טום קלנסי...

ice007

New member
טום קלנסי....

התלהבתי מכל הספרים שלו שקראתי.... ובניהם המרדף אחר אוקטובר האדום, הקרדינאל מקרמלי, צו נשיאותי, הדוב והדרקון..... הסופר חוזה מצבים בינלאומים שיכולים לקרות ע"י תיאור גיבור של הסי איי איי בקיצור ספרו צו נשיאותי שסיפר כיצד סוכן הסי איי איי נהפך לנשיא מחוסר רצון אך רצה לטובת המדינה ונשאר לכהן פשוט ספר שממש גורם לך לא להפסיק את הקריאה חוצמזה זה ספר ממש מציאותי מסופר שם על מתקפה במזה"ת עוד לפני שזה קרה..... בכל אופן רציתי לשאול את האלה שקראו ספרים שלו עם יש ספ יותר חדש מהדוב והדרקון...

ice007

New member
טום קלנסי...

אני ממליץ על כל הספרים שלו יש לו ספרים ממש טובים... ויש לי שאלה .. האם יש לו ספר חדש יותר מהדוב והדרקון...?

ice007

New member
ורציתי לשאול עוד...

אם מישהו יכול להמליץ לי על סופרים וספרים בסגנון....

Arana

Well-known member
מנהל
אמרו לי

שהספרים של ג'ון לה-קארה הם מעולים. אישית לא קראתי, אבל סיפרו לי שלה-קארה היה מרגל בעצמו (ולכן מכיר את המַאטֵרְיָה מבפנים), ושהוא אמר פעם שהפך למרגל משום שרק כך אביו הקפדן לא יוכל לעקוב אחריו ולבדוק איפה הוא...

ice007

New member
איזה ספרים הוא כתב

אולי תוכלי להגיד לי איזה ספרים הוא כתב...?

ice007

New member
תודה רבה...

למרות שאיני מבין גדול של השפה האנגלית הבנתי שספרו הדוב והדרקון היה הספר האחרון שהוצא לאור.... כשביקשתי איזה ספרים הוא כתב התכוונתי ל סופר שהמלצת עלין...ג'ון לה קארה....

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo92.gif

לא קראתי את ג'ון לה-קארה, כך שאני לא ערֵבה לאיכות של ספריו. אמרתי שלפי מה שאמרו לי, יש לו ספרי ריגול מעולים. ספרי ג'ון לה-קארה בעברית ספרי ג'ון לה-קארה באנגלית

Rivendell

New member
אני לא התלהבתי

אבל אם לא אכפת לך לפרט קצת... "כולם טובים" היא לא ממש המלצה
יש לך כללים להמלצה ממש כאן, כדי לעזור לנו להבין למה כדאי לקרוא את הספרים שעליהם אתה ממליץ.

ice007

New member
יש לי תשובה גם לזה...

כי כאשר זה משורשר אנשים פחות שמים לב... בכל אופן יש אפשרות להחזיר את זה בחזרה ואת הדיון הזה למחוק...?

Rivendell

New member
גם לי יש תשובה לזה.

כשזה לא משורשר, לי יש יותר עבודה כדי לשרשר את זה. אחרת יש לי שני דיונים באותו נושא שדוחפים למטה דיונים בנושאים אחרים. אז מעכשיו נא לשרשר. זה גם ממש לא נכון - להיפך אפילו. ככל שהשרשור ארוך יותר כך הוא מושך יותר תשומת לב. אם תסתכל בפורום תראה שגם לשרשורים שלמטה אנשים עדיין מגיבים ברץ, אפילו שהם לא קופצים יותר. ואין לי אפשרות למחוק את זה כעת, כי הכל יימחק. אז תצטרך לחיות עם זה לעת עתה
אני מבטיחה לך שתקבל את כל התגובות שהיית מקבל אם הייתי מוחקת. תסמוך עלי!

ice007

New member
טוב תודה על התמיכה....

רציתי לשאול אותך כאשר כתבת לא התלהבתי ז"א שקראת את הפסרים שלו ולא התלהבת או שזה בגלל לעורר את צומת ליבי להודעה...

Rivendell

New member
קראתי ספר אחד.

כדי למשוך תשומת לב אני לא כותבת שקראתי משהו בלי לקרוא
אני פשוט אומרת מה שיש לי להגיד. לא זוכרת במדויק את הספר שקראתי, אבל אני זוכרת שהוא לא רגיש אותי במיוחד וגם לא עשה לי חשק לקרוא עוד ספרים שלו. הם כולם נראים לי עשויים מאותה תבנית. אבל זה באמת עניין של טעם. ובבקשה, בשביל זה אני פה.

ice007

New member
לא רוצה להיות מציק

איזה ספרים את ממליצה.... לנער בן 17?

Rivendell

New member
אתה לא מציק ../images/Emo140.gif

וזה תלוי בנער. תספר לי מה אתה אוהב ואני אנסה לקלוע לטעמך. איזה ספים חוץ מקלנסי אהבת? במה אתה מתעניין?

ice007

New member
טוב אז ככה

אני אוהב ספרי מתחכלומר בלשים וכאלה כמו שמש עולה, דמעות הדרקון או טימותי קון ....וגם מדע בדיוני אבל לא הגזמה.....אני לא אהבתי את סטיבן קינג כשהייתי קטן קראתי את כל סידרת הונעזים (מסופר על גיבורים ישראלים אמתים) ומשום מה אני עכשיו לא אוהב ספרות ישראלית ....

למעלה