טוסיק קטן :)

SimplyMe1

New member
זה הגיע מלוס אנג'לס וברזיל

שם מנתחים כול איבר אפשרי. את פשוט לא יודעת מי 100 אחוז טבעית ובלי סיליקון ומי עם סיליקון. בלוס אנג'לס ראיתי נשים בנות 42 שנראות כמו הבנות שלהן בנות ה17. האימהות עם סיליקון בחזה\טוסיק\שפתיים וכמובן שמתחו את עור הפנים ועושות שיזוף. מלאכותי או בים:) אגן הים התיכון רחב אצל נשות ישראל אז לא נראה לי שיש לזה שוק בארצנו....

efrato1

New member
זה נשמע מופרע לחלוטין...

יחד עם זאת, אני יכולה באיזשהו מקום להבין את הרדיפה אחרי הנעורים האבודים. קשה מאוד לצפות בעצמך מזדקנת. אני יכולה בהחלט להזדהות עם הנשים שמתמכרות לספורט ולזקירות בוטוקס ומילויים שונים פנים (עם ניתוחים קוסמטיים הרבה יותר קשה לי רעיונית).

SimplyMe1

New member
להזריק בוטוקס במידה הנכונה

זה עוד מילא.. זה פתרון די "כשר" בעיני ולא חולני, אבל אל תשכחי שזה לא בהכרח אישיו כלפי "הנעורים האבודים" אלא בעיה עמוקה יותר שגורמת לצעירות כמו לינדזי לוהן ועוד אחת מהדמויות בגבעות הוליווד\מחוז אורנג' לעשות ניתוחים שהם גורמים לה להיראות מבוגרת יותר. את כול המנותחות האלו בנות ה40 את צריכה לראות במציאות...אותי זה הפליא בימים הראשונים שטיילתי בחוף המערבי(ושהיתי שם נטו 3 חודשים אז היה לי זמן להתרגל לכול הבלונד והכוסיות בנות ה40 שלבושות ב-ו-ל כמו הבנות שלהן).

השוק הכי מפותח לזה הוא בברזיל

כולן שם רוצות ישבן ברזילאי שיראה טוב בחוטיני על החוף וזה הניתוח הקוסמטי הכי נפוץ שם

SimplyMe1

New member
לגמרי.. רופאים לומדים שם פלסטיקה כדי

לבסס את עצמם כלכלית מהקליניקות לניתוחי ישבן.

למעלה