טולקין - האיש או האגדה ?

Hermione HP

New member
שקד תברח מהר .הם לא יאהבו את זה.../images/Emo4.gif

ממש לא יאהבו את זה... חחחחחחחחחחחח
.. אני מסכימה איתך מאוד..... אבל להגיד פה משהו כזה זה מאוד מסוכן...
לג´נדריום זה ממה שהבנתי - שמאמינים שכל מה שטולקין כתב קרה באמת.

YuvalKuntzman

New member
אני חושב שאפשר

עם התמה של "הטולקינאים יבואו ויסקלו אותנו..." זה פורום חופשי, שמטרתו היא לתת במה לכל סוגי הדיונים על טולקין, וכל עוד הם לא פוגעים באיש ("הסיל´ מחורבן"...) אף אחד לא יבוא בבקורת על דבריכם, לי אישית נמאס מ"אל תסקלו אותי...". לג´נדריום = מכלול הכתבים של טולקין הנוגעים לארדה. לא מדובר בדת, אלא באנשים שמאמינים ששרה"ט הוא אמת, זה הכל.

Elenwe

New member
כל הכבוד אחי!

באמת תירגעו קצת! אנחנו לא נושכים, אנחנו ישר אוכלים :) . סתם. אם אתה רציני ומדבר ברצינות (לא כמוני), אז לא יעשו לך כלום, אבל אם באת לצחוק ולהעביר דחקות, אז הצחוק יבא על חשבונך. מקווה שתבינו שאנחנו לא קוטלים ישר, אנחנו שומעים את דעותיו של כל אדם, ואם זה דרוש תיקון מול הידוע והמוכר אז אנחנו נעשה את זה, אבל לחוות דיעה אישית מותר לכולם.

YuvalKuntzman

New member
אני חושב שאפשר להפסיק

עם התמה של "הטולקינאים יבואו ויסקלו אותנו..." זה פורום חופשי, שמטרתו היא לתת במה לכל סוגי הדיונים על טולקין, וכל עוד הם לא פוגעים באיש ("הסיל´ מחורבן"...) אף אחד לא יבוא בבקורת על דבריכם, לי אישית נמאס מ"אל תסקלו אותי...". לג´נדריום = מכלול הכתבים של טולקין הנוגעים לארדה.

Skiter

New member
חח קורע!!!

ובקשר למה שאמרתי קודם התכוונתי ברצינות ^.~

Hermione HP

New member
../images/Emo6.gif............./images/Emo20.gif

אז רק אנחנו, בפורום ה"פ כאלה מופרעים.....
עצה קטנה: אם היה פעם תזדמנו לפורום ה"פ פה, בתפוז, תשדלו שלא לכתוב שם דברים כמו שהוא כתב פה.. שם באמת לא יאהבו את זה...
בכל מקרה, את העניין הזה של סתימת חורים, די אהבתי..*מצחקקת*

למעלה