טוטו תמוז

sok777

New member
טוטו תמוז

הבחור הזה הרשים אותי היום, במחצית הראשונה בין בית"ר למכבי חיפה בענק. טענתי פה מס' פעמים רבות שהוא לא שחקן גדול, או לפחות שלא הוכיח את עצמו ככזה ולא עשה שום דבר מיוחד, בטח לא בנבחרת והיום אני חוזר בי. הוא שחקן מעולה, ראיית משחק, חכם, טכני, פיזי ויש לו פוטנציאל אדיר. איזה 2 גולים אדירים הוא שם! ראיתי את הפינות פשוט קוראות לכדור והוא בעט לשם. גולים גאוניים וענקיים..! הרשים אותי מאוד הילד הזה ואני מצפה לראות ממנו עוד בעתיד. גולים גאוניים שלו. חבל שהוא לא שם שלושער אבל הצדק יצא לאור ואז בן-יוסף כבש את השלישי. בקלות יכל להיות גם 5-0 כי היו 2 החמצות של זנדברג שנפל ועוד אחת ששכחתי. יופי של שחקן! שימשיך רק ככה!
וכמובן שאני מאושר, שבוע אדום לגמרי. הפועל חיפה מנצחת 2-1 בוסרמיל בב"ש משער עצמי של ב"ש בדקה ה92 [כמה מתוק], הפועל חיפה מנצחת בנוער 4-2 את מכבי חיפה בקצף [ניצחון מתוווווווק] וגם מכבי חיפה מפסידה [כמעט בטוח] לבית"ר בקרית-אליעזר.

Benn Is Kane

New member
כן, ככה אתם אוהדי הפועל...

יותר עסוקים בלשנוא את מכבי מאשר לאהוד את הקבוצה שלכם....
. היה משחק מביש פשוט... אבל גם זה חלק מהכדורגל... וכן, תמוז הוא החלוץ הכי טוב בארץ היום (אמרתי את זה בתחילת העונה גם, ואמרתי שחיפה חייבת להביא אותו, אבל אף אחד לא הקשיב לי
).

sok777

New member
זה ממש לא נכון, ואפילו להפך

ידעתי שאחד מאוהדי מכבי הפגועים והמפונקים יבוא לפה ויגיד את זה. במקום אולי להבין איפה הקבוצה שלך נמצאת ולעודד אותה באש ובמים אתם נהנים ללכת ולהעביר ביקורת על אוהדים אחרים. אמנם אנחנו בליגה השניה אבל יש לנו קהל מעולה. אפילו אם אנחנו מביאים "רק" 1500 אוהדים לכל משחק [שזה המון בליגה הלאומית], האוהדים שלנו איכותיים, מעולים, תומכים ואדיבים. האוהדים שלכם [ברובם, לא שופט אותך] הם בין האוהדים המגעילים בארץ, ולא בגלל שאתם הקבוצה היריבה של הקבוצה שאני אוהד, אלא בגלל שזה פשוט ככה. מנצחים אחד אפס וצועקים בוז. רוני לוי הביא לכם 3 אליפויות [3 ברציפות!!!] ואתם זורקים עליו חפצים ביציאה. שוכחים מה הוא הביא? משפילים אותו כמו אני לא יודע מה. בן אדם מסכן. ככה גם את יעקוף שחר. פשוט בושה של אוהדים. מפונקים וסנובים. לא מספיק לכם? אתם סתם מביאים את השחקנים ללחץ. מותר לעשות לחץ על הנהלה ומאמן ומותר להביע מחאה ואפילו לקלל אותם, אבל לקלל את השחקנים שלכם? זה בושה כבר. ממש בושה. חוץ מזה, אני כן שמח שהפסדתם לבית"ר כי הגיע לכם מאוד. חוץ מזה, כן, הייתי בעד בית"ר. אבל בלי קשר, אני הרבה יותר אוהד את הקבוצה שלי ממה שאני לא אוהב או שונא אחרות. אני מתרכז בקבוצה שלי בלבד. והקבוצה שלי ניצחה והקבוצת נוער שלנו ניצחה אתכם אצלכם בבית. וכן, זה מאוד מתוק לנצח בדרבי ואתה יודע את זה. בכל אופן, זה שהזכרתי את זה שאני שמח שאכלתם מבית"ר כמה חתיכות, זה לא אומר שאני מתרכז בכם יותר.. זה שטויות. מותר לי לשמוח על זה שהפסדתם הפסד כואב שהגיע לכם, לא?! לא רק בגלל המועדון והיריבות, גם בגלל ההתנהלות של האוהדים והמשחק הגרוע שלכם. אני לא יודע אם אמרת את זה בצחוק אבל זה שטויות ולא במקום.. אולי תבחנו אתם את האוהדים שלכם ואז תדברו?

