טוסקנה-חלק ראשון

ramzi77

New member
טוסקנה-חלק ראשון

"יושבת על רצפת העץ בתחתונים, מגלגלת טבק מידלשנג..." מתנגן לו ברקע הדיסק הזרוק / מעט הזוי של מיקה קרני, בבוקר מופז, אני מתעוררת במיטת אפריון גדולה, שמכוסה בקרני שמש שבוקעות מהחלון, פוקחת עין ועוד אחת, שולחת יד אל שידת העץ הכבדה בצד ומגלגלת אחת משודרגת לעצמי, רוצה כוכבים מתפוצצים בעיניים הבוקר. נזכרת...טוסקנה – אני בטוסקנה בטירת מלכים יפיפיה, במרכז החדר ג'קוזי ענק ומלכותי – אני טובלת במבעבעים ויוצאת ממנו נוטפת כולי, עם עננים נעימים שמתפזרים לי בראש ובגוף. אוחזת בכילת המיטה העשויה טול דקיק ולבן ומדביקה אותה אל גופי הערום והרטוב, שדיי הגדולים מתנדנדים עם כל צעד, פטמותיי הקשויות מאיימות לקרוע את הבד העדין, אני משתרעת בכל אורכי על המיטה חנוטה בתוך הבד השקוף והרטוב אשר כבר הספיק להיצמד אל בין רגליי כמו מבקש לשגול אותי. אני חמה, מאד חמה, מפרגנת לעצמי עוד ג'וינט. דפיקה עדינה בדלת, גונבת אותי בעדינות מתוך הערפילים, חושבת לעצמי "מה יכול להיות, אני בארץ זרה ואף אחד לא מכיר אותי כאן, אז מה אם אני ערומה ומרחפת" אני עונה בקול מהמיטה "סי". הדלת נפתחת לאט ובפתח עומדת חדרנית, איטלקיה יפה, חמוקים גדולים לחוצים בתוך תלבושת חדרנית שקטנה עליה בשתי מידות לפחות, שיער שחור עבות מבריק וארוך פזור לה על גבה וישבנה, החצאית קצרצרה ועליה סינור קטן, חושפת זוג רגליים ארוכות וירכיים עסיסיות וחלקות, שפתיים בשרניות ואדומות פשוקות ולחות, היא מחייכת חיוך קטן ומתחילה לסדר את החדר מסביבי, אני מחזירה חיוך ולא מזיזה איבר, עוקבת אחריה בעיניים...

ramzi77

New member
טוסקנה - פרק שני

היא מסדרת את הכורסאות הרקומות שמולי בגבה אלי, מרימה משם חזיית תחרה שקופה שלי וחוטיני שחור קטנטן עם שרשרות כסף שזרקתי שם אתמול בלילה כשחזרתי מבילוי סוער, אני מבחינה שהיא מרחרחת את החוטיני, בגבה אלי היא מתכופפת אל הכורסא, אני רואה חוטיני לבן חוצה את ישבניה השזופים והעגולים ומבחינה שהיא נפוחה ורטובה בין הרגליים, נפיחות ורטיבות מתחילה להתפתח בין רגליי שלי ואני מהדקת אותן אחת לשניה ומתרוממת על מרפקיי במיטה כדי להיטיב לראות אותה ואת תנועותיה המגרות. היא מתקרבת אל המיטה ומתחילה לסדר מסביבה, אני יכולה להבחין בעטרת הפטמה שמציצה ממחשוף שכפתור אחד יותר מדי פתוח בו, היא מטפסת אל המיטה כדי להיטיב את הכריות מסביבי ואני מצליחה אפילו להפתיע את עצמי כשאני שולחת יד אל שפתיה ומלטפת אותן. היא נעצרת ומביטה בי בציפיה – עדיין על ארבע על המיטה, אוחזת בכרית הרכה שסידרה באותו רגע, אני מבינה שהיא לא יודעת אם להמשיך לסדר או... כמעט ואפשר לשמוע את המחשבות של שתינו, אומרת לעצמי "על החיים ועל המוות", מתרוממת לישיבה, מתקרבת אליה ומחדירה את הלשון הארוכה שלי אל בין שפתיה, טועמת את לשונה שמתגלה כמתוקה עם טעם קל של מנטה, היא משתפת פעולה ומשתרעת על המיטה, אני אונסת לה את הפה בלשוני, יונקת ומוצצת את השפתיים המגרות, פטמותינו נלחצות מבעד לבדים אחת לאחותה והן זקורות וקשות כמו תותים גדולים, לפתע היא הופכת אותי עם גבי למיטה ומצמידה את ידיי למזרון ואז יונקת ונושכת את פטמתי הימנית מבעד לבד הדקיק והרטוב שצמוד לגופי...

