טול זה כלי

badphish

New member
אמממ דיברנו על זה כבר...

א פרפקט סייקל זה טול לאנשים עם אינטיגנציה נמוכה שלא מסוגלים להקשיב לשיר של יותר מחמש דקות... זה טול לפופניקים

Dying degrEe

New member
לא קשור

לאינטילגנציה קשור לסבלנות, זה הכל. שכל אחד יאהב מה שבא לו, לא מפריע לי.

badphish

New member
ציניות... ציניות

וזה לא ממש קשור לסבלנות זה קשור לכמה אתה מסוגל להתחבר לזה... זה קשור לעם אתה בנאדם שמקשיב למוזיקה לעומק או עם אתה מהמעיריצי רוקשמקשיבים כדי לשמוע כמה גיטרות חזקות ושירה טובה או עם אתה מבין את המוזיקה ומתחבר אליה

Dying degrEe

New member
נו

אפשר לסכם הכל במילה אחת-סבלנות סבלנות להקשיב לעומק, סבלנות להבין דברים, סבלנות לקרוא, סבלנות ללמוד. הכל בסוף מסתכם בסלנות יא?

ur mama

שתקי tool אחלה להקה!!! והם יותר שווים מ a perfect circle למרות שגם הם טובים..

שתקי שתקי

ראיתי אותך ואנשים כמוך הם כולם אותו דבר את לא יודעת על מה את מדברת הוד בולתה פרלרלרלרלרל על החתולה החרמנית שלך שכל הזמן מייללת מיאו מיאו תביאו לי זין מיאו מיאו

TheHead

New member
שעה? לא יותר מחצי שעה, חבוב!

(עוד) אחד מהדברים שהופכים להקה למעולה כמו TOOL, זה שהם עושים *משהו* עם המוזיקה שלהם. לוקחים אותה למקומות חדשים. בואו ניקח לדוגמא, את... את TOOL. לך אל חנות התקליטים, עצל, ורכוש את Opiate, מה שנקרא ב-Hooker With A Penis שב-Aenima, "ה-EP הראשון מ-92´". 6 שירים (ועוד אחד סודי), לא ארוכים, עצבניים רצח. השפעות כבדות של ניטשה, אנטי נצרות, והשיר Hush שקיבל גם קליפ. תראה מה הם מסוגלים לעשות... תתקדם, לאט לאט, ל-Undertow, ששם באמת יש שירים ארוכים... ולאט לאט גם אתה תבין עד כמה הם כלים, או - שוב, במילים שלהם - Who´s the fucking man....

גם לי יש דעה

אז ככה - טול הם אחלה להקה. יש להם באמת מוזיקה מדהימה ועמוקה ובלה בלה בלה....גם המילים שלהם ענקיות, והם גם אנשים - כל אחד, איש! עכשיו, פרפקט סירקלה, להקה מצויינת בפני עצמה סגנון שונה קצת מטול, אבל הם גם כן מביאים בראש בצורה יפיפיה. אז לסיכון.....שתי אחלה להקות שאין צורך בכלל להשוות בינייהן, כי הדבר היחידי המשוטף בינהן זה ששתייהן עושות מוזיקה איכותית, ולשתייהן יש את מיינרד!

TheHead

New member
אתה יודע מה מסריח?

שבשביל שיהיה לך את מיינרד אתה צריך להיות להקה !

להנות משניהם!

אני אישית נהנה מאוד גם מtool וגם מa perfect circle ןשאלה בנושא... איזה מחברי להקת tool אם בכלל הוא חבר ב a perfect circle? עומר החציל

למעלה