טוס וסע לאינסברוק

טוס וסע לאינסברוק

לכל חובבי אוסטריה וצפון איטליה יש דיל טוב של טוס וסע לאינסברוק ב 540 יורו. היתרון של אינסברוק זה שמגיעים הרבה יותר מוקדם לאתרי הסקי. נוחתים ברבע לאחת עשרה בבוקר וזמן הנסיעה לאתרים הגדולים כמו מיירהופן, אישגיל, זולדן וסנט אנטון הוא בסה"כ חצי שעה עד שעה. חוסכים את הפקקים של מינכן ולמשוגעים ממש אפשר "לגנוב" עוד כמה שעות של סקי (הסקי פס לחצי יום זול). היתרון הכי חשוב של נחיתה באינסברוק זה שביום האחרון אפשר לחזור בטיסה בשעה שבע בערב כך שניתן להרוויח יום סקי נוסף בעלות של הוספת יום אחד בלבד לסקי פס. בקיצור חופשה של שישה ימי סקי אפשר להפוך לשיבעה וחצי ימים.

בעז

טוס וסע אינסברוק

יש לנו חבילות טוס וסע לאינסברוק בכל ימות השבוע כולל שבת. המראה מת"א בשעה 06:20 נחיתה בווינה בשעה 09:15 המראה לאינסברוק בשעה 09:45 נחיתה בשעה 10:45 . מקבלים רכב שכור לכל שני נוסעים מדרגה B כולל צמיגי חורף, גגון סקי, שרשראות ונהג נוסף חינם.
המראה חזרה מאינסברוק בשעה 18:55 נחיתה בווינה 19:55 המראה לת"א בשעה 20:25 נחיתה ב 00:50 . אחלה קונקשנים ושעות נהדרות בשביל להרוויח מה שיותר סקי.

בעז

2 איזי

New member
הקונקשן חזור

זה מספיק זמן?
נראה לי שאין מקום לשום איחור... אפילו לא דקה

z x 7 r

New member
30 דקות. מספיק שיש עיכוב של 10 דקות

בהמראה - לא תספיק להגיע לקונקשן.

natyh

New member
אלא אם כן מחכים לך

מוכר בחברות תעופה שמטוס מחכה לנוסעים בטיסת המשך , במיוחד אם מדובר באותה חברה והצק אין כבר נעשה ליעד הסופי .

z x 7 r

New member
לא יצא לי עם קונקשנים כאלה קצרים

אבל פעם הגעתי שהבורדינג כבר היה סגור והכניסו אותי ( היה תור ענק לא זוכר איפה, עמדתי שם כמו ליצן ).

לדעתי הבעיה היא דווקא בהלוך

גם בהלוך יש חצי שעה, אז גם אם איכשהו מספיקים לטיסה, נשמע לי סביר שהמזוודות לא יגיעו - דווקא בחופשת סקי זה קריטי.

יש אפשרות לבחור שעות טיסה אחרות?

טוס וסע לאינסברוק

יש אפשרות לקחת טיסות קונקשיין אחרות. יש המשך מווינה בשעה 12:40 ובחזרה לצאת מאינסברוק בשעה 18:25

J3di

New member
יש פרטים נוספים?

אשמח לשמוע עם איזה חברה הטיסות, והשכרת הרכב
וכמו כן תאריכים מדוייקים
תודה !

icecold7

New member
אידיאלי לקבוצות של ארבעה בדיוק

ארבעה שיוכלו לשכור רכב אחד ולהתנייד במהלך אותו שבוע

alonaski

New member