טווופייייייייק

טווופייייייייק ../images/Emo124.gif

אני גאה להציג בפניכם את משפחת רובינסקון השוויצרית (או שמא האנסאלונית?), פרק 1. תניס: אז הנה אנחנו כאן. קרמון:מפליגים בספינת תענוגות. תניס:ונהנים מהחיים. קרמון:בלי הרפתקאות ומעריצות חתיכות *מלכסן מבט בבהלה כדי לראות אם טיקה בסביבה* *היא לא שם* תניס: כן. עם כל הידידים הותיקים. קרמון:רייסטלין. תניס:*מעווה את פניו* קרמון:גדילן. תניס:*מעווה עוד יותר את פניו* קרמון:פיזבן. תניס:*מגלה שפיו נדד אל מצחו ואפו היכן שהוא על צווארו* קרמון:תניס? תניס:הכל בסדר.. רק.. תיישר לי קצת את הגבה הזאת.. קרמון:*מיישר את הגבה*אתה נראה כמו תמונה של פיקאסו. תניס:אז כפי שאמרתי.. אנחנו כאן עם כל הידידים הותיקים.. מי נהר, טיקה, לאורנה, סהר פז, גדילן, פיזבן ו - מה שמו, וגם חלמיש. טיקה:איפה חלמיש?!!! גדילן:(בעליזות)הוא נשאר על החוף, מסרב לזוז, תקוע בתוך חבית שיכר. *הלוואי עלי* רוטנת חבית חשודה שעומדת ליד הקנדר. כולם:חלמיש!!! חבית: כן, אני כאן. *חלמיש רוטן ויוצא, נוטף שיכר* הכל בגלל הקנדר המדובלל הארור. הוא גילגל אותי אל אחד מכיסיו. גדילן:באמת? יו, זה נפלא! הרי אפילו לא ידעתי! שמע, פיבן, האם ידעת שגמד בגודלו של חלמיש יכול להיכנס אל תוך כיסי? הרי זה - חלמיש: *רוטן* במצב הזה,הכל יכול להיכנס לתוך כיסך. לאורנה:נו באמת, חלמיש, כולם יודעים שזה רק תירוץ. חלמיש: הבל! שאני אלך לספינה הארורה הזאת,מרצוני? הרי עוד מעט תהיה סערה וכולנו נטבע! סהר פז:נו באמת חלמיש, אל תהיה כל כך -
המשך יבוא

בלין

New member
המשך (והפעם- טיטאניק)

*תניס ולאורנה עומדים בקצה הספינה, מחזיקים אחד בשניה* תניס: אני מלך העולם!! לאורנה: אתה לא, אתה ממזר מקלינוסט. *ערב בספינה. עננים קודרים מתאספים באופק* גדיל: יו!! תראו איזה גלים יפים! הם כמעט מגיעים לסיפון! חלמיש:קנדר מטומטמם! ידעתי, הספינה הזאת תטבע! תניס: תרגע חלמיש, הגלים קצת גבוהים. זה לא אומר שנטבע *הספינה מתנגשת בקרחון ונפער בה חור ענק* חלמיש: ידעתי!! אנחנו נמות!! גדיל: איזה כיף! אף פעם לא הייתי על ספינה טבועה! תגיד תניס, אתה חשוב שהריאות שלנו יתמלאו במים, יתנפחו, יצרבו ואחריי כמה דקות של סבל נורא יתפוצצו? הא? הא? תניס: מהר! חייבים להציל את הספינה! רייסטלין: אנחנו יכולים למסמר את מיי נהר לקיר. הוא יהיה סתימה מצויינת. חלמיש: אנחנו יכולים גם לזרוק את המג השחור למים. אם זה לא יעזור, לפחות הוא לא יהיה כאן לראות אותנו מתים ולצחוק... *קרמון עושה צעד מאיים אל חלמיש* תניס: תפסיקו לריב!. רייסט, אתה יכול לעשות איזה קסם? רייסט: למה לי? תניס: כי אם לא תעשה, כולנו נמות!! רייסט: אתה מתכוון אתם תמותו. *מוציא את בועת הדרקון* אני מחכה לכם באי הקרוב *נעלם*. סער: ידעתי. המג השחור הטש אותנו למות. אסור היה לבטוח בו. פיזבן:אל תדאגו! לי יש קסם שיציל אותנו!! תניס: לא, פיזבן בבקשה לא... פיזבן: כדור אש!! *חלק מהסיפון עולה באש, ונכבה מגל טועה* תניס: מהר! מי נהר, סער, קרמון, סירות הצלה! נשים וקנדרים קודם! *סירות הצלה מורדות למים* קרמון: תגידו, למשהו יש את הפלאפון של אפולטה? חלמיש: לוחם אויל! היא מתחת לים! איך יהיה לה פלאפון? קרמון: אה. *הספינה נשברת לחתיכות. כולם נופלים למים* *לאורנה בתוך סירה, תניס במים לידה* תניס:כל..כך..קר.. לאורנה: תניס! אל תמות! *נשכבת כמו פרה על כל הסירה* תניס: כל..כך..קר..אני..קופא... לאורנה: לא! אתה תחייה! אתה לא תקפא פה! ואתה תמות חצי-עלף זקן, במיטה חמה! תניס:אז..תפני..לי..קצת..מקום... *גל גדול גורף את תניס* סער: מהר! יש שם אי בקרבת מקום! תפליגו אליו! המשך יבוא...

