טווח מספרים

vegan

New member
אצלי זה עובד

במוזילה 1.2 ובאקספלורר 5.0 על גבי חלונות 98 enable. מפגש של אנשי לשון עברית ואנשי מחשבים בפורום , הוליד את הפתרון המיוחל להצגת עברית בשיטה הישנה וחדשה כאחת. האם ניתן למצוא הנחיות ברורות יותר שייאפשרו זאת גם לאנשים מן השורה?

FuzzyWuzzyGirl

New member
היה פעם מקרה ש-

(אני מקווה שאני זוכרת את הפרטים הנכונים...
) מישהו חנה אחרי שמונה בערב במקום שהיה בו שלט שבו היה כתוב לא לחנות משעה 08:00 - 20:00 והוא קיבל ד"וח. הוא פנה לביהמ"ש וטען שלפי העברית - צריך לקרוא את זה מימין לשמאל! דהיינו - משמונה בבוקר עד שמונה בערב...וזיכו אותו.
Do not worry about your difficulties in Mathematics. I can assure you mine are still greater. --Albert Einstein

ואני שמעתי על מקרה

ששוטר כתב דו"ח על עור אחורי לא בסדר, ואישור מרופא גב זיכה את הנאשם.

shellyland

New member
זה אומר שאם קיבלתי דו"ח

אז אני לא צריכה לשלם אותו, כי זה בניגוד לקביעת האקדמייה?

כך זה היה!

ובית המשפט קבע אכן שאין לשלם דו"ח, ובעקבות זאת, האקדמיה שינתה את החלטתה שהיא: עדיף לכתוב דוח אבל גם מותר אך לא רצוי לכתוב דו"ח...

shellyland

New member
היה או לא היה תמימות היא או איוולת?

אני לא יודעת, לי כל הסיפורים האלה נשמעים כאיזו מעשייה אורבאנית ולא כאילו הם תוצר אמיתי של מערכת המשפט שלנו.

shellyland

New member
לא דיברנו עוד על פמיניזם

בלי ששמנו לב בכלל, השירשור הזה הפך להיות אחד הארוכים בתולדות הפורום, וזה בכלל בלי שדיברנו על פמיניזם ובלי שבאו מפורמים אחרים לריב איתנו. מי היה מאמין...

FuzzyWuzzyGirl

New member
זה ארוך?! ../images/Emo13.gif

יש אשכול (מה שאתם מכנים "שרשור") בפורום "שלי" ב"רוטר" על יום ההולדת שלי ששבר שיאים... 124 תגובות!
מירי

shellyland

New member
שום שובר ושום שיאים

בשירשור בפורום עברית ישנה וחדשה עם התגובות על מפגש הפורום יש יותר.

למעלה