טוטו מי חוזר לתוכנית

Haad Yao

New member
עוד ניחוש דכאוני

זו שלי... היא נופתה בגלל החתונה, וחזרה אלינו כי זה העונש שלנו העונה.

אם מחזירים את שלי הלא קשורה, זו תהיה פארסת ריאליטי ממדרגה ראשונה.

היא העונש שלנו ושל בעלה

סתם סתם סתם. אני רעה היום. שלי חמודה, אבל הבכיינות שלה בלתי נסבלת.

Haad Yao

New member
שתבכה מצדי שנה שלמה

היא פשוט לא ברמה של שאר המשתתפים. בטח לא ברמה שמצדיקה את ההחזרה לתוכנית (לא מבינה בכלל למה צריך את הפארסה הזו. ניפו, אפילו אם בטעות, אז ניפו. אבל מילא אם יעשו את זה בשביל מישהי כמו סלמה שנופתה ממש, אבל ממש מוקדם מדי ולא הספיקה למצות את עצמה).

מתה על התגובות שלך, גמבה!

אבי2322

New member
אני די בטוח שמדובר בסלמה

כנראה שהמחאה ברשת בכלל ובפורום בפרט עשתה את שלה.מצד שני כבר עברו הרבה פרקים וזה לא יהיה כל כך הוגן שהיא תיכנס עכשיו לנבחרת כשווה מול שוות.
ההימור השני שלי היא אלינור כי היא בעצם הדיחה את עצמה ומי שזוכר את פרק ההדחה שלה אז במשימה עצמה היא היתה דווקא בסדר עם הפריקסה והיא הלכה למשימת הדחה למרות בגלל שהיא לא הצטיינהאבל היא אל כשלה, אבלבמשימת ההדחה אין ספק שהיא כשלה.

הלוואי וזו באמת תהיה סלמה

אלינור לא היתה ברמה של מאסטר שף כלל..היא אמרה שקשה לה והיא אמרה את זה מבפנים וראית את זה שקשה לה..
במשימת ההדחה היא לא הצליחה וזה בלשון המעטה..ואני חושב שהיא מכירה בכך שהיא טובה עד לרמות שהיא באמת יכולה לבוא לידי ביטוי אבל לא יותר מכך.. סלמה פשוט ראו עליה שהיא ברמה גבוהה ממש.. את הפדיחל'ה הזו עם המדחום כל אחד היה יכול לעבור כי אנחנו בני אדם וזה היה בתוכנית טלויזיה קצת מלחיצה..אז אני אם אתה שואל אותי לא הייתי בכלל מתייחס לזה ועוזר לה (אבל תודה לאל אני לא שופט במאסטרשף )..
השורה התחתונה אני מאד מקווה שזו סלמה.. מחר נדע...

אני מאוד מקווה שסלמה תחזור

לא הספיקה למצות אפילו שמינית מיכולותיה והיא הודחה על חשבון מישהי הרבה פחות טובה ממנה אבל קורצת הרבה יותר למצלמה.

moshavnikit

New member
זה לא ממש משנה מי יחזור

אם היה אפשרות להחזיר את הזמן אז הייתי אומרת פשוט לעשות תיקון רציני בנבחרת שבנו. במקום משימת ה"געגוע" שקבעה מי ייכנס לנבחרת היו עושים את משימות השכבות והממולאים שבהן היה ניתן לראות בבירור כמה הנבחרת חלשה.

לפי מה שהבנתי מי שיחזור, יחזור על סמך ההתרשמות של השופטים מהמנות שלו לאורך העונה הזו.. ההגיון אומר שי כי הוא זה שהודח אחרון. זה יהיה קצת דבילי מצידם לבחור במישהו אחר ללא תחרות נוספת.

אחרי שראיתי את הפרומו אתמול...

עולה בי החשש ששלי תחזור...
לדעתי יש כמה מתמודדים שיש סיכוי שיחזרו: שי, סלמה, שלי, ואולי ויקי

שי- רק הודח. לא הגיוני שיחזור
ויקי- אני בספק, כי היא לא זכתה להמון זמן מסך
סלמה- מאוד אהודה בקהל
אבל ההרגשה שלי שוודקא שלי תחזור,
פשוט כי המתמודדים כ"כ שמחו והתרגשו לראות אותה. ולכן מוזר לי שזאת סלמה כי היא בקושי היתה בתוכניות ולכן לא המתמודדים בקושי הספיקו להכיר אותה

Haad Yao

New member
אבל כל העניין הזה הוא לא למען המתמודדים

אלא למען הרייטינג.

הסיבה שסלמה תחזור: אם פרק גלגל ההצלה צולם אחרי ששודר פרק הדחתה, אז ברור שזו היא, כי יותר מדי אנשים רוצים לראות אותה על המרקע.
הסיבה ששלי תחזור: מישהו החליט שהיא פצצת רייטינג (לא יודעת, אולי כן... אולי כן האנטגוניזם כלפיה גם מביא רייטינג), ולכן יחזירו אותה.

מקצועית - לדעתי צריך להחזיר דווקא את שי (ואולי סלמה שלא למדנו מספיק על היכולות שלה). הוא בשלן ממדרגה ראשונה. אבל הוא פונה לאותו קהל יעד של מעמד בינוני + / חובבי מסעדות גורמה שכבר מכוסה בתוכנית על ידי מתמודדים אחרים (בני, פאולין, במידה מסוימת תום למרות שכשרות מרתיעה את הקהל הזה במידת מה... אבל במקרה של תום היא באה ממקום שונה, של הניסיון לבנות זהות יהודית, שגם סולדי הכשרות הגדולים ביותר יבינו). לכן הוא כביכול "מיותר" במונחי הרייטינג, בעוד שמבחינת יכולות הבישול הוא אחד הבשלנים הטובים ביותר בתוכנית.. לא יודעת האם אחד מבין שלושה (המתמודדים כל הזמן מפתיעים עם הברקות לצד פאשלות, אני כבר לא בטוחה מי הכי טוב מביניהם), אבל בטח שלא השמיני מהסוף.

למעלה