strahd

New member
המשך

* החבורה מגיעה אל החוף ,כולה נוטפת מים, קייסטלין מסתכל עליהם בנונ-שלנטיות ומנקה לעצמו את אחת הציפורניים הארוכות בהן הוא מולק ראשי תרנגולות לכשפי אופל בפצירה * רייסטלין *נאנח*: הגיע הזמן שבאמת תגיעו לכאן תניס: כולם נמצאים פה, מהר, כולם להגיד אם הם בסדר. *כולם ממלמלים שהם נמצאים על החוף.* תניס: רגע אחד, לא כולם הגיעו, מישהו חסר. סהר-פז: לא זה בסדר, מי-נהר נמצא כאן. *מי-נהר פולט מים מפיו ונראה שנהנה כל רגע שהוא לא צריך לדבר.* קרמון: וואו, איזה אי מדהים, מעניין להיכן הגענו. גדילן: אני בטוח שזה אי מלא הפתעות ואוצרות והרפתקאות. אני מתרגש מאוד, בואו נצא ונסייר באזור. תניס: נשמע דווקא רעיון לא רע, קדימה, נצא. * הם מסתובבים באי עד שהם מגיעים אל עמוד נעוץ בחול.* קרמון: הי רייסט, מה אתה חושב שזה. רייסטלין: אחי היקר, לי זה נראה כמו ראש של חזיר על מוט. אם יורשה לי לומר, ידוע היה שכמוש, אל הרקבון היה מעריך ביותר את הקורבן הזה. *סהר-פז ממלמלת לחש למישקל ומסבירה שרייסטלין הוא כזה ואין מה לעשות בנוגע אליו, אז בבקשה שתסלח לכולם.* תניס: מי מסוגל לעשות כזה דבר? *רעש שיחים נשמע מאחוריהם ומספר ילדים יוצאים מהיער, צבועים בצבעי מלחמה והסוואה.* ילד: תפסנו אותם *מניף חנית באוויר. שאר הילדים פורצים בצעקות שמחה ורוקדים.* לאורנה: מי אלו הילדים האלו? מדוע הם מתנהגים כך, כמו ברברים. גדילן: גם אני רוצה להצטרף לריקוד, נראה מאוד כיף! חלמיש: *רוטן*: אני רעב, מה יש לאכול. *אחד הילדים שומע את זה.* ילד: הנה, תפסו אותו, מצאנו קורבן נחמד לאל שלנו. *הילדים תופסים את חלמיש ולוקחים אותו הרחק מהם. ילדים: חזרזיר, חזרזיר, מצאנו את חזרזיר! חלמיש *צועק תוך כדי כך שוהא נישא על כתפיהם*: תורידו אותי ממכם, חתיכת ילדים בעלי מוח של ידית דלת! מיד, אני דורש זאת! אימא!! תניס!!! תניס: מהר עלינו להציל את חלמיש.

קרמון

New member
המשך:

רייסטלין: בשביל מה? לאורנה: איפה גדיל? הוא נעלם! תניס: בטח הלך להציל את חלמיש קרמון: בואו נלך כולנו גם! כולם מסכימים? *כולם אומרים שכן* תניס: רגע, מישהו לא אמר שכן. מישהו לא מסכים? סהר פז: לא, זה בסדר. מי נהר מסכים. *מי נהר מהנהן* סער: קדימה! נעמוד מול אויבינו בכבוד ובשמו של פלאדין! נשמע ציוץ קנדרי מהמרחק: פיזבן, אתה מתכוון. פיזבן: מה? הוא שוב עוקב אחרי?! גם לאי הבודד הזה! אני אראה לו! *מעלעל בספר הלחשים. אומר לחש כדור אש. יש חור באדמה, חצי מהאי מתחיל לשקוע ולרייסטלין נמסה הפצירה* רייסטלין רוטן: הבחורים הטובים תמיד כל כך טיפשים...! קרמון: כן, בטח! תראה אותי! רק רגע, אמרתי כאן משהו לא בסדר... תניס: די כבר! בואו נלך! *הולכים בעקבות העקבות של גדיל* המשך יבוא

