טוסטר מקפיץ

Lion fish

New member
טוסטר מקפיץ

שלום לכם, יש לנו בדירה טוסטר שמפיל את החשמל בדירה אחרי חמש דק' של עבודה איך פותרים את הבעיה? בתודה מראש לכל מי שיקרא ויגיב
רועי.

Lion fish

New member
אז זהו, שהוא חדש.

הוא פשוט ישב בארון ואף אחד לא שם לב אליו מעולם.

cbr1100

New member
צובעים בכחול

וזורקים לים. טוסטר לא כדאי לתקן. הבעייה בגופי החימום.

Lion fish

New member
קודם כל, אני גבר../images/Emo13.gif

וחוץ מזה- הוא עמד על הארון איזה שנה וחצי, יבש כמו צנון...

zoharhashmal

New member
יש פתרון אך רק ע"י חשמלאי מוסמך

דבר זה קורה לעיתים גם בתנורי אמבטיה שגופי החימום שלא עבדו ספגו לחות (למרות שאתה חושב שהכל יבש) , אם הפתרון שאני לא מפרט ע"מ שלא תנסה בעצמך לא עוזר אז אין מנוס מלהחליף גופי חימום או את המכשיר - לשיקולך . החשמלאים בינינו יודעים למה אני מתכוון .

sbarakm

New member
הוא עובד חמש דקות ואז מה קורה?

קופץ ה"פקק" של המטבח? קופץ המפסק האוטומטי הראשי וכל החשמל בבית נופל? אני לא חשמלאי, אבל אם הטוסטר עובד חמש דקות (כלומר - מחמם והכל) ואז החשמל קופץ, אז זה נשמע כמו עומס יתר. אם מיד כשמדליקים אותו החשמל נופל - אז כנראה שהטוסטר מקצר. בהנחה שהטוסטר עובד 5 דקות: נסה לחבר מכשיר חשמלי "כבד" אחר לשקע של הטוסטר (נניח, קומקום חשמלי) ותבדוק אם גם הוא מקפיץ. אם כן - הבעיה היא במערכת החשמל בדירה, ולא במכשיר.

EhudSpeedLight

New member
ברק צודק - אל תצבעי בכחול / שחור

1.יתכן שהבעיה בטוסטר - וכאשר הוא אמור להפסיק את החימום ע"י הטרמוסטט נוצר קצר פנימי 2.יתכן שהבעיה בקו כתוצאה מעומס יתר ראשית בדקי מה קופץ בלוח אם קופץ הפחת סביר שהבעיה במכשיר (לא וודאי אבל בסבירות גבוהה) כדי לשלול את האפשרות ה- 2. חברי (כפי שציין ברק) מכשיר בעל עומס כגון מייחם וראי אם גם אז יקפוץ המאמ"ת/פחת אם קפץ הבעיה בקו ואם לא הבעיה בטוסטר אם הבעיה בטוסטר וכפי שציינת הוא מקפיץ לאחר פרק זמן של עבודה , תשקלי כדאיות כלכלית בין תיקון לטוסטר חדש

למעלה