טוטו בחירות

טוטו בחירות

פעם אחרונה ודי פוליטיקה. להלן תחזיתי המלומדת לגבי תוצאות הבחירות הבאות עלינו לרעה. התחזית מבוססת על שקלול תוצאות הסקרים + תחושות בטן וכמעט ללא הטיה הנובעת מרצוני האישי. מחנה השמאל : 38 (עבודה - 17, ערביות - 10, מרצ - 9, עלה ירוק - 2) המרכז : 18 (שינוי 14, עם אחד - 4) ימין: 64 (ליכוד - 30, ש"ס - 11, איחוד לאומי - 7, יהדות התורה - 5, מפד"ל - 5, ישראל בעליה - 4, חרות - 2) אפשרויות להקמת ממשלה: ימין צרה - 64 אחדות חילונית - ליכוד, עבודה, שינוי, עם אחד, ישראל בעליה, מפד"ל - 74

avidadon

New member
תחושות הבטן שלי:

עבודה-18 מרצ-8 עלה ירוק-1 שינוי-15 מפד"ל-4 השאר-כמו שכתבת.

אין מצב של מנדט אחד

כי אחוז החסימה הוא 1.5% לכן כל מי שעובר את אחוז החסימה - אוטומטית יש לו שני מנדטים. צריך (בערך) 55,000 קולות! כדי לעבור את אחוז החסימה. לכן אני מאד מפקפק בסיכויים של האיחוד הלאומי ועלה ירוק.

avidadon

New member
של האיחוד הלאומי?

מה קרה לך אתה בעצמך צופה להם 8 מנדטים.. בטח התכוונת למפלגת מרזל-קליינר

דווקא יש מצב

אחוז החסימה הוא 1.5, ושני מנדטים זה 1.66, כך שניתן עקרונית (אם כי הסיכוי קלוש) לקבל מנדט אחד. אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון לחירות, ולא לאיחוד הלאומי.

התחזית שלי

מחנה השמאל : 39 (עבודה -19, ערביות - 12, מרצ - 8) המרכז : 20 (שינוי 17, עם אחד - 3) ימין: 61 (ליכוד - 31, ש"ס - 14, איחוד לאומי - 8, יהדות התורה - 5, מפד"ל - 4, ישראל בעליה - 3)

יששששששששששששש

סוף סוף יקרעו לערבים ת´צורה, יעיפו את כולם לים, ירססו אותם, איזה כיף, אח"כ יהיה זמן לטפל במדינה באמת.

Le Fay

New member
בדרך יקרעו גם לנו ת´צורה, אבל מבינה

שזה שווה לנו, אם ידפקו אותם איתנו...

Le Fay

New member
אתה מתכוון לערבים? אני מדברת על

הנבחרים שלנו. לא נראה לי שהם משאירים הרבה לפלשתינאים לדפוק אצלנו.

אחר

New member
התחזית שלי

ליכוד- 30 עבודה- 21 [אם אני החלטתי להצביע עבורם הם בטוח יעברו את העשרים...] שס- 13 [אני כבר למוד אכזבות מהתקוות להיחלשות המפלגה הזו] שינוי- 12 איחוד לאומי- 9 מרצ- 9 מפדל- 5 יהדות התורה- 5 עם אחד- 3 ערביות- 7 ישראל בעליה- 4 עלה ירוק- 2

ידו בכל

New member
שמח לשמוע ולהכיר

מישהו שמצביע בבחירות הללו עבודה כי אני אישית לא מכיר מישהו כזה.

יוני ויינגרטן

מה יש לך עם סאטמר ?????????????? לא סיפרת לי משהו בקורת חייך ????? לא יפה סאטמר אומה שפלה !

../images/Emo32.gif (אם כבר יש שרשור פוליטי)

בשנים האחרונות, ראינו ושמענו כולנו, באמצעות כלי התקשורת השונים, על שיפוצים מסוגים שונים ומשונים שנעשו בכנסת ובמשרדי הממשלה האחרון. הדברים נעשו ע"י כל הממשלות והכנסות וע"י כל הצדדים הפוליטיים כולם. מהחרדים ועד החילוניים, מהימניים ועד לשמאלניים. פעמיים ברצף הורחב שולחן הממשלה במליאת הכנסת והוספו לא כורסאות מעור צבי, על מנת רפד את ישבנם של שרים שכל מה שהם עשו היה לשפץ את לשכותיהם, רכביהם ולפעמים אף את בתיהם הפרטים תוך שהם מממנים זאת מחשבוננו הכללי (קופת האוצר) בתואנות של "דרישות אבטחה" מדומות. "I have a dream", יש לי פנטזיה. אני שואף לכך שלשיפוץ הבא שנממן, תהיה מטרה טובה. אני מאוד רוצה שהשיפוץ הראשון שיהיה במתקן ממשלתי מייד לאחר הבחירות, יהיה על מנת לאפשר לחבר הכנסת הראשון המתנייד בכסא גלגלים, לעלות אל דוכן הכנסת ולנאום. זה אפשרי. הסקר האחרון של מכון גיאוקרטוגרפיה נתן למרצ עשרה מנדטים. עוד דחיפה אחת קטנטנה, בהתגייסות ובכוחות מאומצים, נכניס לכנסת גם את יואב קריים. יש לי אליכם שאלונת: את מי אתם רוצים לראות בכנסת? את: - אהוד רצאבי - אתי לבני - אילן ליבוביץ´ - חמי דורון - יגאל יאסינוב משינוי? או, אולי את: - כחלון משה - שרון עמרי - גורלובסקי מיכאל - ארדן גלעד - בר און רוני - גבריאלי עינבל מהליכוד? מה דעתכם על האנשים הבאים? - יעל דיין? - מיכל שוחט? - יואב קריים? - עוזי אבן? שרון בין כה וכה ניצח, מצנע בין כה וכה הפסיד. עכשיו תבחרו את החברים בכנסת בחירה מאוד מאוד אישית: שימו מרצ!

למעלה