ramzi77

New member
טוסקנה-פרק שלישי

פיה על פטמתי ואני פותחת את כפתורי חולצת החדרנית שלה משאירה אותה בחצאית קטנה ועליה סינר וסנדלי עקב גבוהים, מוציאה לאור את עור הזית הקטיפתי והחלק שלה, חוזה בזוג שדיים שופעים ועגולים בעלי עטרות פטמה ענקיות ובמרכזן כדור שוקולד פטמתי גדול וקשה שמתחנן "תאכלי אותי", אני מעסה לה את השדיים בכוח, היא נאנקת כמו כלבה ביחום, אני לא חושבת שהיא תארה לעצמה שבוקר עבודה שגרתי יהפוך לפתע למסע חרמנות רטוב מהסוג הזה. אני תופסת יוזמה מחודשת, מקימה אותה מהמיטה ולוקחת אותה לג'קוזי, אנחנו נכנסות למים הסוערים... אני מחבקת אותה מאחור, ידי האחת על השד המטריף שלה, ממוללת את פטמתה הקשויה והיד השניה בין רגליה,מסיטה את החוטיני שלה הצידה, מוצאת את הכפתור שלה וצובטת אותו ומלטפת במעגלים סביבו, היא מסובבת את ראשה אלי ושולחת לשון חושנית אל פי, אני יונקת אותה ובמקביל, מחדירה שתי אצבעות בכוח אל תוך הכוס הלוהט שלה ובאותו זמן מכוונת את הדגדגן המגורה שלה אל זרם המים הכי חזק בג'קוזי כך שיכה לה עליו בכוח. היא משתוללת על אצבעותיי ובדיוק דקה לפני שהיא מתפוצצת, אני מחליטה להתעלל בה, שולפת אותן, מרפה ממנה ומתיישבת על שפת הג'קוזי ברגליים פסוקות ומתגרות ומסמנת לה להתקרב, היא עדיין עם המבט המופתע שלא מבין למה אני מענה אותה, מתקרבת, אני אוחזת בראשה היפה, מושכת בשערה ומצמידה את השפתיים הבשרניות והחושניות שלה אל שפתיי הכוס שלי, היא מלקקת לי אותן בתאווה, מפרידה אותן עם הלשון, מוצאת את הדגדגן הגדול והמגורה שלי ויונקת אותו, אנקה נמלטת מפי, היא מלקקת בסיבובים מהירים מסביבו ומכה עליו מכות קטנות וחזקות עם לשונה,הכלבה יודעת מה היא עושה, אין ספק עכשיו שלא כמוני, לה יש נסיון בזה, אני מרגישה את הרטיבות בוקעת מתוכי ונוזלת על ירכיי היא יורדת ומחדירה את לשונה לתוך המחילה הלוהטת שלי ושותה את מיצי הכוס שלי, אני מאבדת שליטה על האגן שלי ודוחפת אותו בכוח אל פיה, משתוללת ומניעה אותו על לשונה בכוח, עיניי מתערפלות ואני כל כך קרובה לכאב האלוהי שיפוצץ אותי בתוך הפה שלה ואז נפתחת הדלת...

MM זו אני

New member
למה לעצור לי את הנשימה ככה../images/Emo12.gif

המתח הזה "הורג" נו? נו? נו? מה היה????????

