טום בריידי

ranatz

New member
מעניין לקרוא מה פיטר קינג

כתב עליו בSI. אין ספק שהבריידי הזה הוא תותח על ברמות, גם יפה וגם בנאדם. עופרי , איך הוא היה כשהוא שיחק במישיגן? אני מניח שאם הוא נבחר בסיבוב הששי בדראפט הוא לא השאיר רושם מי יודע מה כביר

koroo

New member
לפי מה שאני יודע

הוא לא הספיק להשאיר רושם כי רק בשנה האחרונה שלו בקולג' הוא שיחק בתור פותח, ונראה שרק בגלל חוסר ניסיון הוא נבחר בסיבוב השישי.

ofribecker

New member
טום בריידי

יצא לי לראות את בריידי (על אמת) משחק פעם אחת באצטדיון של מישיגן ב 1999 מול פארדו (38 - 12 למישיגן) ומאוד אהבתי את סגנון המשחק שלו. כמוכן אהבתי את צורת המשחק שלו בכל השנים ששיחק בוולברינס. נכון, הוא לא הביא אליפות כמו בריאן גריסי, אבל היה בהחלט ראוי ושידר קור רוח, מנהיגות ועשה מספרים לא רעים בכלל. הוא נבחר רק בסיבוב השישי כי באותה עונה משום מה הצורך בקווטרבקים היה מאוד חלש. הקווטרבק הראשון שנבחר אז (2000) בדראפט היה צ'אד פנינגטון, שהגיע ממארשאל ונבחר רק במקום ה 18 !!! אם תסתכלו על שמות ששת הקווטרבקים שנבחרו לפני בריידי באותו דראפט תבינו שזה לא היה דראפט של QBs: ג'ובאני קרמאצי (מי זה?), כריס רדמן, טי מארטין (מי זה?), מרק בולג'ר, ספרגון ווין (מי זה???). פשוט שנה קודם ושנתיים קודם נבחרו: פייטון מאנינג, דונובן מקנאב, שון קינג, דאנטה קלפפר, בריאן גריסי, מאט האסלבק ועוד. בכל מקרה כל זה יכול להוות רק הסברים או תירוצים. לבריידי לא נדבקה תהילה של כוכב-על כשהיה בקולג'. אז הוא עשה את העבודה בשקט והקבוצה עשתה יופי של הישגים סה"כ, עם סה"כ שני הפסדים או שלושה כל העונה בכל עונה ששיחק.

למעלה