Benn Is Kane

New member
ברור שאמרתי את זה בצחוק....

תקרא את ההודעה שלי שוב, ותראה מה בא אחרי המשפט שכתבתי. הינט: "
" חוץ מזה, שהאוהדים שזורקים דברים זה הגועל נפש שמסתובב ביציע ג', שרובם שם אוהדי הצלחות מפגרים, שלא יודעים בכלל את העבר של היריבות בין מכבי חיפה למכבי ת"א, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים וסתם שונאים אותם כי הם המועדונים הגדולים האחרים. אני בחיים שלי לא צעקתי בוז לרוני לוי, ובטח שלא יפוטר. מאמן שמביא 3 אליפויות רצופות לא מחליפים כ"כ מהר. ומי ישמע, לא יקחו אליפות פעם אחת... ההפסד היה מביש, פוגע ומבזה, אבל זה חלק מהכדורגל. שלוש שנים אנחנו עושים את זה לכל הליגה, והשנה אנחנו טועמים מזה קצת... יהיה בסדר.

sok777

New member
אין לי בעיה איתך

אתה אחלה. ובאמת שחשבתי שאמרת את זה בצחוק בגלל הקריצה וגם אמרתי לך בסוף שאין לי מושג אם התכוונת בצחוק או לא אבל בזמן האחרון כבר המון אוהדי מכבי חיפה אומרים דברים כאלו ואני דיברתי אל אותם אנשים.. זה הכל. אני מאחל לך שלא תסבול מהם ושתצליח, אבל לא אכפת לי אם מכבי חיפה תקרוס עוד.. אבל זה לא נורא, מה כבר קרה?! אז פתאום קרסתם? אתה צודק בכל מה שאמרת כלפי הקהל ואתה נוהג בצורה הנכונה לטעמי. "טועמים מזה קצת". אתה צודק.. פעם אתה למעלה ופעם למטה. בואו נסגור את הסיפור בזה, חברי למנג'ר.

כנס רגע...

