טויוטה ראב 4

טויוטה ראב 4

שלום לכם אנשים הייתי רוצה לדעת מהי דעתכם בקשר לטויוטה ראב 4....

ראב 4

למה לא לשטח? דווקא ראיתי שהיא בסדר היא אומנם לא סופה או ניסן או כל דבר אחר אבל היא בסדר לא?

במבי15

New member
בואי נגיד שלרכב יש...

פוטנצייל לא מנוצל... <כמה פעמים שמעתי את זה בביצפר...> יש לו מנוע 2000 סמ"ק עד כמה שאני זוכר וזה מספיק ביותר לרכב כזה... אבל הבעיה היא שאין הילוך כוח לפי דעתי אחלה רכב לכביש ולפוזה... טוב נו זה טויוטה... אבל לשטח היתי בוחר משהו יותר רציני כגון-סוזוקי ג'ימי , קאיה ספורטז' ואולי לחשוב ללכת על הגדולים יותר... אבל אף אחד לא יוכל לעזור לך באמת כי את לא נתת את הקריטריונים שלך לבחירת הרכב!? מחיר-???,?? בנזין-?? דיזל-?? וכ'ו... עופר

ראב 4

קניתי לפני חודש ראב 4 באמת מצב מצויין ויפיפייה... אני חולה על שטח אני לא יודעת ולא מכירה את האוטו הזה מספיק טוב בשביל לדעת מה הוא יכול לעשות... אני יודעת שניסן טראנו זה אחלה אוטו ואפילו אולי היה עונה לי על כל הציפיות... אז עם אפשר ככה פרטים... ואיפה אני יכולה להשיג מגן קידמי? חשבתי להגביהה אותה טיפה האם כדאי ומה זה יכול לתת לי??

אור36

New member
שטח רך

לא להכנס עם הראב4 לשטח טכני שצריך נסיעה איטית או שסובל ממעברים טכניים מאחר ואיין לרכב הזה הילוך כוח,הוא יתרסק לך והחלק התחתון יפגע, מה גם שאי אפשר לטפס איתו מעלות אפילו קלים,של לדבר על הצלבות, מיגון את יכולה להשיג כמיעט בכל חברה שמתמחה במיגוני רכב שטח, זה אחלה רכב לשבילי קק"ל.כמו כן לא ממליץ לך להגביה את הרכב.כי 99 אחוז מהזמן הוא יהיה על הכביש,והגבהות מסוכנות לכביש. תהני אותי זמן מה-ואם חיידק השטח ידבק בך-תעברי לגיפון רציני יותר,

edyc

New member
RAV4

אני מסכים עם אור לגבי יכולת השטח, שבילים פשוטים וקצת חולות זה המקסימום שלו. זה עדיין משאיר את רוב שבילי הארץ עבירים עבור הראב, רק צריכים לתכנן את המסלול כמו שצריך... הכי חשוב, להכיר את מגבלות הרכב ולא לדחוף אותו מעבר להן - אחרת זה יעלה הרבה במוסך
. מיגונים? אני מניח שלכל אחת מסדנאות השיפורים יש משהו, אני לא מכיר את מבנה הראב אז אני לא יכול לכתוב מה חשוב למגן ומה לא. זה גם תלוי ברמת הקושי של השטח בו את מתכוונת לסוע. הגבהות? שוב, אני לא ממש זוכר את מבנה צערכת המתלים, אבל עד כמה שאני זוכר מדובר במתלים נפרדים מלפנים ומאחור. אין הרבה מה לעשות וזה גם לא יועיל כיוון שהגובה זו לא הבעיה העיקרית של הראב. אדי

ראב 4

טוב נימאס לי... כולכם ביאסתם אותי על הראב הזאת !!!! היא מועמדת למכירה עכשיו ולא בשביל משהו המצב שלה מצויין והיא יפיפייה.. עם לא הייתי מחפשת מקסימום שטח זה היה אחלה אוטו בשבילי אבל כל מה שאני רוצה זה שטח שטח שטח..

edyc

New member
ניסית כבר לסוע עם הראב בשטח?

יש לך נסיון בנהיגת שטח? אתה יודעת איזה סוגי שטח את מעדיפה? יכול להיות שבינתיים תוכלי להסתפק בראב ... בשביל מקסימום שטח זה באמת לא הרכב המתאים
. אדי

ראב 4

יש לי ניסיון אני הרבה בשטח... עם הראב לא עשיתי איזה טיול ...משהו בקליל אתה יודע ים ושבילים מוכרים.

edyc

New member
אם את כבר יודעת מה את רוצה

ומה הדרישות מהרכב בשטח והבנת שהראב לא מתאים אז יכול להיות שבאמת כדאי למכור, שיהיה בהצלחה במכירה
. ועכשיו נשאר לך רק להחליט מה את רוצה לקנות במקום ... אדי

hummer h1

New member
------------>

בכלליות:רכב יקר ללא יכולת שטח אמיתית. בכביש:הוא נוסע ממש טו בכביש בגלל שהוא נמוך.יש לו מנוע גדול יחסית לגודלו.בקיצור אוטו גבוה. בשטח:לא ממש בנוי לשטח.אין לו הילוך כוח ולכן אין לו את היכולת לזחילה.לשטח טכני אסור להתקרב כי הגחון שלו מאוד פגיע.לדיונות לא הייתי מתקרב איתו כי ללא נעילה אחורית וללא הילוך כוח אמיתי אין הרבה מה לעשות איתו בחולות. לסיכום:רכב שנראה מעולה ומאוד יקר.אין לראב 4 יכולות שטח אמיתיות אולי אפשר לטפס על מדרכות.

ראב 4 אינו רכב שטח כלל

הוא רכב פרטי בעל הנעה של 4X4 עם מעט דמיון חיצוני לג'יפ אבל אינו כזה. מתאים ביותר לנשים, לצורך נסיעה לקיוסק לקנות עיתון וגרעינים לשבת.

למעלה