טונה משומרת

יטינגר

New member
תלוי את מי שואלים

יש סברה שאומרת שעדיף לא הרבה, כי בדברים האלה יש מתכות לא טובות (שהדג אוכל בחיו) כמו כספית ועופרת. אני לא יודע כמה זה מבוסס. http://www.analyzhair.com/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=49 אפשר למצא בגוגל עוד חומר על הנושא. בקשר לישמורים עצמם, לפי מה שאומרים, אין שם חומרים משמרים. נראה לי שבקטע הזה אולי רק תוספת המלח ששים שם זה נושא שצריך לבדוק אותו.

תשובה

טונה- מזינה ומהווה דג מומלץ במסגרת תפריט מגוון. מאחר וזהו מוצר משומר לא הייתי ממליצה עליו יותר מ-3 בשבוע.

יטינגר

New member
זה רק בגלל שהמוצר משומר?

(כי לדעת מי שמבין, אין בכופסות השימורים האלה חומרים משמרים) לא בגלל שהדג מטיבעו מכיל מתכות לא בריאות? אז אם לדוגמה אני אוכל טונה שהיא קפואה? אפשר לאכול ממנה יותר?

יטינגר

New member
שאלתי ספציפית את הדיאטנית

בגלל שרשמה: "מאחר וזהו מוצר משומר לא הייתי ממליצה עליו יותר מ-3 בשבוע" בגלל זה שאלתי אותה על טונה קפואה. בקשר לשאר הדברים זה לא קשור לשאלה הספציפית הזאת ואני מכיר את העניין הזה.

מקריאה קצרה באתר הוא נראה מאוד לא אמין

עם הטיה קשה לכוון צמחונות וטבעונות. אולי אני טועה אבל הרושם שקיבלתי הוא שהאתר מתנגד לאכילת מזון מן החי במסווה בריאותי.

אתה צודק

אבל אתה מכיר מישהו שאין לו אג'דנה כלשהי ? מעבר לזה מה יש לך נגד תזונה צמחונית או טבעונית? אין ספק שיש יתרונות בתזונה צמחית שעשויים להיות יותר קשים להשגה למי שרגיל לתזונה סטנדרטית . הוא אפילו לא מסתיר את זה ,הוא מסביר בסרטון איך חוויה בחיים שלו שסבתא שלו בעזרת דיאטה (או ככה הוא מאמין) באה על כסא גלגלים ויצאה בריאה . http://nutritionfacts.org/videos/resuscitating-medicare/ אין ספק שחוויה כזו משפיעה על החיים וגורמת ל BIAS מסוים , מצד שני הוא רופא ומבין לא מעט במדע ותזונה. אז בגדול הוא מביא הרבה מחקרים מדעיים אמינים ומעניינים למי שמבין ומסוגל לקרוא אותם ,אתה מוזמן לקרוא את המקורות שלו ב sources cited כדי לקבל תמונה יותר אובייקטיבית של מה נאמר .

אני מכיר הרבה אנשי מקצוע נטולי אג'נדה

ומעדיף להסתייע בעצתם. ברגע שהדיאטן שלי יתחיל להמליץ לי המלצות אידיאולוגיות אמצא דיאטן אחר.

חבל אתה מפסיד

לא מכיר את הדיאטנים שלך אבל אני משוכנע שהם לא מסבירים מצחיק כמו ד"ר מיכאל שלנו .

למעלה