מאמן גדול זה נכון השנה ? פשוט אפס.. לא אומר שצריך לפטר אותו אבל צריך לנענע אותו.. לפני שנה הביא שחקנים כל שחקן בול.. השנה אחד יותר גרוע מהשני.. אולארה - הביתה ומהר דירסאו - להחזיר אותו למה שהוא היה אנדרסון - בבעיטה הביתה מסודי - בנתניה היה טוב בחיפה עגלה בוקולי - רק הוא צריך להישאר --- הפועל חיפה - 3 שנים לא שמענו מכם ופתאום אחרי שמכבי לא מתחילה להפסיד אתם מתחילים לשיר לי בהפסקות ולשמוח אבל אתם שכוחים דבר אחד לנו יש אירופה עדיין.. לנו יש ליגת העל.. וחיפה היא ירוקה שרוצים לראות איזה צבע העיר אומרים את השם שלה ומה שעולה ראשון זה הקבוצה ששולטת שאומרים חיפה מתכוונים למכבי.. אז קודם תעלו ליגה ותדברו.. --- אם אתה לא יודע העיתונות ו-ONE בראש אוהדים את הצהבת ואם תראה זה רק ירידות על מכבי.. זריקת החפצים באה מיציע ג' כי המאמן לא משנה תהרכב בכלל גם שהוא רואה שלא הולך לו.. אבל הקללות ולהתפטר באים מחוברה של 10 אוהדים שיושבים למטה וצועקים את זה אתה יודע למה? כדי שהעיתונות המסריחה הזאת תצלם אותם ותרשום בכל המקומות שאפשר ''אוהדים מכבי חיפה רוצים שרוני לוי יתפטר'' אתה יודע מה ?? 80 אחוז מהקהל שלנו לא רוצה דבר כזה חפרתי אני יודע.. =] בקשר להפועל חיפה תעלו ליגה כבר רוצה לראות תדרבי הענקי שהיו לנו בשנים קודמות ולא לראות את הדרבי של ת''א ולהיזכר בפעם..

sok777

New member
מצטער להגיד לך,

אבל התגובה שלך הייתה ברמה של אוהד ממוצע ומרובע. "תעלו ליגה ותדברו" - מה זה השטויות האלו? אתם לא שמחתם שירדנו ליגה? לא שחקתם דווקא חלש מול סכנין כדי שנרד? לא הייתם מסריחים לאללה בקטע הזה והייתם ממש לא ספורטיבים? אז מה יש? אסור לי לשמוח לראות את ה"אימפריה" עאלק שלכם קורסת? מותר לי. אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין היריבות הזאת עד שהיא מגיעה לאלימות וכד'. אני מצטער אם פגעתי באוהדי מכבי פה בתגובה שלי לבן, ואולי מעט הגזמתי בהתפרצות שם אז סליחה. אולי באמת זה קומץ, אבל זה באמת לא בסדר. אז נפלתם השנה. לא הצלחתם מטעויות של המאמן ושל ההנהלה. גם לשחקנים לא אכפת ממה שקורה [לרובם]. אז יש לכם בעיה השנה, אבל זה לא סיבה להתפרץ על אחרים ובטח לא להתנשאות. זה שאנחנו בליגה השניה לא אומר שחיפה ירוקה. בטח לא כמו איך שאתם נראים עכשיו.. ועוד עם תקציב השני או שלישי בגודלו בליגה.. לא צריך לזרוק חפצים גם אם המאמן לא מקשיב לקהל. זו בדיוק הנקודה. הרבה מכם חושבים שמגיע לכם הכל. נצחונות דורסים על כל קבוצה, שהמאמן יקשיב לכל מה שאתם אומרים לו ושיהיה ילד טוב עם חיוך ויהיה נחמד אליכם. אבל הוא מאמן, ובואו נשים את הקלפים על השולחן ונודה שהוא קצת יותר חכם באימון מכל אחד מהאוהדים הללו והוא יודע מה הוא עושה ולא צריך עצות. תכבדו אותו.. הוא הביא לכם הרבה כבוד. אז תחזירו לו כבוד, ובטח שתעודדו את אותם השחקנים שהביאו לכם אליפויות, גם כשלא הולך להם. מה יש? ובוא נסיים את זה כאן, ידידי היקר. אני חושב שזה מתפתח לויכוח שאין לו סוף ואני לא רוצה להיות חלק ממנו ובטח לא להוות דוגמא רעה לפורום. זה ויכוח לגיטימי אבל לא מתאים לפורום. נפגש בשמחות דרביות ואחרות

BarcaBoy2

New member
טוטו יהיה שחקן גדול..

אני נותן לו גג 3 שנים והוא משחק באחת הליגות הבכירות באירופה בקבוצת צמרת!!

sok777

New member
שלום לך בחור אופטימי..