ramzi77

New member
טוסקנה-פרק רביעי

לפני שאני מספיקה לענות, הדלת נפתחת ובפתח עומד האיטלקי החטוב שעגב עלי אתמול בבילוי הלילי שלי ואשר קבעתי איתו לסעוד ארוחת בוקר באחת המסעדות הרומנטיות באזור... התנוחה בה הוא מוצא אותנו מציירת הפתעה על פניו, אך מיד הוא מתאפס משחרר חיוך סקסי ומסמן לנו עם היד, לא להפריע לעצמנו ותוך כדי כך הוא סוגר את הדלת, מתיישב על אחת מהכורסאות הנוחות וצופה בנו תוך כדי ליטוף וחיכוך הבליטה הענקית במכנסיו. אני מסתכלת כשהוא מתפשט לאט, גופו חטוב מוצק וחלק, הוא נשאר בתחתוני בוקסר צמודים וקולט את התחנונים שבעיני שיוריד אותם, הוא נענה לי ומוריד אותם בעוד היפיפיה ממשיכה לאכול לי את הכוס במרץ, הזין עצום המימדים וזוג ביצי הפר הנפוחות שמחוברות אליו שמתגלות לעיני, גורמות לדגדגן הנפוח שלי להתפוצץ בתוך הפה שלה בטירוף והיא שותה לי את ההשפרצה בתאווה בלתי מוסתרת. אני נרגעת, עדיין בתוך הפה שלה, קמה משפת הג'קוזי ומושכת אותה החוצה למיטה אחריי, בהגיענו למיטה אני מכה בישבנה קלות ומעמידה אותה על ארבע (האיטלקי עדיין צופה והזין העצום שלו מתנפח עוד ועוד) אני שולפת סטראפ און מהמגירה מלבישה אותו על מותניי, מחדירה אותו בבת אחת לאיטלקיה בדוגי כשאני חולבת את עטיניה המתנדנדים וצובטת עד אדום את פטמותיה המבקשות, היא משתוללת ויבבות יחום בוקעות מפיה, אני מזיינת אותה חזק, מהר ובכוח, גבעת הכוס שלי מתחככת היטב בחור הרטוב שלה עם כל חדירה, הסטראפ גדול כמעט כמו הזין של האיטלקי, הוא ניגש אליה מקדימה ומחכך את כיפת הזין בשפתיה הפסוקות והלחות והיא פותחת את פיה ובולעת אותו כאילו אין מחר, אנחנו מזיינים אותה ביחד, אני מאחור והוא בפה, היא שולחת יד ולשה לו את הביצים הענקיות, עכשיו תורו להאנק...

ramzi77

New member
טוסקנה-פרק חמישי ואחרון

הוא משתחרר מפיה ובא לכיווני,אני יוצאת מתוכה הוא נשכב על הגב, אוחז באגנה כאשר ומכוון את ישבנה לישיבה על הזין שלו, הוא פותח אותה לאט לאט ואני מתבוננת, זו לי הפעם הראשונה שאני רואה זיון בתחת ועוד עם כלי בגודל כזה... היא נאנקת מכאב ומעונג ויורדת לאט עליו, מפשקת בידיה את התחת היפה שלה כדי לקלוט את כולו ולאט לאט היא מצליחה להכיל אותו ואז הוא מתחיל להעלות ולהוריד אותה על הזין שלו עד שישבנה נוגע בביצים שלו, אני כל כך חמה ומרוגשת מהגילוי החדש שמתרחש מול עיני, מלטפת לה את הכוס ברוך ומנשקת אותה בצרפתיות סוערות, היא אוחזת בסטראפ שעדיין מחובר אלי ומחדירה אותי אל תוך הכוס הרטוב והבוער שלה, היא הגבינה בתוך הכריך ואנחנו מזיינים אותה בתחת ובכוס ביחד, הוא צובט בכוח את פטמותיה ואני עליה, מנשקת אותה נשיקות חודרות וחושניות...היא גומרת בצעקות בנינו. אנחנו יוצאים ממנה והוא מעמיד את שתינו על ארבע על המיטה, הישבנים שלנו צמודים, ודופק אותנו לסרוגין, מקפץ לו מחור לוהט אחד לחור לוהט שני ומרווה אותנו בזין שלו. אני מואסת בסידור הזה ורוצה שיטפלו עכשיו רק בי, מוציאה אותו מתוכי ומכוונת את ראשו אל בין רגליי, הוא אוכל לי את הדגדגן בטרוף והיא מנשקת אותי ויונקת לי את הפטמות, אני גומרת שוב על פניו, הוא חודר אלי ושוב אני מתרחבת ככל יכולתי כדי לקלוט את כל גודלו בתוכי, מרגישה אותו כבר בתוך הרחם, אני חשה את ההתכווצויות המבורכות מגיעות, שוב גומרת והפעם על הזין הענק שלו שחופר בתוכי, הוא יוצא ממני ומשפריץ את זרמת הפר שלו על הצוואר והשדיים של שתינו, כולנו מורחים את זה על הגוף ונכנסים להרגע בג'קוזי. האיטלקי מוזג לשלושתינו שמפניה לכוסות עם רגליים ארוכות, גומעים בהנאה. המשך הרפתקאותי בטוסקנה שמור לפעם אחרת.

א ל ו ה י ם ! ! !

אין ספק שזו הפנטסיה המושלמת. אאאחחחחח!!! מה שאת עשית לי - מושלם.

נעשה לי חם

פנטזיה מגרה

ferdinand

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פיייי גמרת עלי!!! חחח... הייתי מת!

MM זו אני

New member
מאמי עובדת על סידור הנשימה../images/Emo2.gif

טיפה אמר א ל ו ה י ם !! אני מיד מוסיפה א ד י ר י ם !! זה היה יאמי סוףףףףףףףףףףףףףף מגרה ומדהים וכתוב בצורה כה נפלאה WALLA שיחקת אותה

למעלה