טומי? וואלה?

EverMan

New member
איזה סיבה יש לה להמנע ?

פשוט מאוד , כי הם לא רוצים להתפס כמפלגה "שמאלנית/הומואית" ... זה רע לא לתדמית. מה עוד שיש שם אנשים ימניים מאוד שלא חושבים שזה כל כך חשוב (מודי זנדברג). תביא 2 הצבעות בעד הומואים/לסביות/מעמד האישה ששינוי השתתפה בה. בבקשה ! אין ... למה טומי לפיד יכול להחליט להם ? פשוט מאוד ! כי הוא הדמות היחידה במפלגה ששווה משהו ! מה העבודה עשתה בתקציב האחרון ? להסביר לך עכשיו או בשלבים ? היא הצביעה נמנע , בשביל שהיא תעלה לשלטון היא תשנה אותו. כל כך פשוט. היא הייתה נגד , אבל אם היא הייתה מצביעה נגד אז התקציב לא היה עובר ואז שהיא הייתה עולה לשלטון , לא היה ניתן להזיז אגורה כי אין תקציב... אז עדיף שהיה תקציב כלשהו - שיהיה ניתן לתקן/לשנות מיידית שעולים לשלטון ולא להתקע 3 חודשים במצב מלחמה בלתי אפשרות להזיז כסף כלל. והבעיה היא שאין סתירה בדברים , יש סתירה במוח שלך שלא מבין דברים. מפלגת העבודה היא מפלגת מרכז-שמאל. כך תמיד הייתה. (דיי ברור שהיא שמאל חברתי ומדיני לא ?) אבל היא יותר במרכז כי היא לא קיצונית. היא אומרת שצריך להצביע נגד התקציב - אבל בגלל סיבה ריאלית מאוד (שהסברתי לך - והקרדיט על ההסבר לבייגה שוחט ולא לי) היא פשוט נמנעה. אבל להבדל ממהצבעה הזו - ברוב ההצבעות היא לא נמנעת כמו שינוי ! כי היא לא מפלגת מרכז ! היא לא מפלגה חסרת אידיאולוגיה. (שזה יותר גרוע ממפלגת מרכז).

במה זה סותר ../images/Emo6.gif

"אולי תסביר לי בבקשה איפה טומי לפיד סותר בפליטות שלו את מה שהוא מאמין בו?" הסתכלת על המצע של שינוי בקשר להומואים ולסביות? אני מניח שכן. אתה באמת לא רואה את הסתירה בין עמדת המפלגה לפליטה המטומטמת והחשוכה הזאת?

למעלה