טוטו

גסטרו

New member
טוטו

עניני בית משפט הביאוני לטוטו אליה כיוון שלט הבוהק בכתום, בשעת צהרים , לא הזמנתי מקום והושבתי על הבר סלסלת הלחם- פלילית - לחם לבן לוחם דגנים, טריים ומעולים עם איולי וזיתים שחורים. בשלב הלחם יכולתי לשבוע וללכת... ראשונה- מרק עדשים לא היה. במקומו קבלתי מרק ארטישוק ירושלמי ותפוחי אדמה- חמצמץ, מעט מלוח מדי , עשיר ו..משביע עיקרית כמובן הניוקי המהולל ואכן - מעולה אבל לא עמדתי בכמות והנותר נארז יפה במגשית אלומיניום תוך אכילה גיליתי ענין במשקה שהוכן לאחד השולחנות ולכן צ'ופרתי בכוסית עם ליקר פרנגליקו (חביב על חמותי ) עליו שכבת אספרסו ועליה מעט חלב מוקצף. לוגמים בבת אחת ויצאים שמחים וטובי לב 52 לא כולל שרות כולל כוס מים עם קרח ופלח לימון על שפת הכוס . הזמנתי מקום לשבת לכל המשפחה.. תודה למדווחים כאן שהביאוני לשם ותודה לגברת ב. שהביאתני לבית המשפט.

טוטו 2

ענייני בית משפט (אחרים, מן הסתם, מאלו של גסטרו), הביאוני לטוטו שלשום, ב"עשרה לחמש". תוך הבטחה להיות החלטית ומהירה בבחירה, התיישבתי לי על הבר, לנשנש מה"פלילית" דלעיל.
ראשונה - אנטיפסטי מצויינת (כפי שדיווחתי עליה בדיווח הקודם שלי)
עיקרית - רביולי גבינות ברוטב עגבניות טריות ובזיליקום - 4 רביולים גדולים. מילוי הגבינות היה מצויין (במרקם טוב ולא נוזלי מידי), עם הרוטב וקוביות העגבניה - מושלם! הצלחתי לאכול שניים בלבד (הכל בגלל ה"פלילית"!!) השאר, נארז לבקשתי. לאלו נתלוותה
כוס יין ולפוליצ'לה שהיה מצויין והתאים למנות, כמו גם
מים שהגיעו ללא בקשה מפורשת (שאפו!!) המסעדה היתה כמעט ריקה, עם מוזיקת ג'אז מצויינת ו"בין לבין" סרוויס הצהרים והערב. 80 ש"ח (כולל היין), שיגרו אותי לרחובה של עיר, מבסוטית חלאס. (ולתוהים - בבית המשפט, ניצחתי את הרעים
)

גסטרו

New member
היין כל כך יקר ? או מנת הרביולי

עולה הרבה יותר מהניוקי או שכללת את השרות בחשבון ה 80 ש"ח והידד לנצחון על הרעים !

המרחפת

New member
טוטו 3

קבעתי עם חברה ללכת למוזיאון תל אביב. הגענו והשוד ושבר- סגור בימי ראשון. הידסנו דרכנו לחניה עד שראיתי "טוטו". שתיים וחצי דקות מחשבה והחלטנו שנאכל שם. ישבנו בשמש והתחממנו והמתנו לפתיחת המסעדה. לפתיחה אנטיפסטי, לעיקרית הזמנו ניוקי אבל אמרו שייקח הרבה מאד זמן עד שיהיה מוכן. הזמנו אנטרקוט קצוץ על הגריל עם מחית תפוחי אדמה ורוטב ציר עגל. או כמו שחברה שלי קראה לזה: קציצה ופירה. היה מאד מאד טעים, הבשר עוד היה ורדרד במרכז, הפירה שופע חמאה וציר העגל מענג. אחר כך הזמנו קנולי במילוי ריקוטה שהיה פחות מוצלח לדעתי. 102 שקלים לזוג, מנת פתיחה, מנה עיקרית וקינוח אחד.

למעלה