טווווווווב...

טווווווווב...../images/Emo117.gif

אנשים... לפני שנה בערך כתבתי כאן הודעה מאוווווווד לא יפה על הזמר שאתם מעריצים... אז קודם כל - מצטערת
בשיא הרצינות
עשו לנו משהו דומה בפורום בריטני וזה ממש מעצבן... מודה
ומצטערת שוב
בכל אופן... אני עדיין לא בדיוק חולה על אמינם... אבל לא באתי להשמיץ אותו אלא לשאול שאלה: [אני שונאת את כריסטינה אגורילה... וחולה על בריטני אז אני דווקא, שלא תגידו לי שלא היה מפריע לי אם זאת הייתה כריסטינה.... אשאל עליה:] מה כריסטינה אשמה שלאמינם הייתה ילדות קשה ואף אחד לא אהב אותו
אוקיי, הוא חשב שהיא אמרה עליו משהו וטעה, אז מישהו אחר - מה הספייס גירלס אשמות
מה אטומיק קיטן אשמות
אוקיי, הוא לא אוהב ת'מוסיקה שלהם, הוא אומר שהמוסיקה שלו היא הדבר האמיתי... אבל זכותן לשיר ת'שירים ות'מוסיקה שהן אוהבות
אמינם לא יחליט לאף אחד מה הוא ישיר
זכותו של כל אחד לשיר מה שהוא רוצה

power of three

New member
נועה, זה לא שלא רוצים לענות לך

פשוט הפורום הזה מת מהרגע שהוא הוקם פחות או יותר ואין לאף אחד מושג איך להחיות אותו. אל תקחי את זה אישית.

RomeoITALIANO3

New member
נראה לי שזה הייתי אני

סתם נכנסתי וכתבתי שבריטני היא לא זמרת אמיתית והתקשורת עשתה אותה בשביל פרסומות סקופים בעיתון ופאפרצי, ובקיצור שהיא מזויפת מוות, ולענות לשאלה שלך אמינם "יורד" על הסתומה הזאת כי נמאס לו מכל בלונדה שחושבת שהיא זמרת, כי כדי להיות מצליח לא צריך להיות פוסטמה שעושה מה שהקהל רוצה שיראו, ואת לא מתה על אמינם כי את לא מבינה במוזיקה מצטער, כי בריטני היא לא זמרת מילא את מעריצה זמרת אבל את מושפעת מהעיתונים והמנחים של אמ טי וי, ובקיצור אם היית קצת משקיעה במוזיקה של אמינם היית מבינה מה זה מוזיקה, פשוט גאונות. וכמו שאמינם אמר בשיר האהוב עלי "but music is reflection of self We just explain it, and then we get our checks in the mail את מבינה? זה פשוט גאונות והוא צודק, על מה הוא ישיר כמו ה"זמרת" שלך על כמה שהיא לא ילדה וכל מיני בולשיט שהקהל רוצה לשמוע על זה שהיא שרלילה, אמינם שר על מה שהוא והוא נמאס לו מהבולשיט שהולך במוזיקה היום. נקודה

לא הבנת נכון../images/Emo35.gif../images/Emo117.gif

טוב מה אני מצפה? אתה אוהב את אמינם... לא להיעלב
זה היה בצחוק..
אתה לא יכול להחליט שאמינם שר יפה... כל אחד ודעתו לדעתי השירים שלו פשוט דפוקי*... למשל - איי פיל סוו אמפטי ווידאוט מי....... אני מרגיש ריק בלי עצמי... מה אתה מצפה
להרגיש מלא אם אתה בלי מה שאתה? אדיו*... ולדעתי בריט שרה מדהים
כל מי שאוהב את אמינם מתחיל לקלל אותה סתם
אתם אלה שלא הקשבתם בכלל!! אני הקשבתי המון לאמינם ואני פשוט לא אוהבת ת'מוסיקה שלו... נכון, גם לכם מותר לא לאהוב ת'מוסיקה של בריטני... אבל אין לכם זכות לקבוע זשזו לא מוסיקה!! אמינם מזכיר לי דיקטטור!! הוא קובע מה זרים וזהו!! מי שלא שר או נראה כמו שהוא רוצה ישר הופך לקורבן שלו!! מה קרה? הוא מקנא אולי?? חוץ מזה בכל הפוסטרים שלו הוא עושה תנועה מאוד לא יפה עם היד!! מה הוא מנסה להראות בזה??

Donutz

New member
חחח עלוב...

הוא נתן לך הסברים מעומקים כדי להראות לך כמה את טועה ומה את יכולה להגיד כדי להגן על ה"זמרת" שלך? אמממ כלום למה? כי את כנראה בכלל לא הבנת את ההודעה שלו... יותר מדי מסובך בשבילך.....

RomeoITALIANO3

New member
קודם תודה ל-Donutz ועכשיו תגובה ל..

זאתי שלא מבינה במוזיקה, מה לא הבנת בריטני היא לא זמרת מתי תבינו התקשורת עשתה אותה בשביל פרסומות סקופים ועוד שטויות, ובקשר לאמינם זה שהוא תותח זה לא דעה שלי זה עובדה! קפיש? ואמינם לא קבע לי מה זר ומה לא אני קבעתי בעצמי אבל את עיוורת את לא רואה מה הולך שם וכמה היא מזויפת בכל צעד שהיא עושה, והציטוט שהבאת מהשיר וויד' אאוט מי זה בכלל לא נכון יא לאע'וורה! עכשיו לכי לפורום בריטני של הילדים והילדות שמתים לדעת מה בריטני קנתה ליומ הולדת ומתי היא חוזרת מההפסקה, חוץ מזה אמרת ששמעת מוזיקה של אמינם ולא אהבת, אז בטח שמעת רק מה שבאמ טי וי, קיצור תתגברי כבר (אל תקחי ללב נועה) Forza Eminem!

למעלה