טוטוריאל LOW-POLY

preacher

New member
טוטוריאל LOW-POLY

זה יצא קצת ארוך... השתדלתי לכסות הכל. הטוטוריאל מאוד מוטה לכיוון מקס... מצטער. אם יש משהו מקביל בלייטווייב - ובטוח שיש אם לא טוב יותר כי המון מפתחי משחקים משתמשים בה - אתם מוזמנים להוסיף. כתבתי את זה ב-HTML. זה אומר שאם אין לכם אקספלורר אלא איזה בראוזר לינוקס או משהו יכול להיות שהכל יצא הפוך. אם זה יוצא הפוך - זבשכ"ם!

ejay

New member
אחלה טוטוריאל, תודה!

וזה אתר של יוצר סקינים שנתקלתי בו לפני כמה ימים.. הסקין של long yin מדהים לדעתי, פירוט וריאליזם יוצאי דופן. (לחצו על הלינק שמתחת לתמונה - see it in 3d כדי לראות את המודל והסקין במלוא הדרם. )

Gnom

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo6.gif

רק מה, לא הבנתי אך אני אמור לעשות כך שהטקסטורה לא תיראה גם מהצד ההפוך ואך אפשר לחבר טקסטורה צדדית שעשיתי עם הקידמית?

preacher

New member
אז ככה

צד הפוך: אתה מפרק את הגוף לחלק קדמי ואחורי, וממפה בנפרד. חשבתי שזה די ברור מהטוטוריאל. חיבור טקסטורות: צייר צד אחד, נאמר את החזה, תעתיק אותו לגב, תמחק הכל חוץ מהשוליים ותצייר את אזור הגב במקום. לחילופין תשתמש בשיטה שהזכרתי בסוף: תבחר רק את אזור החזה-גב ע"י MESH SELECT, תוסיף UVW צילינדרי, תעשה אותו הדבר לכל אבר - ידיים, רגליים, ראש, וכו´ (אפשר לפרק קודם). בסוף אם פרקת חבר את הכל, תוסיף מודיפייר UNWRAP UVW ותסדר את כל החלקים הנפרדים על הטקסטורה.

poziman

New member
חבל שאני לייטווייב יוזר...

המושגים שונים במקס ולייטווייס, ואני לא מספיק ותיק כדי להבין אבל הסתדרתי בעניין הטקסטורות בכל אופן, סחטיין על ההשקעה, אחלה מדריך

eldarinn

New member
תודה רבה! הכנסתי לרשימת המאמרים!

אשמח לפרסם עוד במידה ויש לך!

למעלה