספור ...

כל דבר שאתה כותב.... טוב תשמע גם 1/10 זה מכובד ....

למעלה