טווין פיקס

טווין פיקס

יהיה ביס? מתי? דין ווינטרס
חיכיתי לרגע שיהיה לו תפקיד רציני אחרי אוז (30 רוק לא כזה נחשב..)

TDM4

New member
קוגר טאון נרכשה בידי הוט

מה שאומר שלא נראה לי שהיא תגיע בכלל ל-yes . יומני הערפד והבזק לעתיד גם כן הן נרכשו בידי הוט . yes מתחילה לאכזב קצת עם הרכש . אם הסדרה וי/V תירכש על ידי הוט אז הוט פשוט שיחקו אותה ויס ממש אכזבה גדולה וחבל מאוד שפיספסו את סדרות הרכש הללו .

assafTV

New member
V ופלאש פורוורד

הן סדרות עם רייטינג מדשדש ונמצאות בסכנת ביטול כך שאם הסדרות הללו ינחתו בהוט אני לא חושב שזה מדויק לומר "הוט שיחקו אותה". יס רכשה העונה סדרות מצליחות ומדוברות (שכולן כבר זכו להזמנה לעונה נוספת) כמו גלי, משפחה מודרנית, האשה הטובה, Parenthood ועוד כמו גם סדרות איכות מבית HBO כגון הפסיפיק וטרמיי וזה רק על קצה המזלג. בשורה התחתונה ביס יש כמות ואיכות גבוהה בהרבה מכל מתחרה.

TDM4

New member
ומה עם יומני הערפד ?...

יש לה נתוני רייטינג טובים מאוד. למעשה נראה לי הכי טוב משאר הסדרות ב-CW (סמולוויל, על טבעי, מגרש ביתי ועוד...) היא תזכה לעונה שניה . למה לא הבאתם אותה ? בגלל שיש לנו את דם אמיתי ?

assafTV

New member
אין קשר לדם אמיתי

במו"מ בין הספק אנחנו לא פועלים לבדנו ובמקרה הזה הכבלים הם אלו שחתמו לבסוף עם הספק.

TaMiRMo

New member
פסיפיק?! יאייי!!! אומרים שמהחצי השני שלה

היא מדהימה. תודה על הידיעה שימחת אותי והורדת לי אבן מהלב... אחר כך הייתי צריך לצפות בה בדרכים אחרות וזה 550 מגה לפרק!!

TDM4

New member
או.קיי רק עוד שאלה אחת

בפורום yes שאלו את אחת המנהלות האם הסדרות FlashForward ו-Human Target ישודרו ב-yes ותשובתה הייתה: לפחות אחת מהן תגיע אלינו . FlashForward נרכשה כבר בידי הוט, אז האם רכשתם את Human Target ? היא תגיע ל-yes ?

assafTV

New member
מה זאת אומרת "התלוננתי"?

כשספק יחזור אלינו עם תשובה לגבי סדרה שאנו מעוניינים בה "מצטערים אבל סגרנו חוזה עם חברה אחרת", מה נגיד לו "אבל Marsha20 התלוננה! אתה חייב לחתום איתנו!"? רכישת סדרה זה מו"מ מתיש וארוך שיכול לקחת גם שנה ויותר וגם במקרה כזה הוא יכול להסתיים ללא רכישה כי שני הצדדים לא הגיעו להסכמה. ישנם משתנים רבים בתהליך שכל אחד ואחד יכול להשפיע לכאן או לכאן על הרכישה. ב-yes משודרות כמות ענקית של סדרות - גם בקנה מידה עולמי ואת מוזמנת להציץ במגוון שיש בערוצי הסדרות של SKY לדוגמה - וצופי החברה נהנים מהיצע רחב של סדרות מצליחות, סדרות זוכות פרסים ועוד. לבוא ולהתמקד בסדרה-שתיים שככל הנראה לא יגיעו ל-yes ולהתעלם מהמגוון שעולה על כל מה שיש למתחרים להציע זה הסתכלות על חצי הכוס הריקה כאשר במקרה של yes אפילו זה לא לגמרי נכון - הכוס של yes מלאה כמעט עד גדותיה.

Marsha20

New member
אסף! התלוננתי ביס על הפספוס של הסדרות האלו!

איני יודעת את מי אתה מייצג אבל אני לקוחה ותיקה מאוד של יס, אבל בתקופה האחרונה יש רכש יפה מאוד להוט כמו קוגר טאון ויומני הערפד ועוד סדרות מוצלחות אחרות. יש גם סדרות שיס לא דאגה לחדש כמו האוס וקייל. אני לא אוהבת את הוט, מעולם לא הייתי מנוייה שלהם, אבל ציינתי כבר בהודעות הקודמות שלי שמשהו חורק במח' הרכש של יס. אני מכירה מנוייה של יס שהתחילה לראות תכניות של הוט אצל חברתה מנוייה של הוט. נראה לי שיס מידי בטוחים בעצמם ולכן הם פישלו ברכישות האחרונות שלהם.

TaMiRMo

New member
מה שאת כותבת שגוי בכל כך הרבה רמות לדעתי

כתבתי בהרחבה כבר בפעם הקודמת שאמרת את זה. אני אסביר לך בפשטות סיבה אחת למה את טועה: בכל שנה HOT מביאה לצופייה סדרות חדשות. לא משנה שהיא מביאה ממש מעט יחסית לYES, אלא היא גם מביאה סדרות שרובן מבוטלות. זה לא חכמה להגיד שHOT קונה רכש טוב יותר, היא צריכה למלא כל שנה הרבה יותר חורים. והנה גם השנה HOT קנתה מלא סדרות שבסכנת ביטול אנושה, סדרות פחות מצליחות. את הסדרות המצליחות תראי בYES. אולי פה ושם HOT מביאה אותה ברכש פופולרי אבל ברוב המקרים YES קונה את הסחורה הטובה והאיכותית. מכאן נובע שבכל שנה בYES מעט מאוד סדרות מתבטלות (אני מניח שפחות מ10% וזה מתוך מלאא סדרות) ואין לYES אין ספור מקומות שידור. העונות החדשות של הסדרות משנים עברו ממשיכות להיות בYES ולהצליח וזה לא חכמה להגיד שYES מפשלת כשכל מה שאת זוכרת כמנויה ותיקה של YES כרכש מוצלח ככל הנראה עדיין חי וקיים בעונות חדשות...

למעלה