טוווווופיק!!!!

RaistGirl

New member
טוווווופיק!!!!

זה טופיק שלא אני המצאתי... יש אותו בפורום רומח בהדרקון: מה היו הגיבורים (גם הרעים) באנימורפס עונים על השאלה הכל כך גורלית הזאת: למה התרנגולת חצתה את הכביש? אפשר לענות לפי אופי הדמות או לפי מעשים שהדמות עשתה בעבר...

אנשובי

New member
*חושב על משו*

*מנסה* אממממ V3:<התרנגולת היא אחת מחבורת האנדילטים הפושעים, והיא עברה את הכביש כדי לרגל אחרי האחווה.> אני יודע שזה צולע

Silver Fox

New member
מנסה../images/Emo82.gif../images/Emo144.gif

אקס
: <לא מזמן ראיתי לחמניית קינמון על המדרכה. התרנולת בודאי נסתה להגיע למעדן המופלא הזה>

Silver Fox

New member
ועוד../images/Emo82.gif../images/Emo144.gif

"למה התרנגולת חצתה את הכביש?" אלפנגור: "אני מת, אז מה אכפת לי?"

Nagini Potter

New member
טוב, אני אנסה...../images/Emo143.gif

למה התרנגולת חצתה את הכביש
מרקו: כדי להגיע מהר, לפני הביצה.
ג´ייק: למה לא?
רייצ´ל: כי אם לא, הייתי מכסחת את האימ-אמא שלה!
קאסי: סכנות רבות נשקפות לתרנגולת חסרת ישע בימים אלה, היא ודאי היתה צריכה להמלט מפני ציפור טרף מרשעת שרצתה להזין עצמה מבשרה של התרנגולת. רמקול|טוביאס: כי אני ציפור טרף מרשעת שרצתה להזין עצמה מבשרה של התרנגולת. (אז נצים לא אוכלים תרנגולות, אז מה?)
ארק: כי היוצרים שלה בנו בה מנגנון שלא מאפשר לה להשאר בצד הנוכחי של הכביש (אז היא תמיד הולכת בזיגזגים.. חיחי...)
V3: כי אני אמרתי לה ככה.
האלימיסט: נסתרות הן דרכי היקום. אין לדעת מה הוא זה שגרם לה לחצות את הכביש. אבל זה בטח לא היה אני. למה נראה לכם שאני? אני? לא. מה פתאום. הרי אני לא מתערב. טוב, אולי לא באופן ישיר. אבל היא לא חצתה את הכביש בגללי, באמת!
טום: מה תרנגולת? תגידו למישהו שאני זה לא אני! מהר, לפני שאני מאבד שליטה! הצילוווו!! טוב, נו, כבר גרמתי לכם לבכות מספיק... עכשיו שמישהו אחר ימציא משהו!! לי זה לא יקרה Nagini Potter ?Whose cruel idea was it for the word "lisp" to have an “s” in it

lorien

New member
טוב נו....

למה? מה אתם רוצים שהיא תעמוד באמצע הכביש ותחכה שידרסו אותה? אין קשר לאנימורפס אבל טוב נו, מילא

RaistGirl

New member
*בוכה*

*מרוב צחוק* מרקו רייצ´ל קאסי וטוביאס הרגו אותי מצחוק! *מתה* את גדולה יעלוש!!!! את גאונה!!!!!!!!!!! אשת X המסתורית
התגלתה כגאונה!!!!

יאקומו

New member
חחחח!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני רוצה לנסות!!! ואל תצחקו עלי... o_O וויסר 1: בגלל שהתרנגולת הזאת טיפשה! הורק באג´יר: בגלל שיירק השתלט עליה, ועכשיו היא עומדת להשמיד את העולם!!!!

למעלה