SaberTooth

New member
אבל האי שוקע.. לא../images/Emo35.gifo_O

אז... איך הם עוקבים אחרי גדילן

סנדרין

New member
*הולכים בשביל* ../images/Emo142.gif

סהר-פז: חלמיש המסכן. האלים יברכו אותו. גדיל: תבקשי מפיזבן, אני בטוח שהוא יסכים לעזור. מי-נהר:______________________________ (תרגום: תנו להציץ רגע מעל העצים. אנחנו מתקרבים לקרחת יער, יש שם מדורה, ומזג האוויר למעלה קריר למדי.) לאורנה: הסתבך לי ענף בשיער *סניף סניף* גדיל: מעניין איפה חלמיש. מה הם עושים לו? הוא בטח עומד להתבשל על סיר גדול ואז יוציאו לו את כל המעיים החוצה. רייסטלין: תכף אני אוציא לך את המעיים החוצה. גדיל: אתה יודע שהתנהגות שלך אלי היא לא ידידותית במיוחד? חשבתי לציין זאת בפניך. זה עשוי להועיל. תניס תמיד אמר לי לעשות דברים מועילים. והיה מאוד לא יפה מצדך לנטוש אותנו בסירה, למרות שאני בהחלט מבין, כלומר, גם לי לא היה כיף כשנרטבו לי הכיסים. למרות שזו הייתה חוויה מעניינת, נכון, פיזבן? פיזבן: *מתבונן בבהילות אחורה* לא, תודה לאלים, הוא כנראה נשאר בספינה. גדיל: אתה פיזבן, פיזבן. אני צריך תמיד להזכיר לך *מדלג בעליצות* *השיחה נקטעת בפתאומיות כשהחבורה מגיעה לקרחת יער, שם חלמיש קשור מעל קדרה מעלת-אדים וחבורת ילדים מקפצת סביבו* גדיל: או, |הדשג|זה וודאי לא יוסיף לאריכות ימיו.
כולם מאשרים את הפאנפיק לעט נוצה, כן

משפחת רובינקון האנסאלונית ../images/Emo124.gif

פרק ו', המשך. חלמיש: טוב, אני נכנע! קחו את קסדת רעמת הגריפון שלי! *הילדים מקפצים בשמחה, מכבים את המדורה ולוקחים את הקסדה* *אחד הילדים משחרר את חלמיש* גדילן: הי, חלמיש, הבטחת לי את הקסדה! אתה לא זוכר? בדרקונים של שחר האביב! זה היה כש - תניס: שקט, גדיל, בלי ספויילרים. גדילן: אבל חלמיש וודאי זוכר. זה היה כש - חלמיש: אני זוכר, ידית דלת! אבל זה לא קרה! זה פאנפיק, לכל הרוחות! גדילן:אה. חלמיש: ומזל שכך. אחרת הייתי צריך להינשא עם המג המטורלל - פיזבן: מי? הוא תמיד עוקב אחרי! לאורנה: ומה תעשה עכשיו? כשהם יגלו שזה סתם שיער סוס? חלמיש: סתם שיער סוס? הבל! זהו שיער גריפון משובח! קרמון: לגריפונים יש רעמה? טיקה:לא. קרמון:אז איך - תניס:זה סתם שיער סוס. חלמיש: זו רעמת גריפון!!! סהר פז:אני חושבת שמיצינו את הנושא הזה. *חלמיש מהנהן בהסכמה* תניס: בואו נברח מפה לפני שהילידים יגלו אותנו. *בורחים עד שהם מגיעים למקום בטוח* תניס: עכשיו אנחנו במקום בטוח. רייסטלין:מסתבר שההרפתקאות רודפות אחרינו. פיזבן:ואיתן רב המג המדובלל! מה שמו? כולם:(בקול משועמם)פיזבן פיזבן:אה. גדילן:חשבתי שיעקרו לחלמיש את המעיים! כמו שאמורים לעשות לרייסטלין! *רייסטלין מסתכל בו במבט חודר עצמות* גדילן:מה, אתה לא זוכר? זה היה במבחן התאומים, כש - כולם:גדילן,בלי ספויילרים!! המשך יבוא

Time & Death

New member
אאאאהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם כל הזמן מדלגים בין הסיפורים!!! ומתעלמים ממה שאחרים כתבו! עש עכשיו היו לנו:
משפחת רוביסנון השווצירית
בעל זבוב (שכמה ממכם לא הכירו כנראה וניסו להפוך למשהו אחר...)
טיטניק ואז היו את האחרים שלא התבססו על ספרים כלשהם. אבל, חצי מהאי נמס והתעלמתם ותניס נסחף והתעלמתם. זה לא שזה לא היה משעשע, זה היה, רק שמוציאים אותי מדעתי הפרטים הקטנים האלו...

Miss Pigmelion

New member
אל תזכירו מעיים, ראיתי כאלה|ריק|

וזה מעלה זכרונות לא נעימים. ראית מעיים וקיבה וכליות נשפכות...בלעע.

למעלה