לדעתי הוא צריך עד סוף העונה הבאה [עונה וחצי ככה] להשתפשף פה בארץ, לקרוע את הליגה, להיות מלך השערים ואז לצאת לאירופה לקבוצה לא הכי גדולה אבל גם לא בסכנת תחתית כמו למשל סנטאנדר.. אלא קבוצה בינונית. שהוא ישחק בה.. אני יכול לחשוב על שמות.. לדעתי בליגה הספרדית, צרפתית, גרמנית ואיטלקית הוא יוכל להסתדר עוד שנה וחצי ככה בקבוצה בינונית.. באנגלית זה קצת קשה אבל הוא יכול לנסות. העיקר שיביא גאווה!

שומו

New member
אע"פ שבמצב כזה, הוא רק ישמש מחליף

לקלאאס-יאן הונטלאאר, ריאן באבל, מאורו דמיאן רוסאלס, לאונרדו ויטור סנטיאגו, ניקולאה מיטאה, אדגר מאנוצ'אריאן, קנת' פרז וטום דה מול.

johnnysmith

New member
עם כל הכבוד לאייאקס

ויש לי טיפת כבוד לקבוצה, אני חושב שהוא יותר טוב מאנשים כמו מנצ'וריאן, פרז, דה-מול, מיטאה ורוסאלס (מעבר לזה שהם לא כולם על העמדה שלו בכלל) ואל תדאג עד שהוא יעבור לשם (אם) אז קלאס יאן הונטלאאר (המדהים במנג'ר) יעבור כבר בטוח.

SiC

New member
בקשר לזה

אצלי בשמירה מתקדמת הוא החלוץ הכי טוב בספרד... שנתיים ברציפות מלך השערים שם ועם ממוצע ציונים בין הגבוהים בליגה... הבעסה שהוא משחק בסך הכל בסרגוסה (והוא השחקן הכי טוב שלה)

שחקן מעולה

רק מדינה כמו ישראל יכולה לעשות לשחקן כזה בעיות עם האזרחות. מקווה בשבילו שיצא לאירופה כמה שיותר מהר.

sok777

New member
צודק

מסכים איתך בכל מילה. הבחור הזה הוא נשמה טובה. הוא עלה באיזה גיל 5 או משהו והוא ישראלי לכל דבר וגם מרגיש ככה. הוא רוצה לשחק אך ורק פה אבל לא נותנים לו אזרחות, הדבילים האלו [סליחה על הבוטות]. בכל אופן, הוא יכל להגיע גם לנבחרת ניגריה לדעתי, אם לא היה ממשיך פה.

הלוואי שיגיע לנבחרת ניגריה

חייב לקראת משהו קיצוני בשביל שהממשלה תתעור כבר בעיניין הזה. בקמפיין האחרון של הנבחרת היינו רחוקים רק בהפרש שערים מעליה למשחקי ההצלבה, אם רוסו היה משחק אני באמת חושב שהיו לנו סיכוים יותר טובים, אבל הח"כ האידיוט הזה (מה שמו בן ישי) לא נתן לו אזרחות. ספורטאים שמהגרים למדינה מקבלים תנאים ממש עלובים ובכל זאת מנסים להביא מדליות למדינה, ממש עצוב. ספורט זה תרבות! ותרבות זה חלק מהמדינה, וגם אם יש בעיות אחרות אסור להזניח את הספורט! ובמקרה של טוטו עוד מדובר על אדם שחי פה מגיל כל כך צעיר....... לא יאמן

johnnysmith

New member
רק חבל שפה זה מאפיה

אם הוא לא ישחק אצלנו אז הוא לא ישחק בשום מקום אחר, דפקנו לו את הקריירה הבין-לאומית.

אני בטוח שהוא ישחק

בפיפא יבינו שאנשים טיפשים מנהלים פה את העיניינים ולכן הם יתנו לטוטו אישור מיוחד לשחק בנחרת אחרת.

למעלה