טוטו...טוטודייל!!!

טוטו...טוטודייל!!!

טוטודייל כזה מתוק!!!!!! והוא נשמע כמו דונלד דאק חחחחחחח אבל השיא של הפרק בשבילי היה... שהייתה תמונה חדשה של צרמנדר!!!!!!!! ולרוקט, כל כך חבל לי שנדפק לך הכרטיס טלוויזיה כי בדיוק רציתי לבקש ממך את התמונה של צרמנדר, וחוץ מזה, מה קורה עם התמונות שכן יש לך??? עדיין את לא מצליחה להעלות אותן? בבקשה תשתדלי! ולכל הפורום! אני מחפש מישהו שרוצה לכתוב את פינת החדשות באתר שלי! החדשות יהיו על צוות רוקט בפרט ועל פוקימון בכלל. קצב העדכון צריך להיות פעם בשבוע-שבועיים. דרושה אנגלית טובה, וגם שיהיו נושאים מעניינים ולא חרטא כמו שיולי המפגרת כותבת באתר של ערוץ הילדים. אז מי שרוצה שישאיר הודעה ואני אבחר את ה lucky winner!!! חוץ מזה, תדעו כולם שממש בקרוב יוצאת הקלטת של פוקימון 2, כאשר בהתחלה היא תהיה באופן בלעדי רק בחנויות סטימצקי. ושמתם לב שבפרק האחרון אש אמר ``אני מוכן!`` ואז מיסטי שאלה בפחד ``ברוק למה אתה חושב שהוא מוכן???`` אז הוא ענה ``להלחם בכל דבר`` או משהו כזה, ואז מיסטי ענתה ``אה לזה...``. שאני אבין- הייתה אמורה להיות פה משמעות שונה שנהרסה (כרגיל) בגלל הדיבוב לעברית? משמעות סוטה? מיסטי חשבה שאש מוכן ל... אם מישהו יודע נא לומר! טוטודייל!!!

*חיוך ערמומי*

הייתי חייב לכתוב תגובה להודעה של עצמי כדי שההודעה הזו תקפוץ למעלה, כי יש לי רושם שאף אחד לא קרא את ההודעה הזו כי היא נתקעה למטה. נו אז מישהו מעוניין?

Pikachuit!

New member
!!!!

טוטודייל הכי מתוק מבין המתחילים !!! :)) הוא כזה חמוד !!!!! :) ומי אמר שפאשר היה לעשות לו קול יותר טוב?? הקול שלו פשוט מושלם !! קול של דונאלד דאק !! :)) הוא חמודדייייי ! בניגוד לצ`קוריטה הזו213!@#$@# !!! שתמות !!!!! אני לא סובלת אותה !!!!!!!!!!!! איך אפשר להגיד על האגס הרקוב הזה שהיא חמודה ?!?!?! שתסתלק !!!! סתם פוקימון דפוק !! למה בכלל אש צריך עוד פוקימון עשב ?? יש לו את בלבזאור .. שגם ברמה יותר גבוהה .. גם יותר חמוד .. ובכלל במקום צ`יקוריטה הוא יכול היה לתפוס סוג שונה .. , זה היה הרבה יותר מועיל ..!

ג^יגלי

New member
:)

נכון!!!!!!!!! טוטו`ש הוא הפוקימון הכי מושלם וחמוד.... וצ`יקוריטה סתם מכוערת! ואם כבר מדברים על זה אני בעד שצוות רוקט יתפוס את טוטודייל, במקום אש שאכפת לו רק מפיקאצ`ו! טל

rocket

New member
מוזר מאוד....

הגבתי כבר פעמיים להודעה שלך והתגובות שלי נעלמו....???????

למעלה