טוטו בחירות - מי מהמר???

טוטו בחירות - מי מהמר???

טוב, חבר'ה, יש עוד שבוע עד לבחירות. זה הזמן לעשות את פריסת הבחירות שחיכינו איתה עד עכשיו. אני עשיתי כבר בהתחלת פברואר פריסת האפשרויות לגבי תוצאות הבחירות, וזה בעצם התמקד בקואליציה העתידית. רוצים לעשות פריסה כזאת? או אחרת? מישהו רוצה להעלות פריסה שהוא כבר עשה בנושא בעצמו? שולחת את הלינק למאמר על הפריסה ב"אינפיניטי" חודש מרץ.

צ ל י ל 8

New member
יפעת ../images/Emo24.gif

קראתי את הפריסה שלך, והיא נהדרת. אהבתי את דרך הפירוש שלך
את חושבת שיש טעם לעשות פריסות נוספות בנושא?

לא יודעת אם יש טעם, תלוי בך/ם

יהיה נחמד אם נעשה איזה תחזית משותפת של הפורום כמו שעשינו בהזדמנויות שונות. אפשר גם להציע פרשנויות אחרות לקלפים שיצאו לי, איך שרוצים. ואפשר כמובן גם לחכות ולראות אם צדקתי. זה רק עוד שבוע.

תגובתי לפריסה של יפעת.

היי יפעת. פריסה מעניינת מאוד ! לא הבנתי מדוע את נער המטבעות, המציין את ההווה לכל שלוש המפלגות, ייחסת דווקא לקדימה, כמפלגה חדשה המשפיעה על שתי המפלגות הגדולות. לדעתי נער המטבעות מסתדר כאן מצוין עבור שלוש המפלגות גם יחד בכלל ובפרט לנושא הבחירות. התחלה חדשה כזו או אחרת, פוטנציאל, יכולת וכדומה. אם כי אהבתי את הקישור שעשית בין הנער לבין המלך. אני מסתכלת על הפריסה ו... וואלה קשה לי לשים את האצבע במדויק. מחד אני מתחברת למה שכתבת על קדימה. מאידך העבודה עם גלגל המזל ושלוש מטבעות נראים לי הרבה יותר חזקים (אפשר לאמר לצערי ?) קדימה - אס הגביעים, באים ממקום של רגש, ממקום בטוח שהם מממשים את החזון שלהם ומקבלים את מלך המטבעות. נכון שהוא חזק, ציבורי, מייצג אבל יחד עם זאת הוא מציג את ה-לאט ובטוח. והנה העבודה - גלגל המזל, שינוי תהפוכות - מאופוזיציה לקואליציה ? ושלוש מטבעות לאחר מכן מחזק. קלף של סיפוק ואתגר. קיבלו את שרצו ויש עוד לפניהם... הליכוד... כמה חבל - מוצג כאן בהתחלה נראה כפחות חזק אבל מצד שני... הקיסר ? ופעולה מ הירה של אביר החרבות ?? וואו ! אם אני מסתכלת על שלוש האפשרויות אז (אוף קשה לי לשים את האצבע !) דווקא קדימה לא נראית לי ראשונה. העבודה ואולי אף הליכוד (טוב נו, זו הפנימיות שלי מדברת כעת). אבל לחידוד ההבנה שלי את הפריסה מה מסמל הקלף הראשון ומה הקלף השני בכל אחת מן הזרועות ?

והוצאתי שלושה קלפים לשאלה -

מי יזכה בבחירות ? קדימה - אס המטות העבודה - מלך המטבעות הליכוד - 5 מטות בראש עולה לי קואליציה - עבודה עם קדימה. הליכוד, הבלגנים שלהם בינם לבין עצמם מוציאים אותם מן המשחק.

הפרישה שלך ממש מאשרת את

הקלפים שיצאו לי כבר בתחילת פברואר. שימי לב שגם מבחינת מה שהערת לי לפריסה שלי העבודה בהחלט שקולים בכוחם לקדימה. שוב - ליבי נוטה אחרי האס, כמו שעשיתי בפריסה שלי (ולא חשוב איזה אס), ואילו כאן העבודה ממשיכה עם המטבעות, וקופצת מ3 מטבעות ממש למלך. קרוב מאוד לפיסגה, ללא ספק. ייתכן שקדימה ירדו חזק אות העבודה תעלה חזק, קשה לדעת, והמרחק ביניהם יהיה קטן ממה שנראה עכשיו, שבוע לפני. אין ספק שגם 5 מטות של הליכוד מתאים מאוד לרוח אביר חרבות שזיהיתי בפריסה שלי - כלומר מאבקים וסכסוכים כמו שאמרת. מרתק. אני תמיד אומרת שאת הקלפים שאת מוציאה פיזית אני פרשת בביטחון הרבה יותר מאת שלי, כי על היד שלך אני סומכת יותר. מי מצטרף למשחק???

תודה על התגובה המעניינת, אוסנתי

אכן, בהחלט היתה לי סוג של התלבטות לגבי משקלם של קלפי "העבודה" לעומת "קדימה". סביר שהעובדות כמו שהסקרים מבטאים משפיעות על הפרשנות שלי, כי "לא יכול להיות" שהעבודה יקחו יותר מקדימה (למרות שאני הייתי שמחה לראות את זה קורה...). לגבי העמדות בכל "זרוע", לשיטתי הן לא ממש מוגדרות, לרשף יש פרשנות יותר מחייבת לעמדות, אבל אני לא מתעקשת על זה. חשוב המרכזי המשותף לכולם, ואח"כ עוד שניים שווים לכל מפלגה. אני מסתכלת עכשיו בפתיחה שלך ומגיבה אליה.

ורד 34

New member
בתחילת השנה האזרחית ערכתי פריסה

וזה היה לפני ששרון...... הפריסה הראתה שפרץ יהיה ראש הממשלה הבא. הישתמשתי בקלפי האורקל שברשותי. מימין לשמאל: ליכוד,עבודה,קדימה

escorpion13

New member
שלום ורד

כמה שאני בעד שפרץ יהיה ראש ממשלה אני מקווה שפריסתך עדיין אקטואלית אולי שווה להוסיף קלפים מבהירים...... לדעתי קלף לכל מפלגה יכול להיות הבסיס לתשובה מלאה אבל לא כל התשובה אולי ...... הכוונה יכולה להיות שקדימה תקבל משהו שהיא לא ציפתה? ושמפלגת העבודה תצא מנצחת עם יותר ממה שצפתה אבל קצת קשה לי לראות אותה המנצחת הגדולה (לפי הסקרים)

ככה בדיוק עשיתי, תארי לעצמך

ובכל זאת לא עבד, גם כאן וגם בלינק ששלחתי לפורום אסטרולוגיה. אני אומרת לך שיש לי איזה פאק ואת לא מאמינה לי בכלל...

למעלה